Link exchange

vyktory_victor

Salut,

Din cate am citit eu un schimb de link-uri trebuie sa se faca intre 2 (sau mai multe) site-uri care au aceeasi nisa. Dar in ultimul timp am auzit multe discutandu-se pe tema asta si inca is nelamurit...
Si vreau sa stiu ceva...cum ar fi mai in avantajul site-ului meu?
Sa am un link de pe toate paginile unui site (cam 6 000 pagini) dar care nu are aceeasi nisa cu site-ul meu SAU
sa am un link de pe toate paginile unui site (cam 300 pagini) DAR care are aceeasi nisa cu site-ul meu (sanatate:D)

Eu as merge pe ideea cu link-ul de pe site-ul cu cele 6 000 pagini. (Eu in schimb i-as da un link spre site-ul lui care are aceeasi nisa cu site-ul meu). La back links s-ar mai adauga 6000 pagini in loc de 300...

Voi ce ziceti?

Multumesc pentru raspunsuri
lord_ice
Eu as merge pe niste linkul indeep in cel de 300 si acceasi nisa, te-ar ajuta mai mult decat un sitewide in footer.

vyktory_victor
QUOTE (lord_ice @ Apr 28 2009, 17:06) *
Eu as merge pe niste linkul indeep in cel de 300 si acceasi nisa, te-ar ajuta mai mult decat un sitewide in footer.

Indeep link...adica sa trimit link de pe cele 300 pagini spre o alta pagina decat home page? Pai...asta ar insemna doar un singur deep link, nu?
lord_ice
Ar inseamna cateva linkuri din articolele de pe site-ul respectiv, cel putin asa as vrea eu smile.gif
vyktory_victor
QUOTE (lord_ice @ Apr 28 2009, 19:22) *
Ar inseamna cateva linkuri din articolele de pe site-ul respectiv, cel putin asa as vrea eu smile.gif

Aha, am inteles...sa-l rog sa trimita cateva lunk-uri pe pagini diferite. Dar daca nu e de acord...cum totusi ar fi mai bine? Link spre pagina home (de pa toate paginile)? sau un singur deep link de pe toate paginile?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.