Cum intalez linux-ul?

rpacid

Buna!ma poate ajuta si pe mn cineva....vreau sa-mi instalez Linuxu-ul....dar nam floopy.acum downloadez o ver de linux ubuntu-7.10.cum as putea face un cd bootabil de linux???adik fara floopy si sa mearga bn?????
Huza
1 Ubuntu 7.10 e o distributie veche ---> 8.10 cea curenta, 9.04 o sa apara la sfarsitul lunii.
2 Imaginile GNU/Linux sunt bootabile (in general). Le arzi pe cd si iti va boota, la fel ca Microsoft Windows.

shiva
QUOTE (rpacid @ Apr 9 2009, 06:09) *
Buna!ma poate ajuta si pe mn cineva....vreau sa-mi instalez Linuxu-ul....dar nam floopy.acum downloadez o ver de linux ubuntu-7.10.cum as putea face un cd bootabil de linux???adik fara floopy si sa mearga bn?????

1. Mai usor cu limbajul mIRC, ca nu e tolerat pe acest forum!!!
2. Distributiile de linux din zilele astea vin ca si imagini de CD/DVD. Floppy-ul e istorie. wink.gif
eiffel
cum as putea face un cd bootabil de linux

Scrii imaginea pe un disc cu Burn Image - de ex in Nero. E deja bootabila.
rpacid
Va multumesc mult ca ma-ti lamurit! Va rog daca se poate cineva sa-mi dea un add la id-ul de messenger xacid2 sa pot intreba mai multe despre Linux!va multumesc
shiva
QUOTE (rpacid @ Apr 10 2009, 14:09) *
Va multumesc mult ca ma-ti lamurit! Va rog daca se poate cineva sa-mi dea un add la id-ul de messenger xacid2 sa pot intreba mai multe despre Linux!va multumesc

Exista acest forum si forumul oficial al fiecarei distributii + canale mIRC pentru fiecare distributie si aplicatie. Plus Google. Io zic ca-i destul ca sa te documentezi si sa primesti ajutor
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.