Clavicula Fracturata

Jackz0rN

Buna , am avut acum 2 luni jumate fractura de clavicula si as dori sa stiu daca e bine / rau sa reincep sa mai fac exercitii fizice cum ar fi flotari / tractiuni sau altele , inca nu arata prea bine mai e pe la jumatatea claviculei o umflatura ca si cand ar fi scoasa afara laugh.gif , si de la mijlocul claviculii (de la umflatura) la umar parca ar fi bagata clavicula inauntru deabia vad ca am clavicula acolo rolleyes.gif smile.gif , infine tot ce ma intereseaza este daca pot reincepe sa fac exercitii fizice
SINEKT
Parca ar fi mai bine sa mai astepti 2-3 saptamani zic eu.

Kcuf_di
QUOTE (Jackz0rN @ Apr 7 2009, 17:25) *
Buna , am avut acum 2 luni jumate fractura de clavicula si as dori sa stiu daca e bine / rau sa reincep sa mai fac exercitii fizice cum ar fi flotari / tractiuni sau altele , inca nu arata prea bine mai e pe la jumatatea claviculei o umflatura ca si cand ar fi scoasa afara laugh.gif , si de la mijlocul claviculii (de la umflatura) la umar parca ar fi bagata clavicula inauntru deabia vad ca am clavicula acolo rolleyes.gif smile.gif , infine tot ce ma intereseaza este daca pot reincepe sa fac exercitii fizice

Da la ortoped ai fost ma gandesc, nu? smile.gif
Jackz0rN
Am fost doar cand mi-am fracturat clavicula si nu mi-a spus sa mai trec pe acolo si cica trebe sa tin bandaju 3 saptamai , apai io mam gandit ca nu o fi asa grav ..
Kcuf_di
QUOTE (Jackz0rN @ Apr 8 2009, 16:27) *
Am fost doar cand mi-am fracturat clavicula si nu mi-a spus sa mai trec pe acolo si cica trebe sa tin bandaju 3 saptamai , apai io mam gandit ca nu o fi asa grav ..

Ar trebui sa mergi la un control, pentru linistea ta, cand probabil ti se va face si o radiografie.
notice
QUOTE (Jackz0rN @ Apr 7 2009, 17:25) *
infine tot ce ma intereseaza este daca pot reincepe sa fac exercitii fizice

Daca tot ce te intereseaza este sa reincepi sa faci exercitii fizice , poti sa incepi .
ddanaf

Buna!

Aceeasi problema o am si eu, numai ca am 6 luni de la fractura si in plus am fost si operata.Parca de o luna umflatura a inceput sa se mai retraga...
Doctorul spune ca se va mai retrage in timp.
Cred ca e bine sa mai astepti cu exercitiile fizice 3-4 luni.

Sanatate multa!

Jackz0rN
mersi fain de sfaturi
Jackz0rN
hmm revin la subiect , vreau sa merg la sala si nu stiu sigur daca e prea bine , si mai am niste probleme ma cam doare incheietura de la mana de pe partea cu clavicula care a fost fracturata , nu ma doare chiar tare.. si mai am intepaturi pe la umar cand fac flotari in special (la umarul de pe partea cu clavicula care a fost fracturata) , oare sa fie din cauza claviculei ? Nu vad nici o legatura intre clavicula si incheietura/umar , din ce cauza credeti ca am aceste dureri/intepaturi la umar/incheietura ?
nick1974

eu am 7 saptamani de la operatie , acum mi-a aparut o umflatura... e normal?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.