Ajutor gasire bilet avion
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

danita

CITAT (xwh @ 25th October 2009, 15:39) *
Incearca cu legatura prin Roma sau www.vueling.com prin BCN

nu merge, am incercat ! thx
lucky luciano
CITAT (danita @ 25th October 2009, 14:37) *
m-am tot uitat pe liniile low cost ptr Bucuresti-lisabona chiar si cu escala dar in afara de blu-air( cursa directa) nu am gasit nici o conexiune buna ptr intoarcere . la dus am gasit cu easyjet prin madrid dar back .....inca nimica . as vrea in luna aprilie/mai adika mai am timp sa astept smile.gif ma ajutati si pe mine, pls. multumesc

Danita

Eu am cumparat 2 bilete pentru luna august Timisoara - Lisabona, cu Lufthansa, 169 euro/pers.
Mai low-cost de atata, cred ca nu se poate.
coolspeak.gif

adipit
buna ziua, ma puteti sfatuii si pe mine cu ce ajung la porto cel mai ieftin? am nevoie de 2 bilete pe 26 ianuarie
Thomas-
Am un traseu mai indepartat, respectiv Bucuresti-Tokio, 7-21 februarie 2010. Am gasit ceva cu KLM-ul, dar poate mai sunt variante.
fly_dream
CITAT (adipit @ 4th November 2009, 12:21) *
buna ziua, ma puteti sfatuii si pe mine cu ce ajung la porto cel mai ieftin? am nevoie de 2 bilete pe 26 ianuarie

Daca poti pleca pe 25 ianuarie si nu te deranjeaza sa pierzi ceva timp prin Bergamo (cu eventuala cazare langa aeroport)...... din doua bucati te costa cam 35-59 euro de persoana, in functie de bagaje...

25 ianuarie

Bucuresti (Baneasa) - Milano (Bergamo) cu Wizzair (13:45-15:00) 24 euro + 10 euro/bagaj cala (daca ai)

26 ianuarie

Milano (Bergamo) - Porto cu Ryanair (6:35-8:15) 10 euro + 15 euro/bagaj cala (daca ai).

Mult mai rapid si destul de ieftin ai putea zbura pe 25 ianuarie.....

25 ianuarie

Bucuresti (Baneasa) - Bruxelles (Charleroi) cu Wizzair (11:15-13:05) 24 euro + 10 euro/bagaj cala
Bruxelles (Charleroi) - Porto cu Ryanair (15:15-16:40) 21 euro + 15 euro/bagaj cala

Alta varianta prin Londra:

26 ianuarie

Bucuresti (Otopeni) - Londra (Gatwick) cu Aer Lingus (20:25-21:50) 48 euro

27 ianuarie

Londra (Gatwick) - Porto cu EasyJet (11:40-14:00) 41 euro

Cea mai tare varianta mi se pare insa urmatoarea:

26 ianuarie

Bucuresti (Otopeni) - Madrid cu EasyJet (11:50-14:55) 27 euro + 11 euro/bagaj cala
Madrid - Porto cu Ryanair (18:40-18:55) 3 (TREI) euro + 15 euro/bagaj cala

Total/pers: 30 euro + 26 euro/bagaj cala

Heheeee.... sa am banuti acum, ce-as mai rezerva varianta asta ultima....
alexxxxx
CITAT (Thomas- @ 4th November 2009, 19:43) *
Am un traseu mai indepartat, respectiv Bucuresti-Tokio, 7-21 februarie 2010. Am gasit ceva cu KLM-ul, dar poate mai sunt variante.

Am vazut ca la KLM e 836 pt 7-21 feb.
La turkish pt 7-21 costa 640 si pt 8-21 costa 592 (depinde de flexibilitatea ta). Partea proasta e ca faci sensibil mai mult pe drum, si la dus si la intors, respectiv 34 si 26 de ore. In intervalul cat stai in Istanbul THY iti ofera un tur gratis de oras, deci depinde cum te coafeaza...
bela
Scuze daca s-a mai discutat?

Ce parere aveti despre :http://www.skyscanner.net?...ca si seriozitate, actualizari, etc.
Totodata, ce alte site-uri de acest gen mai folositi/cunoasteti?

Multumesc aniticipat.

Thomas-
CITAT (alexxxxx @ 5th November 2009, 10:38) *
Am vazut ca la KLM e 836 pt 7-21 feb.
La turkish pt 7-21 costa 640 si pt 8-21 costa 592 (depinde de flexibilitatea ta). Partea proasta e ca faci sensibil mai mult pe drum, si la dus si la intors, respectiv 34 si 26 de ore. In intervalul cat stai in Istanbul THY iti ofera un tur gratis de oras, deci depinde cum te coafeaza...

Multumesc!
Imperator
CITAT (Thomas- @ 5th November 2009, 19:39) *
Multumesc!

M-am uitat si pe Aeroflot si Finnair, confirm ca Turkish e mai ieftin.
adipit

imi puteti recomanda o localitate din europa unde sa gasesc un zbor foarte foarte ieftin in week end sa ma duc o zi sa beau o cafea, ma plimb unpic si sa ma intorc doua persoane? dus intors aceeasi zi?
p.s nu conteaza data sau care week end, ori noiembrie ori decembrie
rechinitza
CITAT (adipit @ 7th November 2009, 16:50) *
imi puteti recomanda o localitate din europa unde sa gasesc un zbor foarte foarte ieftin in week end sa ma duc o zi sa beau o cafea, ma plimb unpic si sa ma intorc doua persoane? dus intors aceeasi zi?

