Am iesit din Google

santieco

Am facut un mic site de prezentare pentru o balta de pescuit, dupa cateva zile site-ul a fost listat pe google pe prima pagina, unde a stat in jur de 4 zile apoi a disparut complet.In webmaster tools nu am nici o eroare, doar imi spune ca nu am nici o pagina inxata. Va rog sa ma ajutati! multumesc. site-ul este www.laculcorata.ro.
soul4blade
QUOTE (santieco @ Mar 27 2009, 08:29) *
Am facut un mic site de prezentare pentru o balta de pescuit, dupa cateva zile site-ul a fost listat pe google pe prima pagina, unde a stat in jur de 4 zile apoi a disparut complet.In webmaster tools nu am nici o eroare, doar imi spune ca nu am nici o pagina inxata. Va rog sa ma ajutati! multumesc. site-ul este www.laculcorata.ro.
s-a mai discutat pe-aici - se pare ca e un comportament normal pentru Google - ai rabdare, vei reveni...

pcmanbv
QUOTE (santieco @ Mar 27 2009, 08:29) *

scoate bannerul federal ca directorul asta nu te ajuta, ei dau link cu NOFOLLOW tie...
Bukum
E normal ce ti s'a intamplat. Stai sa mai treaca vreo cateva luni (3-4 cel putin) si apoi situatia o sa fie mai "normala".
lord_ice
Pf...3-4 luni? Ce naiba oameni buni!
Astepta cateva zile, fa ceva backlinks din surse dintrastea mai seo 2.0 si o sa fie ok.
santieco
Am reaparut pe prima pozitie cool.gif . Multumesc!
wallgames
QUOTE (lord_ice @ Apr 8 2009, 18:31) *
Pf...3-4 luni? Ce naiba oameni buni!
Astepta cateva zile, fa ceva backlinks din surse dintrastea mai seo 2.0 si o sa fie ok.

ce surse mai seo 2.0 ?

lord_ice
Ai depus un minim de efort sa te documentezi? Sau vrei totul de-gata?
Solarius
QUOTE (lord_ice @ Apr 10 2009, 11:08) *
Ai depus un minim de efort sa te documentezi? Sau vrei totul de-gata?

laugh.gif tare , lasal , este incepator tongue.gif

Seo - SEO 2.0

sincer pare a fi un trend , daca aplici seo + seo2.0 = un seo in adevaratul sens al cuvantului

ideal ar fi ca sa combini si sa scoti ce nu este bine , pt ca sincer ambele "cauze" au gauri mari
lord_ice

Depinde de tine sa decizi ce e mai bun pentru site-ul tau. wink.gif
Dar social bookmarks si alte resurse 2.0 seo fac minuni fata de directoarele web care incep sa fie pe faras din Google ca importanta (rog proprietarii de directoare web sa se abtina, multumesc!).
Bukum
Am spus 3-4 luni referitor la stabilitatea siteului in serps. Sa reapara in google, da, cateva backlinks si se rezolva.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.