Chit pentru rosturi, culoare MOV - unde?

roparo

Iar mi-am prins urechile. Nu gasesc si nu gasesc chit mov pentru gresia si faianta mov din baia mare.

Poate ati vazut voi pe undeva sau ma puteti indruma spre o firma cu un paletar de culori diversificat si actualizat.

Help.......
raduf77
la magazinul Delta de pe Valea Cascadelor am gasit si eu dupa lungi cautari (este adus din Italia)

hulutag
Mie mi-a adus un client de la Ambient,o retea de magazine Sibiu,Deva,...
ATrica
CITAT (roparo @ 8th April 2009, 20:09) *
Iar mi-am prins urechile. Nu gasesc si nu gasesc chit mov pentru gresia si faianta mov din baia mare.

Poate ati vazut voi pe undeva sau ma puteti indruma spre o firma cu un paletar de culori diversificat si actualizat.

Help.......

Stiu ca raspunsul vine tarziu, dar pentru alti utilizatori care se vor confrunta cu probleme asemanatoare:

Anul trecut am cautat chit de rosturi TURQUOISE (verde-albastrui deschis) si bineinteles nu am gasit.
Solutia: CHIT ALB + COLORANT (pentru lavabil). Merge pentru orice culoare mai deosebita.
A iesit excelent. Si culoarea rezista - dupa un an, nu se vede nici o schimbare.
SFAT: preparati o cantitate suficienta de chit colorat inca de la inceput, caci la preparearea unei cantitati suplimentare s-ar putea sa nu va iasa aceeasi culoare.

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.