Cine pe cine a copiat?
Pagini: 1, 2, 3, 4

RaInInGmaN`

QUOTE(alexxya_r @ Aug 24 2006, 22:41) *
pai...ar mai fi....ceva..activ melodia cu care s'au lansat..ei....radiourile pline de ea...etc..toti erau incantati..pana intr'o zi..cand aud..aceeasi mel..doar..cantat'o..de o alta ea dintr'o alta tara..smile.gif..deci cine pe cine a copiat?

zi numele melodiei la care faci referire ca sincer nu mai stiu cu ce mel s'a lansat activ

@Nenea Zap we were ment e mai veche decat raisa deci nu cred ca ar avea cum sa fie asa cum zici tu.in plus dupa cum am mai zis si pe alt topic am auzit o melodie identica cu raisa dar cantata intr'o spaniola sau ceva din acelasi neam de limbi cu mult inainte sa aud raisa.
Nenea Zap
Tot Eftimica : Essenza sau Where you are free e copiata dupa Hack - Everywhere .

jablonsky
demmo - darla dirladada copiata de la Dalida - Darla dirladada confusedsmiley.png
nebunici_4ever
QUOTE(adina2005 @ Dec 12 2005, 20:34) *
Mi s-a parut cam enervanta asemanarea dintre Praf In Ochi si Linkin Park. Spre exemplu 1000 De Ganduri - My December si alte cateva melodii (nu-mi vin la ora asta in cap) care seamana. Nu zic ca sunt 100% melodiile originale Linkin Park, dar genul seamana izbitor de mult... Un fel de LP romanesc (tot mai bun originalul) peacefingers.gif

mie nu mi se pare k P.I.O. seamana cu LP ... poate k stil vestimentar...insa mie una P.I.O. mi se par coolspeak.gif chiar acum am ascultat alea 2 piese despre care vorbeai si nu mi se pare k seamana(1000 de ganduri cu my december) Nu pot sa zic k LP nus tari...(fratimiu care are6 ani numa asta asculta) ....si acu un cover... vama veche-hotel cismigiu dupa eagles-hotel california (nu k mar deranja,melodia celor de la vama veche chiar imi place,pacat k sau despartit) P.S.:imi scuzati greselile gramaticale...k asa mam obisnuit yo sa scriu la calc (messu asta ce face din oameni)
pufonel
Pot sa dau si una straina? Rihanna - Unfaithful e copiata dupa Rob Thomas-Lonely No More. Apar impreuna intr-un jingle la Kiss FM Ploiesti si e chiar penibil biggrin.gif:
otis's gurl
TNT- strada mea
glory
MAI NOU MANELISTI COPIAZA REGGAETONU CUM AR FI MELODIILE ''GASOLINA IN VARIANTA GUTA'' SAU ''BAILA MORENA IN VARIANTA REGELE SEXULUI'' OK CERT ESTE K MANELISTI COPIAZA ASA CUM LAU COPIAT SI PE R.KELLY
SA LE FIE RUSINE

AnoXys
Cover-uri :

Talk talk - it`s my life | No doubt - it`s my life
Commodores - I`m easy | Faith no more - i`m easy
Eddy Grant - Electric Avenue | Pras - Electric Avenue
Foreigner - Cold as ice | M.O.P. - Cold as ice

Hotii :

Am auzit ca Scorpions ar fi furat melodia White Dove de la o formatie ungureasca ( Omega parca era ).
Hotie e cand Ice Cube a furat din studio de la Cypress Hill negativul pentru King of the Hill.
Hotie e cand D.M.X. a furat versuri de la un coleg de celula din perioada cand a fost inchis.

Am observat ca se cam intampla mai mult in HipHop dar Romania le intrece pe toate in mai multe genuri death.gif
pastel3005
scorpions nu a furat melodia de la omega.(Gyongy haju lany-White dove)
au platit drepturile de autor.
si, ambele formatii, sunt prietene. au impartit, poate mai impart, acelasi studio smile.gif
AnoXys

QUOTE(pastel3005 @ Apr 10 2007, 19:05) [snapback]2680244[/snapback]
scorpions nu a furat melodia de la omega.(Gyongy haju lany-White dove)
au platit drepturile de autor.
si, ambele formatii, sunt prietene. au impartit, poate mai impart, acelasi studio smile.gif

Inseamna ca ungurii din romania care sunt rockeri m-au mintit. !! Bine ca m-am informat acum !
dudette
N-am fost fan Stigma, dar stiu ca s-au "inspirat" pentru melodia Zi-mi noapte buna de la melodia Good night moon a lui Shivaree, care suna infinit mai bine. Parerea mea.

