Sony-Ericsson W205

AdiFCD

Un nou telefon din gama low end ...

Specificatiile complete le gasiti aici : http://mobile.softpedia.com/phones/Sony-Er...sson-W205.shtml

RomanianAngel
Eh ce sa zic....un Walkman pt orisicine. Ecran de 128x160 si camera de 1.3 MP ==> o sa fie ceva telefon gen Sagemurile din ziua de azi (tot 65k culori si 128x160 si camera de MAX 1.3) Eu nu stiu ce sa zic de acest telefon, probabil genul de telefon super low-end care va fi in buzunarele oamenilor mai simplii si carora le place muzica dar care nu au foarte multi bani de dat pe mobile.

Sony Ericsson W205 va sosi în România în partea a III-a a anului 2009, la un preț recomandat de 349 RON.

Sursa aici.

jok3r4u
ecranu ala prea in saracie l-or facut.....parca zici ca e ecran extern la un telefon cu clapeta:))
Mannion
Cine si-a luat acest model sa ne ofere si noua cateva impresii!
toaderfl
E varza! Are sotia mea si zici ca e de jucarie. Gliseza nasol si are o intarziere enervanta la comenzi. Vreau sa il schimb in magazin zilele astea.
Mannion
Am inteles si ca bateria ar fi foarte slaba. Este adevarat?
toaderfl
Il are doar de 3 zile asa ca....

Mannion
CITAT (toaderfl @ 30th September 2009, 00:34) *

Aaaa, in cazul acesta poate ne spui peste vreo saptamana cum se comporta si bateria. Asta in cazul in care nu-l schimbi...
Julien25
CITAT (toaderfl @ 30th September 2009, 00:34) *

Tine mai mult de atat. Acum e drept nu prea il folosesc decat la vorbit, dar din punctul asta de vedere n-am ce sa-i reprosez, cum de altfel nu pot sa zic nimic de rau nici despre design pentru ca e micut si cochet.
In schimb nu-i comercializat cu card desi e tip walkman, asa ca daca nu-i pui separat card, n-ai unde salva nici macar o melodie.
toaderfl

Telefonul e o porcarie ordinara care face de ras firma sony-ericsson ( si eram fanul lor, am avut de la ei :t68,w800,k800,w660,w880 etc ). Bateria tine, cu greu, o zi iar slid-ul face figuri, ba blocheaza, ba nu blocheaza tastatura, uneori nu ii merge microfonul. Nu recomand !
Julien25
Mie imi tine bateria 4-5 zile, iar slideul si microfonul nu face figuri pana acum.
Drag0n_X
am si eu o intrebare... cumparat de la orange nu da in pachet si card m2? multumesc biggrin.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.