Ajutor gasire bilet avion
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

yoyo198939

Da...de ce ma intrebi e rau?
crista-up
Revin pentru a va spune merci smile.gif Am urmat sfaturile voastre si mi-am facut temele destul de repede...am gasit o varinta desul de ieftina.
Voi pleca vreo 2 zile la Cluj sa imi vizitez rudele, astfel voi calatorii astfel:
Cluj- Barcelona in data de 25.10- 280RON,cu Wizz si apoi 26.10 dimineata devreme Barcelona Tenerife- 106E(daca aman cu inca o saptamana, voi pleca cu 47 Eur, adica numai taxele, ptr ca biletul e 0) cu Ryanair, iar la intoarcere Tenerife-Barcelona 47E, Barcelona Timisoara, 65e, per total se ajunge la vreo 280 de Eur, cu taxe incluse, dus-intors, pentru doua persoane. Avand in vedere ca anul trecut am platit cam 500 Eur pentru o persoana, sunt fericita ca am intrebat aici, si mi-ati dat aceasta solutie.
Toate cele bune.

Sasharo
Stie cineva vreo oferta pentru Bucuresti - Singapore si retur in perioada 18-27 septembrie?

Multumesc
xwh
Cu 626 EUR pleci cu Singapore Airlines din Istanbul (mai adauga 50 EUR autocar dus-intors)

si cu 750 EUR pleci cu KLM din Bucuresti.

LE: Iar daca pleci tot din Istanbul pe 17 si te intorci pe 28 pleci cu 524 EUR cu Qatar Airways sau 18 cu retur 26 si costa 562 EUR tot cu Qatar Airways si ar mai fi una:

19-25 - 486 EUR cu Malaysia Airlines
19-29 - 486 EUR tot cu Malaysia Airlines

tu decizi smile.gif

Uitati si un site bun pt simulari cu plecare de la Istanbul

http://www.superbilet.com/ - e din Turcia

Tek Yön - one way
Gidiș-Dönüș - roundtrip
Çok Noktal? - multiple leg
ciobsy
salutare as fi tare recunoscator daca m-ar ajuta cineva si pe mien de unde pot sa cumpar 2 bilete de avion bucuresti-monastir la charter???
multam mult...

am gasit hotelul pe booking la jumate de pret fata de agentie si ma intereseaza si pe mien 2 bilete la o cursa charter si ce pret ???
atupi
CITAT (ciobsy @ 20th August 2009, 20:55) *
salutare as fi tare recunoscator daca m-ar ajuta cineva si pe mien de unde pot sa cumpar 2 bilete de avion bucuresti-monastir la charter???
multam mult...

am gasit hotelul pe booking la jumate de pret fata de agentie si ma intereseaza si pe mien 2 bilete la o cursa charter si ce pret ???

Probabil pretul biletelor va compensa acea diferenta de pret la hotel pe care ai gasit-o tu. Dar poti face o incercare la Kartago si Tunisiana pt ca din cate stiu ei sunt principalii operatori si tot ei inchiriaza si chartele. Succes !
yoyo198939
Ma mai poate ajuta cineva la gasirea de zboruri in perioada 16-20 septembrie bucuresti Braganca, Portugalia

eliza84
buna....o varianta ieftina ar fi blue air bucuresti - madrid (19.09 buc - mad 06:45 - 10:00) pret 118 eur, apoi ryan air madrid - bucuresti in zilele de 16, 17 si 19 sept tarife de 4 euro ( cu tot cu taxe)fara taxa de bagaj si cea de card.(18:35 - 18:50).
Deci total cam 122 euro

mad - porto scuze,,,,e un oras mai apropiat de Braganca
phantomro
salut
ma poate ajuta si pe mine cineva cu o recomandare pentru:
bucuresti - viena 29.12.2009
viena - bucuresti 2.01.2010
2 bagaje la cala
ms mult
Flory23

CITAT (phantomro @ 25th August 2009, 08:53) *
salut
ma poate ajuta si pe mine cineva cu o recomandare pentru:
bucuresti - viena 29.12.2009
viena - bucuresti 2.01.2010
2 bagaje la cala
ms mult

Un tarif orientativ:

Austrian Airlines - 198 euro/persoana, zbor direct, dus-intors cu toate taxele incluse - in limita locurilor disponibile (20 kg la cala)
Orar de zbor:
OTP 11:45 - VIE 12:30
VIE 13:35 - OTP 16:15

Pentru Viena stiu ca SkyEurope-ul avea tarife bune, dar am inteles ca au avut ceva probleme si le-au oprit pe la Nice un avion, asta dupa ce au oprit si astia de la Baneasa 2 aeronave de la MyAir (astea doua fiind companii partenere....). Iti dau tariful si pt SkyEurope, dar nu recomand:

Sky Europe - 124 euro/persoana, zbor direct dus intors, toate taxele incluse + 2 bagaje la cala - vezi pe http://www.skyeurope.com/
Orar de zbor:
OTP 09:35 - VIE 10:15
VIE 22:05 - OTP 22:45

Calatorie placuta si da-mi un mesaj daca mai doresti si alte detalii!

inside_spy
Din câte știu, Sky nu mai zboară la Viena, ci la Bratislava. Soluția e AUA, grăbește-te și prinde "red ticket".
geluadi2000
salutare,

Ma intereseaza ruta bucuresti-shanghai si retur ;plecare fixa 17.10.09 si intoarcere fixa dupa amiaza 23.10.09.