Cineva zicea intr-o postare precedenta de manele: legat de manele, mie mi se pare ca ei se inspira...tot de la ei laugh.gif adica auzi aceleasi versuri, aceleasi acorduri (poate o juma' de ton mai sus/jos), doar alti interpreti. Gresesc?
alin_ro
Limp bizkit-behind blue eyes copiata de la nightwish-angel fall first. Inceputul e identic
placebo87
QUOTE(alin_ro @ Jun 14 2007, 11:00) [snapback]2965699[/snapback]
Limp bizkit-behind blue eyes copiata de la nightwish-angel fall first. Inceputul e identic

Behind Blue Eyes e un cover dupa piesa omonima a celor de la The Who, si probabil ca si Nightwish s-au inspirat din ea.
redbloodedw
Am si eu o maare nelămurire.
Sigur știți piesa celor de la Rednex - Wish you were here. Am găsit aceeași piesă, cântată de Within Temptation. Peste tot apare ca fiind WT, dar parcă nu mi se pare.

Un clip pe youtube
E Within Temptation, sau ...

Care e de fapt piesa originală?

Thx!
YoYo69ErS
QUOTE(redbloodedw @ Jul 1 2007, 10:35) [snapback]3040136[/snapback]
Am si eu o maare nelămurire.
Sigur știți piesa celor de la Rednex - Wish you were here. Am găsit aceeași piesă, cântată de Within Temptation. Peste tot apare ca fiind WT, dar parcă nu mi se pare.

Un clip pe youtube
E Within Temptation, sau ...

Care e de fapt piesa originală?

Thx!

S-ar putea să fie cover, nu neapărat furăciune.
redbloodedw
QUOTE(YoYo69ErS @ Jul 1 2007, 21:07) [snapback]3042371[/snapback]
S-ar putea să fie cover, nu neapărat furăciune.

Parca prea suna la fel biggrin.gif
In fine, ori cover, ori altceva, eu sunt curioasa care e cover dupa care? Care diintre ele a aparut prima?
starfall
adaug si eu cateva, e foarte posibil sa fie coveruri:

Puff Daddy - come with me <=> led zepellin - kashmir
apollo 440 - ain't talking 'bout... <=> Van Halen - Van Halen-Ain't Talkin' 'Bout Love
green day - working class hero <=> john lennon - working class hero (asta e sigur cover smile.gif )

inca una:
van halen - just a gigolo <=> lou bega - just a gigolo (c0ver)
abancor
Avind in vedere ca in clipul lui Puff Daddy apare Page (blasfemie! au zis multi) cred ca omu' a fost de acord sa imprumute tema respectiva.
Nenea Zap
Si uite ca si DJ Project a comis-o . Deh, mamaia prea batrana, prea proasta sa se prinda.
Oricum, piesa lor Wherever you go, care vine pe album in 2 versiuni, este furata de la 2worlds . Acelasi negativ, pana si aceleasi versuri .
keeekeeess
Scooter - Lass uns tanzen vs. Richard Grey vs Erick Morillo and Jose Nunez Feat Shawnee Taylor - Life Goes On (Richard F mix).mp3

Cand nu se mai aude vocea melodiile sunt FIX la fel. Care de la care o furat ? Daca nu le aveti .. cumparti-le laugh.gif
nano_thrust
nu am gasit melodi aia de la jose nunez. laugh.gif
eddie91tm
Freddie Mercury a copiat in albumul solo pe cei de la Platters cu melodia The Great Pretender
eddie91tm
E si am uitat sa mentionez si despre Guns n Roses care la copiat pe Bob Dylan cu melodia Knockin' on heavens door , wow ce mai melodie in ambele variante coolspeak.gif
eddie91tm
Din nou Guns n Roses au copiat melodia Live and le die de la Wings .
eddie91tm
Eminem a copiat de la Martika melodia Toy Soliders
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.