Pământul de flori este indicat pt Kiwi ?

SHADYYY

În februarie am cumpărat un kiwi care avea si lastari . am scos planta cu pământ cu tot din ghiveciul ei si am mutat-o in altul mai mare , punînd în completare pământ de flori .După o lună au inceput frunzele să se arda ca în final sa pierd si lastari iar vița a inceput sa se usuce de la vîrf. Am oprit udatul si fară ca solul să se usuce si ma gindesc daca va mai da lăstari .Unde am greșit? rolleyes.gif
wefarmer
Planta seamana cu cele pe care le am eu. Aceeasi problema a aparut dupa a doua mutare in vas mai mare, cand am completat cu pamant de flori din comert. Frunzele terminale au inceput sa se ingalbeneasca si cate un lastar a inceput sa se usuce la varf. Desi nu m-am gandit ca ar putea fi din cauza pamantului folosit, e foarte posibil sa fie asa. La prima mutare am folosit pamant de gradina si plantele au crescut rapid. Vezi si aici despre kiwi http://forum.softpedia.com/index.php?showt...72&start=72

Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.