Redirect 301

MariusCristian

Doresc sa reorganizez putin un site in care am linkuri cu spatii intre ele la care as vrea sa le modific.
Adica ceva gen "www.domain.com/cuv1 cuv2.html" ce este vazut in browser "www.domain.com/cuv1%20cuv2.html" doresc sa ajunga de forma "www.domain.com/cuv1-cuv2.html".
Cum ar arata linia redirect de pus in htacccess ?
lord_ice
Schimbarea se face si in php si in .htaccess, degeaba creezi regula de citire ptr link daca inca il apelezi din site la forma initiala, nu se schimba nimic wink.gif

MariusCristian
Gasit rezolvarea, simpla si logica de altfel: trebuia pus intre ghilimele url-ul ce continea spatii. Raspunsul mi-a fost oferit pe un alt forum.

@lord_ice: apreciez bunavointa utilizatorilor in a oferi raspunsuri la nivel general. Dar cel mai mult apreciez raspunsul direct la obiectul intrebarii.
lord_ice
MariusCristian, eu nu fac partea de programare. Am incercat doar sa ajut.
web_dude

nu cumva 301 redirect e black hat seo?
DarkAngelBv
QUOTE (web_dude @ Apr 23 2009, 12:10) *

NU !!!
web_dude
QUOTE (DarkAngelBv @ Apr 23 2009, 11:15) *
NU !!!

si atunci de ce ai dat edit la post-ul meu smile.gif))

lord_ice
Cine stie ce cretinitati ai scris smile.gif) Dar, tre sa recunoastem ca esti sarea si piperul pe aici smile.gif)
Lecron89
QUOTE (web_dude @ Apr 23 2009, 12:10) *

Ba da harhar.gif , defapt e cel mai mare black hat seo care poate fi facut biggrin.gif

*Joke
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.