FLYDUBAI

softpedic

Va anunt ca, de pe 01.06.09 incep zborurile companiei low-cost FLYDUBAI. Vor fi 2 destinatii pentru inceput ( incep cu 2 avioane, vor avea 6 pina ;la sfirsitul lui 2009 si vreo 60 peste 4 ani ) Beirut si Amman, frecventa zilnica.
Thomas-
Foarte tare, vreau sa vad Iordania.

Dar nu sunt in Dubai, mai dureaza pana ajung si la noi.

Imperator
QUOTE (Thomas- @ Apr 9 2009, 00:23) *
Foarte tare, vreau sa vad Iordania.

Dar nu sunt in Dubai, mai dureaza pana ajung si la noi.

Am dubii sa ajunga la noi chiar si cu 60 de avioane. Dar vor ajunge sigur la Istanbul, poate chiar si Atena, asa cum face Air Arabia celalalt low cost din Emirate cu baza in Sharjah. Si care zboara si la Istanbul, si la Atena, si la Amman. Dar schimbi obligatoriu in Sharjah.
softpedic
Curse noi FLYDUBAI :
-din 8 iunie Dubai - Damasc ( Syria )
-din 9 iunie Dubai - Alexandria ( Egipt )
CalatorulXP
QUOTE (Imperator @ Apr 9 2009, 03:36) *
Am dubii sa ajunga la noi chiar si cu 60 de avioane.

Dubii am și eu, dar poți să spui de ce au înregistrat www.flydubai.ro ?
Iuliux
QUOTE (CalatorulXP @ May 11 2009, 20:30) *
Dubii am și eu, dar poți să spui de ce au înregistrat www.flydubai.ro ?

E procedura standard.
softpedic
Pai, daca fac 4 rute cu 2 avioane, prin extrapolare, peste 4 ani, cind o sa ajunga la 60 avioane, ar putea avea 240 destinatii. Cred ca o tara cu 22 milioane locuitori, membra UE, ar merita si ea o ruta. smile.gif

CalatorulXP
QUOTE (Iuliux @ May 11 2009, 20:54) *
E procedura standard.

Nu cred.

flydubai.bg , flydubai.ua (ucraina) nu sunt inregistrate.
Faptul ca flydubai.ua nu este inregistrat este oarecum ciudat avand in vedere faptul ca AirArabia zboara de la Kiev.
Iuliux
Vezi HSBC, Bank of America, toate apartin companiilor mama si nu cred ca vom vedea curand filiale.
CalatorulXP

QUOTE (Iuliux @ May 12 2009, 21:52) *
Vezi HSBC, Bank of America, toate apartin companiilor mama si nu cred ca vom vedea curand filiale.

Nu este relevant.
Iuliux
QUOTE (CalatorulXP @ May 13 2009, 00:56) *
Nu este relevant.

Si ce este relevant?
softpedic
Pina la finele anului Flydubay va ajunge la cel putin 14 destinatii. Deci, cel putin inca 10 pe linga cele 4 pe care le stim deja.
softpedic
FlyDubai is currently flying to Beirut and Amman. They will start flights to Damascus and Alexandria next week and plan to expand rapidly to countries in the Middle East, GCC and India. The evenutal plan as stated on their website is to extend to Iran, Eastern Europe and North & East Africa.
Mie, Eastern Europe imi suna bine smile.gif
CalatorulXP
Poate se gândesc și la o rută către Tanzania/Zanzibar wink.gif
ivanus_mihai
CITAT (Iuliux @ 13th May 2009, 09:36) *
Si ce este relevant?

Nimic...CalatorulXP are o mare problema...cu capul argue.gif
Imperator
CITAT (softpedic @ 4th June 2009, 12:25) *
FlyDubai is currently flying to Beirut and Amman. They will start flights to Damascus and Alexandria next week and plan to expand rapidly to countries in the Middle East, GCC and India. The evenutal plan as stated on their website is to extend to Iran, Eastern Europe and North & East Africa.
Mie, Eastern Europe imi suna bine smile.gif

Da, imi suna a Istanbul, Larnaca, Moscova si Kiev smile.gif Adica de unde au trafic serios.
CalatorulXP
CITAT (Imperator @ 10th June 2009, 19:16) *
Da, imi suna a Istanbul, Larnaca, Moscova si Kiev smile.gif Adica de unde au trafic serios.

+ Atena.

Dar e concurență pe rutele astea.
softpedic
Daca nu ne baga-n seama, pina la Atena sau Istanbul ne-om descurca noi smile.gif
softpedic
New low-cost Dubai airline announces Indian routes
Reuters/Dubai

Dubai’s first low cost airline flydubai is all set for take off to Indian with the announcement of a trio of routes.

The airline will begin its Indian adventure with flights to the northeastern city of Lucknow on July 13. This will be closely followed by Coimbatore in the south on July 14. The trio of destinations will be completed on July 23 when flights to the northwestern city of Chandigarh begin.
Ghaith al Ghaith, CEO of flydubai said: “We are delighted to be able to announce our first three Indian destinations today. India is a very important market and we are looking forward to a long and successful future serving the needs of customers wishing to travel between the two countries.”
Flights to Lucknow and Coimbatore start from 425 dirhams and to Chandigarh from 350 dirhams.
A nominal payment of 5 dirhams allow customers to select their seat and 50 dirhams secure extra legroom positions.

Si uite-asa, poti ajunge pina-n India cu low-cost. smile.gif Sa vedem ce-o sa mai urmeze cind primesc avioane noi, in toamna.
cooltronic
salutare.as fii interesat si eu de o caltorie.cum ajung pana la alexandria low cost?
softpedic
CITAT (cooltronic @ 2nd July 2009, 11:16) *
salutare.as fii interesat si eu de o caltorie.cum ajung pana la alexandria low cost?

Deocamdata, nu din Romania. Cind or mai tese pinza spre Europa de est... Acum poti ajunge cu ei din Dubai, doar.
cooltronic
astept cu nerabdare momentul.nu neaparat sa fie curse din romania dar cel putin aproape de romania.mersi mult pentru raspuns
Imperator
CITAT (cooltronic @ 2nd July 2009, 17:28) *
astept cu nerabdare momentul.nu neaparat sa fie curse din romania dar cel putin aproape de romania.mersi mult pentru raspuns

Nu trebuie sa stai in asteptare. Exista un low cost (Air Arabia) care zboara deja din Atena si Istanbul spre Sharjah (la vreo 20 km de Dubai) daca chiar vrei sa mergi low cost in Emirate smile.gif

CITAT (cooltronic @ 2nd July 2009, 17:28) *

Ups, acum vad ca vrei in Alexandria (banuiesc Egipt).
Compania BelleAir conecteaza Tirana de Sharm.
Vezi aici:
http://www.belleair.it/default.aspx?lang=en
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.