Consider ca la inchis nejustificat http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=526640pentru ce? pentru ca nu am scris cu 2 de ii? sau pentru ca el ar fi avut mai mult de lucru cu mentinerea unui nivel civilizat la discutiile ce urmau si asa sa nu isi faca de lucru degeaba a considerat ca e mai simplu sa inchida treadul inainte sa poata cineva discuta.
va rog sa imi spuneti si mie ce e gresit la tredul meu sa fie inchis?daca nu cumva il va inchide si pe asta sau poate il va sterge
>ficus
26th March 2009, 11:00
cu siguranta va dispare si acesta ai putina rabdare si rasfoieste si alte topicuri similare
Mosotti
26th March 2009, 11:02
pentru ca e un thread tembel. si avind in vedere ca ti-am explicat in detaliu pe PM de ce, la urmatorul thread de genul o sa se intimple chestii administrative naspa. deci pentru ultima data:
NIMIC DIN THREADUL ALA NU ARE VREO LEGATURA CU REALIZAREA VREUNEI AUTONOMII DE FACTO, DE NEFACTO SAU DE CACAT.
sint doar CHESTII NORMALE pentru o zona cu o populatie 95% majoritar ungureasca, unguri care, spre uimirea romanilor ticniti, AU SI EI TRADITII & SHIT. e dreptul lor sa-si faca ce dracu de sarbatori VOR, BOLOVANILOR