QUOTE (dr_paul @ Mar 31 2009, 09:39)

Reglementarile cred ca se adreseaza mai mult posibilitatii sa iesi din apele teritoriale .. in orice caz poti intreba la vama pentru ca teoretic ei ar trebui sa stie
Si ar fi bine sa stii asta
http://www.imo.org/TCD/contents.asp?doc_id...mp;topic_id=257
foarte util site-ul, multumesc, daca mai are cineva ceva asemanator...
QUOTE (Rocknroll @ Mar 31 2009, 12:02)

@ Esselte
Frumusica barcuta ta, cat te-a costat? Si care ar fi pericolele principale in a "naviga" cu asa ceva?
Oricum, vacanta placuta!
O barca asemanatoare costa cam 2000 ron, iar un motor tot cam atat. Se poate echipa cu un motor mult mai mare, al meu e un fel de Trabant...
Despre pericole... gonflabilele sunt predispuse la intepari, fiind o ambarcatiune usoara e mai usor luata de vant, vara la soare poate chiar exploda
in rest e ok
QUOTE (easy_rider @ Mar 31 2009, 13:38)

cand s au apropiat la x metri de granitele maritime cu grecii, s au trezit intre vedete rapide ale turcilor si grecilor, toti cu arme la vedere.deci atentie.
O sa tin cont, de fapt e cam normal sa fie asa in acea zona, la granita UE. Eu o sa merg in partea continentala, cel mult in insule apropiate de continent.
QUOTE (Naqash @ Mar 31 2009, 14:23)

Salut.
Pentru locatie, iti pot recomanda insula Kefalonia.
Edit: Cat costa jucaria ta?

/drool
Multumesc pt locatie, nu era pe lista mea de cautari... acum e :-) Pe coasta de est (Halkidiki, Paralia, Skiathos) pot gasi ceva asemanator?
Pt pret, vezi cateva randuri mai sus...