Ieri am primit prin SMS reclama de la BlueAir care zice ca in Wk-end 39 euro/calatorie.Au site, verifica.Zbor lin!
ANDOX
CITAT (adipit @ 7th November 2009, 16:50) *

Bucharest Baneasa
Rome Ciampino
date: Sun 29 Nov 09
departs: BBU 07:00
arrives: CIA 08:05
2 Adult: 158 RON

Rome Ciampino
Bucharest Baneasa
date: Sun 29 Nov 09
departs: CIA 20:45
arrives: BBU 23:40
2 Adult: 258 RON

total price 416.00 RON ~ 97 EUR
Wizzair
scaparo
Salut.

Vreau ca in perioada 29 dec 2009 - 3 ian 2010 sa fiu in Atena. M-am uitat pe tot ce inseamna la momentul asta bilete de avion si mai ieftin de 200 de euro de persoana nu am gasit.
Ar mai fi varianta cu Blue Air prin Salonic, care e 90 de euro de persoana si de acolo cu ceva. Stiti vreo companie care are zboruri din Salonic spre Atena la preturi rezonabile.

Merci.
cosmorom
CITAT (scaparo @ 10th November 2009, 18:49) *
Salut.

Vreau ca in perioada 29 dec 2009 - 3 ian 2010 sa fiu in Atena. M-am uitat pe tot ce inseamna la momentul asta bilete de avion si mai ieftin de 200 de euro de persoana nu am gasit.
Ar mai fi varianta cu Blue Air prin Salonic, care e 90 de euro de persoana si de acolo cu ceva. Stiti vreo companie care are zboruri din Salonic spre Atena la preturi rezonabile.

Merci.

Olympicair are o oferta acum de 65 Euro dus intors Bucuresti - Atena, dar nu si in perioada aleasa de tine. Atunci costa 202 Euro.
adipit
multumesc mult ptr recomandare ROMA sa fie, detalii cum cumpar ce mai am nevoie, etc?
chiar e super oferta
ANDOX
Pai intri pe siteul www.wizzair.com selectezi destinatia , datele , faci rezervarea , platesti in 24 ore la OTP si pleci la Roma .
Din pacate deja e mai scump biletul si daca mai astepi o sa fie si mai scump.
bela
@ANDOX: Ce site folosesti pentru raspunsurile pe care le dai aici? Skyscanner?

Merci.
ANDOX
Si Skyscanner si siteurile companiilor direct.
bela
Merci frumos...Credeam ca exista ceva gen skyscanner dar mai bun.
crisstinnaE
Salutare! Poate imi gasiti voi ceva mai ieftin decat am gasit eu: Bucuresti-Palma de mallorca (31mai sau 1 iunie 2010 plecare, cu intoarcere pe 10,11 iunie 2010).Ms!
nic_biso
La ce pret ai gasit?

Eu am gasit Bucuresti-Madrid, plecare pe 31 mai sau 1 iunie, si intoarcere pe 10 iunie, cu Malev (deci shimbare la Budapesta) cu 255 lei dus-intors.

Iar Madrid-Palma nu as lua de acum, as mai astepta cam pana prin primavara, o sa fie sigur oferte la Ryanair, de maxim 25-30 euro dus-intors, poate chiar si mai putin.
scaparo
CITAT (cosmorom @ 10th November 2009, 19:58) *
Olympicair are o oferta acum de 65 Euro dus intors Bucuresti - Atena, dar nu si in perioada aleasa de tine. Atunci costa 202 Euro.

Merci. Intr-adevar, perioada care mi-o doresc e cea scrisa mai sus.
Spune-mi daca poti accesa site-ul lui Olympic, pentru ca eu nu reusesc. Pare un site mort.
cosmorom
CITAT (scaparo @ 11th November 2009, 19:13) *
Merci. Intr-adevar, perioada care mi-o doresc e cea scrisa mai sus.
Spune-mi daca poti accesa site-ul lui Olympic, pentru ca eu nu reusesc. Pare un site mort.

incearca aici: www.olympicair.com. direct din google te duce pe www.olympicairlines.com si vad ca sunt unele probleme.
roth
buna si pe mine m-ar interesa buc-atena 02.04.2010/06.04.2010 astept .multumesc

care ar fi cea mai ieftina alegere directa sau din bucati buc-atena in aprilie 2010 (plecare ~02/intoarcere ~06)
cosmorom
CITAT (roth @ 12th November 2009, 08:37) *
buna si pe mine m-ar interesa buc-atena 02.04.2010/06.04.2010 astept .multumesc

care ar fi cea mai ieftina alegere directa sau din bucati buc-atena in aprilie 2010 (plecare ~02/intoarcere ~06)

In momentul acesta cea mai buna oferta este la tarom: 154 Euro. Mai urmareste siteurile companiilor aegean si olympic poate mai apar oferte.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.