memorie shared

bogdy16

as vrea sa imi achizitionez si eu un laptop ASUS X59GL-AP168 si as vrea sa stiu ce vrea sa zica cu memorie SHARED la placa video.
Cutzu
adica maximul memoriei ce poate fi alocata din ram pentru placa video integrata
paca video fiind slaba daca isi trage resurse din sistem
mai bine cauti un laptop cu o placa video dedicata, macar asa pe hartie ... e o idee mai buna decat x3100, gma9xx

aeon
daca nu intentionezaza sa se joace 3D-uri sanatoase, nu are sens sa dea 5-6 mil plus pe placa video buna
Cutzu
o placa video mai buna decat cea integrata nu strica niciodata
mai ales la un laptop unde pe partea video upgradeul e inexistent sau imposibil
bogdy16
QUOTE (Cutzu @ Apr 8 2009, 05:49) *
adica maximul memoriei ce poate fi alocata din ram pentru placa video integrata
paca video fiind slaba daca isi trage resurse din sistem
mai bine cauti un laptop cu o placa video dedicata, macar asa pe hartie ... e o idee mai buna decat x3100, gma9xx

am gasit si cu placa video dedicat dar are doar 64MB. este si mai mare dar nu imi permit sunt prea scumpe.

si mai am o intrebare daca il iau pe asta ii pot upgrada placa video sa cumpar separat si sa o pun.
c14h3r
QUOTE (bogdy16 @ Apr 8 2009, 14:02) *
am gasit si cu placa video dedicat dar are doar 64MB. este si mai mare dar nu imi permit sunt prea scumpe.

si mai am o intrebare daca il iau pe asta ii pot upgrada placa video sa cumpar separat si sa o pun.

nu, nu poti face upgarde la placa video. chiar si la placile dedicate nu prea poti face upgrade (sunt mult prea scumpe).
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.