crysty_23
21st April 2009, 10:47
Am fost un timp vreo 2 saptamani pe pagina 2 la cuvantul bancuri tari si apoi dintr-o data am cazu pe pagina 4 fara nicio explicatie fara nimic nu inteleg de ce.Stie cineva?
Multumesc anticipat:(
laffin
21st April 2009, 11:22
Totusi... de la cine vrei explicatia? de la google?
Asteapta poate iti trimit un mail
web_dude
21st April 2009, 11:24
sandbox,sandbox,sandbox...nu iti mai zic ca eu de la pagina 2 am cazut la 30...
lord_ice
21st April 2009, 13:09
Nu e sandbox. Motivele pot fi diverse.
1. Ai facut modificari la site!
2. Ai beneficiat de push-ul primit de site-urile noi dar rata de popularizare a fost scazuta, la reindexare ai primit locul meritat.
3. Pe nisa ta se fac schimbari in serps sau esti reindexat(reevaluat)
Succes!
MarPlo
21st April 2009, 18:14
Banuiesc ca pot fi modificari la site, mai ales daca sunt facute in meta-taguri.
Asta e..., mai greu de ajuns in top e sa te mentii acolo.
crysty_23
21st April 2009, 20:28
deci credema m-am chinuit sa ajung acolo am inscris siteul in o groaza de directoare 10 pe zi si mai aveam un pic si urcam pe prima pagina.Si modificari nu am facut in meta tags decat am adaugat niste bancuri si din astea ceva in mod special nu am facut
web_dude
21st April 2009, 21:51
e site nou? de cand e online??
crysty_23
22nd April 2009, 12:29
Nu are mult timp decand ii online 3 luni 4 maxim
MariusCristian
22nd April 2009, 20:16
QUOTE (lord_ice @ Apr 21 2009, 14:09)

Nu e sandbox. Motivele pot fi diverse.
2. Ai beneficiat de push-ul primit de site-urile noi dar rata de popularizare a fost scazuta, la reindexare ai primit locul meritat.
Succes!
Indraznesc sa cred ca ca acesta ar fi motivul combinat cu un punctaj mai bun obtinut pe termen scurt datorita inscrierilor in directoare (ai fost pe perioade de o zi sau de cateva zile intr-o pagina mai privilegiata in zeci de directoare: "Latest link") si acum te indrepti spre locul de drept.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.