Link exchange

vyktory_victor

Salut,

Din cate am citit eu un schimb de link-uri trebuie sa se faca intre 2 (sau mai multe) site-uri care au aceeasi nisa. Dar in ultimul timp am auzit multe discutandu-se pe tema asta si inca is nelamurit...
Si vreau sa stiu ceva...cum ar fi mai in avantajul site-ului meu?
Sa am un link de pe toate paginile unui site (cam 6 000 pagini) dar care nu are aceeasi nisa cu site-ul meu SAU
sa am un link de pe toate paginile unui site (cam 300 pagini) DAR care are aceeasi nisa cu site-ul meu (sanatate:D)

Eu as merge pe ideea cu link-ul de pe site-ul cu cele 6 000 pagini. (Eu in schimb i-as da un link spre site-ul lui care are aceeasi nisa cu site-ul meu). La back links s-ar mai adauga 6000 pagini in loc de 300...

Voi ce ziceti?

Multumesc pentru raspunsuri
lord_ice
Eu as merge pe niste linkul indeep in cel de 300 si acceasi nisa, te-ar ajuta mai mult decat un sitewide in footer.

vyktory_victor
QUOTE (lord_ice @ Apr 28 2009, 17:06) *
Eu as merge pe niste linkul indeep in cel de 300 si acceasi nisa, te-ar ajuta mai mult decat un sitewide in footer.

Indeep link...adica sa trimit link de pe cele 300 pagini spre o alta pagina decat home page? Pai...asta ar insemna doar un singur deep link, nu?
lord_ice
Ar inseamna cateva linkuri din articolele de pe site-ul respectiv, cel putin asa as vrea eu smile.gif
vyktory_victor
QUOTE (lord_ice @ Apr 28 2009, 19:22) *
Ar inseamna cateva linkuri din articolele de pe site-ul respectiv, cel putin asa as vrea eu smile.gif

Aha, am inteles...sa-l rog sa trimita cateva lunk-uri pe pagini diferite. Dar daca nu e de acord...cum totusi ar fi mai bine? Link spre pagina home (de pa toate paginile)? sau un singur deep link de pe toate paginile?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.