xwh
23rd April 2009, 16:11
Nu ar trebui sa ai probleme. Poate revii aici cu o impresie asupra zborului dupa
MATRIXU
24th April 2009, 10:07
Sunt super ok, avioanele folosite de la Helsinki la Bucuresti sunt micute, Embraer E70 parca! Personalul este foarte ok, aveau camere la aterizare si decolare(nu pe toate avioanele, asta e kinky asa).
Mie mi se par peste lufthansa la cat am zburat cu ambele, poate sunt eu subiectiv nu stiu!
Aeroportul din Helsinki, Vantaa e de 3-4 ori mai mare ca otopeniul nostru, nu exista termen de comparatie!
Cat te-a costat biletul la Narita?
lex404
1st July 2009, 16:53
cum am promis, un rewiew.
eu am cumparat bilet intreg, adult sa nu mai platesc taxa de minor (UM). la bucuresti totul bine si frumos. am primit mancare in E170, am fost primul si ultimul care a intrt respectiv iesit din avion. la Helsinki au adus un autocar doar pentru mine si ma dus tanti aia peste tot pe unde era nevoie. cand sa ies pe poarta, spre pista, celor de la Finnair nu le aparea taxa de UM ca si platita. insa cum finlandezii sunt oameni cu suflet bun, mi-au facut toate chitantele si alte prostii numai sa pot merge linistit. toate stewardessele au fost foarte dragute cu mine, si se plimbau intruna cu ceai (englez/japonez) suc (mere/portocale) cafea apa si alte nimicuri (fara care nu poti trai). portia de mancare nu era stabilita, cel putin 2 mese. eu, am luat de doua ori prima masa cand am vazut ca "se practica" . si altii cereau si le dadea.cand am ajuns in Narita, m-a dus o doamna japoneza si a sunat-o pe mama... si vorbesc ele acolo in engleza iar eu foarte prompt "she speak japanesse" au inceput toti sa rada (piloti, stewardesse si alte cele) am trecut prin filtre cu bine, nici amprenta nu mi-a luat (la altii lua) si nici bagajul nu l-a desfacut (restul le desfacea...am ajuns cu toate intregi).
recomand Finnair, ieftin spre Asia si calitate foarte buna ( si nu-s zgarciti ca Lufthanssa)