kodeina
24th April 2009, 18:21
caut sa cumpar un script de anunturi FOARTE bine optimizat in ocuparea resurselor pc, foarte simplu si care sa se miste foarte repede + CMS.
in prezent detin scriptul oferit de geosolution care pentru moment, mi se pare prea "ingramadit". caut ceva mai aerisit.
de la script am nevoie ca orice anunt sa fie publicat FARA inregistrare si cu posibilitate de comenturi la anunt + pre-aprobare din partea mea, la fiecare anunt in parte.
cit mi-ar spune oricine, prefer java si html in loc de php, prefer sa creez sute de mii de fisiere cu continutul unui anunt decit baza de date. dar sint deschis la discutii/idei.
ofer pina in 400 euro pentru script.
astept oferte pe ko_deina@yahoo.com cu detalii si portofoliu.
cei care doresc sa se perfectioneze in ale codingului si sunt la inceput ii rog sa se abtina, nu fac experimente pe banii mei.
MarPlo
26th April 2009, 08:59
Pentru un astfel de script trebuie neaparat php, ajax inseamna si combinatie javascript-php, iar fara baza de date va fi mai ineficient, vor fi necesare mai multe procesari pt. extragerea si afisarea din fisiiere text decat daca ai folosi un select pe mysql.
Eu mi-am spus parerea si iti recomand sa cauti si pe phpromania.net webmaster pt acest proiect.
kodeina
26th April 2009, 17:29
multumesc de sfaturi.
am cumparat un script destul de profesional.
topicul se poate inchide. multam!