Lamai Bolnav

1Q-D3xT3r

Am un lamai , are aprox 7 ani , crying.gif de la un timp i-a cazut frunzele , pana nu a mai ramas decat vreo 5-6 , i-am schimbat pamantul dupa ce am observat ca-i cade frunzele ... Ce sa fac cu el ?M-am gandit sa-l und cu o solutie de azotat de amoniu sau de sodiu , care ar fi mai bun ? Ce pot face cu el ? Daca nu mai are frunze , fotosinteza nu mai are loc si va muri .... ....Priviti cele 2 poze .... no.gif
1Q-D3xT3r
WSHM` ...pana imi dati voi raspunsul lamaiul meu se duce...:-| vad k nu este moderator pe`aici...

sacmarian
Si eu am avut un Lamai de 11 ani care se supara si isi mai schimba toate fruzele odata, apoi facea altele noi cand avea nevoie de fotosinteza.
poate si al tau e suparat si vrea sa le schimbe dar poate are si probleme cu ghiveciul in care il tii care mie mi se pare prea mic .
incearca sa ii schimbi ghiveciul si pamantul si o data pe luna sa ii dai ingrasamant lichi pentru citrice.

posteaza aici daca au aparut schimbari la Lamai.
1Q-D3xT3r
Ai dreptate... Toate frunzele au cazut .... nici una nu a mai ramas , acum ii cresc alte frunze happy.gif .....ma bucur ca nu a murit thumbsup.gif
eiffel
Ai avut noroc - data viitoare cand mai ai probleme posteaza aici: http://forum.softpedia.com/index.php?showforum=326
Asa vei fi sigur de un raspuns rapid.
1Q-D3xT3r
Am postat la aria gradina mea , dar nu a raspuns nimeni daca dai sa vezi topicurile vechi vei da si peste al meu ....
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.