New Google PR update! :)
Pagini: 1, 2, 3

Fabian

In seara asta a inceput un nou PR update!

Astept confirmarea si din partea dvs. smile.gif
voxx
Eu tot pr 0 am tongue.gif

again
confirm
Fabian
QUOTE (voxx @ Apr 2 2009, 01:32) *
Eu tot pr 0 am tongue.gif

E problema ta! laugh.gif
oauzor
Am crescut un site de la PR1 la PR2, unul de la PR0 la PR1, si unul tot PR0 huh.gif
ciprianism
cum va verificati voi pagerankul ? cu vre-un site din asta gen "page rank checker" sau e vre-un script mai luminat ?
Fabian
QUOTE (ciprianism @ Apr 2 2009, 12:55) *
cum va verificati voi pagerankul ? cu vre-un site din asta gen "page rank checker" sau e vre-un script mai luminat ?

Google Toolbar este cel mai luminat! smile.gif

ciprianism
QUOTE (Fabian @ Apr 2 2009, 13:20) *
Google Toolbar este cel mai luminat! smile.gif

merci chiar ma gandeam cum de unul dintre siteurile mele nu a primit majorare de page rank, cu google toolbar e mai mare la index cu 2 pc biggrin.gif !
SoR!n
QUOTE (ciprianism @ Apr 2 2009, 12:55) *

Sau extensia Search Status pt Firefox care arata si mai discret, si are mai multe chestii folositoare. Arata si Alexa rank, linkurile nofollow, etc..

Eu mai astept, n-a fost decat o modificare pana acum, dar destul de mica.
lord_ice

Penibil update.
ciuly
poate munca ta a fost penibila tongue.gif
revenind la lucruri serioase, directoru web la care efectiv nu am facut nimica de peste 1 an de zile (n-am avut timp sa mai verific link-urile) a urcat de la 0 la 2. ma rog, a avut 0 prin vara cand l-am verificat ultima oara, deci nu pot spune ca modificarea e de la updateu asta dar orisicat sleep.gif
unu

mie imi da pr 0 pe unele servere google si pe altele pr 5. am verificat cu iwebtool.com
Fabian
QUOTE (unu @ Apr 2 2009, 15:27) *
mie imi da pr 0 pe unele servere google si pe altele pr 5. am verificat cu iwebtool.com

Deocamdata nu s-a finalizat update-ul! smile.gif Mai asteapta! wink.gif
web_dude
cand se finalizeaza?
pe un site am sarit de la pagerank 0 la 2
si la unul tot 0...
Fabian
QUOTE (web_dude @ Apr 2 2009, 22:27) *
cand se finalizeaza?
pe un site am sarit de la pagerank 0 la 2
si la unul tot 0...

Nu cred ca putea prognoza nici Nostradamus cat va tine acest PR update sau cand va fii el! smile.gif

Incercati sa constientizati si voi intrebarile pe care le puneti wink.gif (nu o lua in nume de rau, asta este adevarul)
lord_ice
Ciudate downgrade-uri, si upgrade-uri minine, e clar si sigur ca Google umbla la PR, asteptam finalizarea, tragem linie si vedem ce si cum, dar momentan arata ca naiba acest "downgrade".

Edit: S-o tina tot asa, am luat in medie - 2 (minus 2) la update Pr si + 3-5 pozitii in SERPs biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
dorelhij
rau.. de la PR4 la PR1.
Asa-mi trebuie daca nu m-am mai ocupat de site. sad.gif
web_dude
whohoo....dorelhjj
e de bine 0-2 in 2 luni de zile? :-ss
dorelhij
da, a fost bine la inceput. desi nu cred ca am sarit chiar in doua luni de la 0 la 2.
Si atunci chiar am inscris site/ul manual intr/o gramada de directoare de calitate.
Dar... daca nu te mai ocupi serios (update, promovare... etc) asta se intampla...
dai inapoi foarte mult.
Sper ca, daca ma pun serios pe treaba, la urmatorul sa revin.
Succes tuturor.
again
mai bine faceti-va griji cate locuri urcati/scadeti decat de cifra asta
ciuly
prea putini stiu sa verifice asa ceva wink.gif
Fabian
Dar cu ce te afecteaza sa ai PR=0 si sa fi chiar primul in Google? biggrin.gif

E buna ideea celor de la Google de a nu mai lua foarte tare in seama PR-ul, acum se vede din ce in ce mai bine acest fapt in pozitionarea dupa cuvinte cheie.
lord_ice
De afectat? Stiu ca nu ai zis-o la propriu, dar eu personal as prefera 1 in SERPs si 0 Pr tot restul vietii:)
Am luat Pr 1 pe blog si am sarit 4 pagini pentru "promovare" ... inca f putin si intru pe prima biggrin.gif desi targetul meu e diferit.
soul4blade
la noi lucrurile stau destul de bine:
o singura scadere la un site media de la PR4 la PR3 (se vede ca n-am mai scris articole de 2 ani)

apoi
un site de la PR 0 la PR 4
4 site-uri de la PR 0 la PR 2
si un site de la PR 2 la PR 3

la celelalte nu s-a schimbat nimic
in plus, nu am avut timp sa ma uit la subdomenii care incep sa creasca pe zi ce trece - mai mult decat site-ul mama...

a, si inca ceva, sa le explice cineva grecilor ca PR-ul nu vine din Adwords...
ca dupa saltul ala de la PR0 la PR4 ma intreaba cate 3 greci pe zi:
cat ati investit in Adwords?
cu ce buget ati ajuns la PR4?
mai folositi si altceva in afara de adwords?

cred ca am mai vorbit despre SEO in grecia unde == SEM.
lord_ice
PR 4 -> PR 2
PR 3 -> PR 2

4 de Pr 0 la Pr 1 si 2
1 Pr 2 dus la Pr 3

3 Pr 3 ramase pe 3
Un pr 2 ramas pe 2
Un PR 6 ajuns PR 5

cam astea ar fi
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.