Zapp Buzz pe abonamente

LunaCrystal

Iata ca Zapp-ul nu dezamageste abonatii, asa cum o fac alti operatori, si au dat drumul la optiunile Zapp Buzz si pentru abonamente.

http://www.zapp.ro/internet-date/rezidential/zapp-buzz/ coolspeak.gif
adsoofmelk2003
QUOTE (LunaCrystal @ Apr 8 2009, 12:10) *
Iata ca Zapp-ul nu dezamageste abonatii, asa cum o fac alti operatori, si au dat drumul la optiunile Zapp Buzz si pentru abonamente.

http://www.zapp.ro/internet-date/rezidential/zapp-buzz/ coolspeak.gif

era si cazul...bravo zapp

emilian2
Era si momentul. Zapp se va concentra exclusiv pe zona de clienti cu venituri foarte mici (ARPU maxim 3 euro), oricum pe business vor ajunge la minim dupa ce Romtelecom a intrat pe telefonie mobila si date mobile.
adsoofmelk2003
QUOTE (emilian2 @ Apr 8 2009, 21:17) *
Era si momentul. Zapp se va concentra exclusiv pe zona de clienti cu venituri foarte mici (ARPU maxim 3 euro), oricum pe business vor ajunge la minim dupa ce Romtelecom a intrat pe telefonie mobila si date mobile.

cu asemenea traife? http://www.romtelecom.ro/personal/internet/internet-mobil/ stai linistit....romtelekom mai are mult de tras sa ia clientii de internet mobil de la zapp...pur si simplu nu se merita romtelekom. acum..poate maine va fi altceva...50 euroi modemul? sa fim seriosi
unchiujim
QUOTE (adsoofmelk2003 @ Apr 8 2009, 21:56) *
cu asemenea traife? http://www.romtelecom.ro/personal/internet/internet-mobil/ stai linistit....romtelekom mai are mult de tras sa ia clientii de internet mobil de la zapp...pur si simplu nu se merita romtelekom. acum..poate maine va fi altceva...50 euroi modemul? sa fim seriosi
e doar inceputul la rtc! si modemul e 25 de euro pt ab cu trafic de 2 GB .asa a fost si pe adsl.
adsoofmelk2003
QUOTE (unchiujim @ Apr 8 2009, 22:36) *
e doar inceputul la rtc! si modemul e 25 de euro pt ab cu trafic de 2 GB .asa a fost si pe adsl.

cand vom avea tarife decente la echipamente si la servicii la romtelecom mai vorbim...la adsl acum primesti modemul gratis...eu am clicknet si sunt multumit la cat am eu nevoie.....dar internetul mobil de la ei chiar nu se merita in conditiile astea
Jean Gary Diablo
QUOTE (emilian2 @ Apr 8 2009, 21:17) *

Iar mizerii ?Si Zapp,si Orange si Vodafone,RDS nu mai vorbesc...toti vor fi nimiciti de unii care sunt la primul lor pas in mobilitate
biggrin.gif

LunaCrystal
Asteptam introducerea si a bonusului pentru apelurile primite la abonament. biggrin.gif
aiptek
QUOTE (LunaCrystal @ Apr 9 2009, 01:04) *
Asteptam introducerea si a bonusului pentru apelurile primite la abonament. biggrin.gif

asta ar fi culmea laugh.gif
adsoofmelk2003

QUOTE (aiptek @ Apr 9 2009, 08:17) *
asta ar fi culmea laugh.gif

nu e chiar asa...zapp a mai avut acum ceva timp un abonament cu bonus la apelurile primite...nu imi aduc aminte acum exact oferta, dar ea trebuie sa mai exista in sectiunea de abonamente retrase de pe pagina zapp
daniel28
QUOTE (adsoofmelk2003 @ Apr 9 2009, 13:27) *
nu e chiar asa...zapp a mai avut acum ceva timp un abonament cu bonus la apelurile primite...nu imi aduc aminte acum exact oferta, dar ea trebuie sa mai exista in sectiunea de abonamente retrase de pe pagina zapp

Eu am avut acest fel de abonament. A fost primul meu abonament Zapp: minute incluse si 3 centi la apelurile primite.
Ce vremuri ...
sesam
QUOTE (adsoofmelk2003 @ Apr 8 2009, 21:14) *
era si cazul...bravo zapp

eu unul am intrat in ceata tongue.gif , sa trec pe abonament sau sa raman la bonus NoPay?
LunaCrystal
Momentan poti ramane pe NoPay pentru ca la NoPay mai primesti si bonus pentru apelurile primite din alte retele.
deka
QUOTE (LunaCrystal @ Apr 15 2009, 18:27) *
Momentan poti ramane pe NoPay pentru ca la NoPay mai primesti si bonus pentru apelurile primite din alte retele.

dap, pe de alta parte, Zapp Buzz-ul e cat se poate de simpatic rolleyes.gif
MasterC
Este Buzz si pe NoPay.
slot
Chiar neinteresant Romtelecom si altii bravo Zapp wink.gif
sesam
QUOTE (MasterC @ Apr 21 2009, 02:40) *
Este Buzz si pe NoPay.

totusi, pe abonament, pretul la apeluri suplimentare este destul de interesant :

Apelurile suplimentare în rețea și către alte rețele se tarifează astfel:

* pentru abonamentele Zapp BUZZ - 4,76 eurocenți/minut (la Zapp BUZZ 1000) respectiv 2,38 eurocenți/minut (la Zapp BUZZ 5000) pentru apelurile în rețea și 11,9 eurocenți/minut (la Zapp BUZZ 1000) respectiv 9,52 eurocenți/minut (la Zapp BUZZ 5000) pentru apelurile în alte rețele naționale;

TVA inclus biggrin.gif
slot
Personal am shere free unlimited abonament care acum nu mai este in oferta zapp iar la apelurile nationale aditionale dupa ce depasesc si min nationale incluse tariful este de 0.1222 EUR / min iar la acest ab am si ab zapp easy anexat
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.