Cum pot sami vada Google siteul?

spuK

Am cautat peste tot cum sami vada googlebot forumul am vazut cu robots.txt dar nustui cum i pun sau cum sa-i fac daca ati putea sami spuneti si mie cum sami vada googlebot forumul,si mai e ceva sa apara forumul meu pe google am intrat pe http://www.google.co.uk/addurl/?continue=/addurl si l-am pus dar tot nu apare... daca e cineva bun sa ma ajute si pe mine.

Multumesc.
TazzY
1. O discutie se incepe cu un salut!
2. Mai sunt 2363546546 de topicuri pe tema aceasta. Invata sa folosesti optiunea "Search"!
3. Citeste AICI
4. Citeste si urmareste AICI
5. Citeste ACEST tutorial.
6. Trebuie sa ai rabdare.

Taz

spuK
QUOTE (TazzY @ Apr 6 2009, 12:42) *
1. Mai sunt 2363546546 de topicuri pe tema aceasta. Invata sa folosesti optiunea "Search"!
2. Citeste AICI
3. Citeste si urmareste AICI
4. Trebuie sa ai rabdare.

Taz

1. Am cautat nam gasti nimic sincer am cautat 52 de pagini si nu am gasit nimic legat de asta
2. Am citit regulamentu
3. Nod32 mil vede ca pe un virus siteu ala am oprit nod32-u si tot nam inteles nimic
4. De 2,3 luni am rabdare...
TazzY
Daca Nod il vede ca virus inseamna ca ceva nu merge.

Ce continut ai pe site?

Da-mi un link pe prv

Edit later: Pai forumul este GOL. Ai o singura categorie cu un topic. Google are nevoie de continut.
In afara de asta VBulletin este crackat. Ar trebui sa iti dai seama singur de ce esti vazut ca virus.

Avand in vedere ca softpedia nu incurajeaza pirateria, rog un moderator sa inchida acest topic!
ciuly
agreed
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.