caut o carte

straton

Caut cartea Radiofonie pentru tineret de Ion Mihail Iosif. Din aceasta carte ma intereseaza o schema. Cine o are este rugat sa trimita mesaj la adresa ISTRATEI@yahoo.com in vederea stabilirii modului in care poata sa-mi parvina schema .
Multumesc !
vergil_br
am Radiofonie ptr tineret de Ion Andrei si Eugen Cataulescu. daca te intereseaza.

Mircel
QUOTE (straton @ Apr 20 2009, 20:37) *
Caut cartea Radiofonie pentru tineret de Ion Mihail Iosif. Din aceasta carte ma intereseaza o schema.

Ce schemă doriți?
mister_rf
Si eu am gasit cartea prin arhiva... biggrin.gif
Ramane valabila intrebarea anterioara. Schema?
straton
QUOTE (straton @ Apr 20 2009, 20:37) *
Caut cartea Radiofonie pentru tineret de Ion Mihail Iosif. Din aceasta carte ma intereseaza o schema. Cine o are este rugat sa trimita mesaj la adresa ISTRATEI@yahoo.com in vederea stabilirii modului in care poata sa-mi parvina schema .
Multumesc !

MULTUMESC TUTUROR CELOR CE S-AU OFERIT SA MA AJUTE .
SOLICITAREA NU-SI MAI ARE JUSTIFICARE. AM FOST CONTACTAT DE UN BINEVOITOR , DIN ORASUL MEU, CARE MI-A IMPRUMUTAT CARTEA.
INCA ODATA MULTUMESC !!!!!!!
Mircel
QUOTE (straton @ Apr 21 2009, 20:54) *
MULTUMESC TUTUROR

Dacă nu găsești DG7-32, îți vând eu un 8LO29I, (cu ecran circular) + soclu. Sau chiar unul de 18 cm diametru (nu-i mai știu tipul, dar îl găsesc eu prin podul casei).
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.