Multumesc!
nic_biso
Vezi sa nu uiti si de fusul orar.
Vrei tu sa pleci pe 17 fix, dar ajungi acolo pe 18 dimineata. La intors pleci si ajungi pe 23.

Cel mai ieftin gasit: Aeroflot, Bucuresti-Moscova-Shanghai si retur, total 660 euro.
https://www.aeroflot.ru/eng/main.aspx

geluadi2000

Multumesc pentru propunere.

Insa nu am experienta in zbor cu Aeroflotul si nu stiu ce sa zic...parca as opta pentru o propunere si ptr. o companie mai vestica.
Referitor la fusul orar ,l-am luat in considerare deja...

CITAT (nic_biso @ 28th August 2009, 09:02) *
Vezi sa nu uiti si de fusul orar.
Vrei tu sa pleci pe 17 fix, dar ajungi acolo pe 18 dimineata. La intors pleci si ajungi pe 23.

Cel mai ieftin gasit: Aeroflot, Bucuresti-Moscova-Shanghai si retur, total 660 euro.
https://www.aeroflot.ru/eng/main.aspx

nic_biso
Mai vestica, dar evident mai scumpa.
La Finnair costa 900-1100 euro iar la altele "vestice" sar lejer peste 1000 euro.
Si drumul dureaza mai mult, pentru ca zbori spre vest vreo 2-3 ore ca sa zbori din nou catre est multe ore...
connectorxp
Am o intrebare , doresc sa iau un zbor Bucuresti - Cluj Napoca , am vazut mai demult o oferta la TV , dar nu mai tin minte de la cine era , pe data de 04.09.2009 , vreau sa iau un zbor dus pana acolo .

Pot sa merg si cu masina , dar una din marile mele curiozitati , cum e cu avionul , ca de masina sunt satul , deci ora de ajungere nu e foarte importanta , iar servicile de la bord , pot fi low-cost , nu dureaza mai multe de 2 ore zborul (cel putin asa imi amintesc dince imi povestea mama , ea a circulat mult cu avionul , mai ales pe extern) .

Ce am voie si nu am , la bordul acelui avion ? , promit ca lasa "trusa de terorist" acasa smile.gif .
Thomas-
CITAT (connectorxp @ 29th August 2009, 13:47) *
Am o intrebare , doresc sa iau un zbor Bucuresti - Cluj Napoca , am vazut mai demult o oferta la TV , dar nu mai tin minte de la cine era , pe data de 04.09.2009 , vreau sa iau un zbor dus pana acolo .

Pot sa merg si cu masina , dar una din marile mele curiozitati , cum e cu avionul , ca de masina sunt satul , deci ora de ajungere nu e foarte importanta , iar servicile de la bord , pot fi low-cost , nu dureaza mai multe de 2 ore zborul (cel putin asa imi amintesc dince imi povestea mama , ea a circulat mult cu avionul , mai ales pe extern) .

Ce am voie si nu am , la bordul acelui avion ? , promit ca lasa "trusa de terorist" acasa smile.gif .

Doua ore pana la Cluj? Cam mult! Low cost nu exista din cate stiu eu, deci nu ramane decat varianta Tarom.

Daca chiar vrei, poti cu escale prin Roma. N-ar fi fain?
Pitzifelnic
CITAT (connectorxp @ 29th August 2009, 13:47) *

Reclama de la Blue Air ai vazut-o. Verifica la ei pe site.
Thomas-
Asa e, imi cer scuze, nu voiam sa dezinformez.
connectorxp
CITAT (Pitzifelnic @ 29th August 2009, 19:10) *
Reclama de la Blue Air ai vazut-o. Verifica la ei pe site.

Mersi de raspuns , am gasit ce imi trebuie .
Sunlounger
Se pare ca eu nu ma descurc, asa poate ma ajutati voi.

Vreo oferta ok ca pret pt Bucuresti - Vienna, 11 - 13 sept?
micaelu
Daca se poate, v-as ruga sa ma ajutati sa gasesc o varianta convenabila de plecare in data de 8, sau 9, sau 10 septembrie, din Bucuresti sau Botosani, in Germania-la Koln sau Bonn. Intorcere in 15, 16 sau 17. Cel mai mult conteaza pretul, astfel ca iau in considerare si autocarul. Multumesc
veronica1
A luat cineva bilete prin vola.ro ?Sunt seriosi ?
Sunlounger
CITAT (veronica1 @ 8th September 2009, 14:13) *
A luat cineva bilete prin vola.ro ?Sunt seriosi ?

Ia direct de pe site-ul liniei cu care vrei sa zbori. Cei de la vola baga comision!
vladis
salut,

ma ajutati si pe mine cu un bilet mai ieftin ca la blue air 260 eur pt
buc - londra 17-18-19 sept
londra -buc 22-23 octombrie?

multumesc
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.