matrix67b
16th April 2009, 23:05
Va rog , lamuriti-ma pentru ce foloseste cea de-a treia borna la acumulatorul unei filetante. Vine "+" , "-" si...?. Intreb asta pentru ca am un incarcator de 14,4V cu 3 borne si nu-mi functioneaza cand bag un acumulator cu 2 borne.
Multumesc!
astrixz
16th April 2009, 23:26
de obicei, borna a 3-a este folosita pentru controlul incarcarii, de ea fiind legata un termistor, sau o dioda. Daca bateria se supraincalzeste este oprita incarcarea, sau in functie de tipul acumulatorului exista incarcatoare specializate care monitorizeaza si temperatura bateriei, ajustand curentul de incarcare.
matrix67b
16th April 2009, 23:30
Multumesc de raspuns. Banuiam ceva .. Ai cumva niste exemple de scheme?
astrixz
16th April 2009, 23:41
Pai de obicei termistorul intern este legat la borna negativa a acumulatorului, deci masoara acumulatorul vechi (cu un ohm-metru) intre borna a3-a si borna negativa , gaseste o rezistenta cu valoarea apropiata si monteaz-o la incarcator intre borna negativa si borna "a3-a".
Ce fel de acumulator vrei sa incarci cu acel incarcator ? Ai grija foarte mare deoarece acumulatorul iti poate exploda daca nu il incarci la parametrii normali. Da-ne niste detalii....
chilly willy
17th April 2009, 09:34
nu ar fi mai bine sa extragi termistorul din acumulatorul vechi si sa-l lipesti cu niste fire de prelungire la borna 3 si - (de pe incarcator) si atunci cand incarci acumulatorul cu 2 borne sa atasezi termistorul cu un scoci de el? In acest fel ai beneficia si de monitorizarea incarcarii
matrix67b
17th April 2009, 10:43
Sigur ca ar fi cea mai buna idee dar nu am acumulator cu 3 borne. Filetanta am cumparat-o SH fara incarcator iar acumulatorul ei l-am reconditionat inlocuind elementele din interior. Am folosit Sanyo Eneloop AA recunoscute pentru autodescarcarea foarte lenta (probat!)
Ulterior am gasit un incarcator SH cu incarcare inteligenta dar care este pt acumulatori cu 3 borne . Nu am gasit un acumulator cu 3 borne pe care sa-l desfac , de aceea va cer ajutorul.
Am un incarcator simplu, de 14,4V dar imi place acela automat si de aceea vreau sa-l pun la punct .Pe de alta parte cred ca merita si filetanta pentru ca este foarte solida si bine lucrata.
matrix67b
22nd April 2009, 09:46
Am rezolvat problema simuland termistorul cu o rezistenta variabila.Am aflat in felul asta cam ce valoare trebuie sa aiba termistorul. Pana una alta il pot folosi asa pentru ca el functioneaza pe principiul pantei de tensiune. Termistorul trebuie sa dea o informatie suplimentara (t>50 grdC) si sa opreasca incarcarea.Va trebui sa fac ceva reglaje.
Multumesc pentru indicatii!
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.