intrebare indexare google

ecko-kill

in cate zile imi sunt indexate linkurile din sitemap-urile adaugate in Webmaster Tools?precizez ca am doua sitemap-uri, fiecare avand 47000 de link-uri:)
dl4freedotinfo
nu stiu daca sunt cel mai in masura sa-ti raspund ... pt ca sunt nou in acest domeniu ... dar pot sa-ti zic ca depinde de f multe lucruri ... spre exemplu am si eu un sitemap de 1600 linkuri si mi-au fost indexate doar 20 ... probabil depinde de nr de vizitatori ... de page rank ... de "age" ... vechimea site-ului ... sunt sigur ca sunt f multe variabile la mijloc ... oricum dureaza... o ora ... o zi ... o sapt ... dar pot sa-ti zic cu siguranta ca nu-ti vor fi indexate toate ... dar ma intreb ... ce site ti-ai facut de ai 2 sitemap-uri de 47000 de link-uri.

ecko-kill
site cu referate.sunt generate pagini si pentru cuvintele ce au fost cautate ceea ce este foarte bine.
lord_ice
Nu exista un termen. Depinde de inlinks si de calitatea site-ului, referindu-ma la ushurinta de navigare a Google Bot si la marimea pagininilor, mai conteaza si perioadele Google , cateodata GoogleBot e mai "pe stop" smile.gif
ecko-kill
e "pe stop" cam des asta:)).trebuie sa astept mult pana imi va indexa toate linkurile.
soul4blade
sa stii ca indexarea nu e doar o inscriere in lista si atat ci si interpretarea acelei indexari in comparatie cu alte rezultate similare din G. Astfel, e posibil ca G sa se plictiseasca daca va gasi aceleasi meta-data in toate paginile ori daca ele au fost duplicate...
asa ca nu te grabi - banuiesc ca a durat pana ai creat paginile... o sa dureze pana sa fie si vizibile...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.