SSH 22
Pagini: 1, 2

cianura

posibil sa nu te lase sa te loghezi ca root
ssh username@localhost

posibil sa nu te lase sa te loghezi de pe loopback/IP-ul masiniii; de pe o alta masina incearca:
ssh username@IP-masina-nazdravana

SSH merge la tine, trebuie sa verifici si ca nu ai vreun firewall prin zona.
GabyBoy
ok... acum o s avad tongue.gif ms..

GabyBoy
salut... Nustiu ce sa fac... am incercat din nou sa deshid ssh`ul 22... merge zice [OK] Dar cand incerc sa intru pe portu ala nu merge sad.gif(( ce se intampla... dc nu se deshide... sau dc nu merge sa intru pe portu ala ??! ce sa fac ??! mercy... poate de data asta gasim raspunsul la aceasta intrtebare care ma framanta de multa vreme biggrin.gif ... se poate ca sa existe firewall sis a nu dea voie sa intru pe portu ala ??? cum il scot.. sa imi dea voie sa intru ?? mercy mult tuturor !!!!!
GabyBoy
aha... am aflat ceva... am dat asa: ssh 10.13.0.1

si s-a conectat ...

Last login: Sun Apr 24 03:58:25 2005 from 10.13.0.1
No value for $TERM and no -T specified
No value for $TERM and no -T specified
[root@local root]# ps x

ma-m logat ca root.. dar acum nustiu cum sa deschid port pe ssh sa ma loghez direct.. acum am bind deschis pe telnet sad.gif si nu imi convine sa imi intre toti in el biggrin.gif

10.13.0.1 fiind ipul de pe server

stie cineva ce sa fac ?? sa mearga ssh`ul ?
Alice
oooooooooooooooooooooooof gramatica asta bat-o vina...
retele
QUOTE(GabyBoy @ Apr 24 2005, 03:57)
...mercy... mercy  mult tuturor !!!!!

Probabil tu îți închipui ca ești "jmeker", dar să știi că mercy înseamnă milă în engleză....
Ori folosești clasicul mulțumesc, ori mersi, sau franțuzescul merci...
GabyBoy
dar tu esti smecher ma ?
mai bine taci !

cianura
QUOTE(GabyBoy @ Apr 24 2005, 10:54)
dar tu esti smecher ma ?
mai bine taci !
*

[OT]
Atentie la limbaj. Valabil si pt tine si pt retele care sper sa nu se lase antrenat in flame. Oricum, din pctul meu de vedere sa stii ca retele are un punct de vedere intemeiat.[/OT]

Revenind, ai cautat sa vezi daca nu cumva ai firewall intre tine si server? Ai incercat sa te legi de la consola prin ssh?Ti-am spus ca e posibil ca login-ul de root sa fie dezactivat (si pe buna dreptate). Creaza un cont de user normal, te loghezi ca username@ip-host si apoi folosesti su sau sudo ca sa obtii drepturi de root.
GabyBoy
cred ca nu voi reusi niciodata sa deshid ssh`ul 22 sad.gif( nustiu ma cums a scot firewallu ala care nu imi da voie sa ma loghez pe ssh 22 sad.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.