samsung i320n bluetooth probleme

joulians

buna ziua sau seara dupa caz , imi cer scuze daca intrebarea mea este stupida dar ... am luat un tel samsung i320n si un stick adaptor bluesoleil cu acel soft de 2 bani ... en fine prob mea este ca am windows 7 si desi windows ul imi vede driverul de la adaptor fara driver original nu imi vede telul , daca instal aplicatia de la bluesoleil imi vede tel desi anapoda pt ca nu mi vede modelul i320n , ce as fi interesat este sa pot transfera agenda din vechiul tel si sa nu tastez ca un tampit 250 contacte ... am gasit si Samsung PC Studio 3 care nu mi vede telul si nu pot face nici un fel de transfer ..

va multumesc pt ajutor
your stupid gnome ... mellow.gif
Rangerul
Este cumva vorba de acel Samsung i320n cu tastatura QWERTY, care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile? Daca da, atunci iti trebuie o aplicatie instalata pe PC: ActiveSync. Bineinteles, ai nevoie de cablu USB pentru a putea sincroniza telefonul cu PC-ul.

Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.