am si eu acest telefon de doar 2 zile achizitie facuta ( de la Germanos) cu inima stransa datorita suspiciunilor existente asupra duratei de viata a bateriei, cateva impresii:
- sunt la prima incarcare, efectuata la recomandarea vinzatorului cu tel. inchis si doar pana la incarcarea completa nu mai mult
- versiunea de firmware este S5230XFIH2 abonament cosmote si model de sim "rotunjit"
- astazi este ziua a 2-a zi si mai am 2 liniute la bateri in conditiile in care am facut multe transferuri de pe laptop pe tel prin bluetooth, butonat apeluri ( aproximativ 45 min.), am instalat citava jocuri si aplicatii gasite aici pe forum si pe altele
Am citeva probleme !!
1. am citit pe aici pe undeva ca tel. deschide documente Word, eu am transferat de pe calc. un document si nu il deschide, Pdf in schimb da; voi cum ati reusit?
2. cind transfer filmulete mai mari prin bluetooth la terminarea transferului se restarteaza tel. nu am vazut in setarile tel. ceva bifat in sensul asta
3. jocurile si aplicatiile unde se instaleaza (mem. tel sau pe card) si pentru a scapa de ele este suficient sa le stergam sau exista optiunea dezinstalarii
4. doar cu versiunea de firmware S5230XFIH2 se rezoalva problema bateriei?? eu ma gindeam sa trec la S5230XXIE7 care este putin ma "stufos" in meniu
Multumesc celor care au avut rabdarea sa citeasca si calor care imi raspund!!!!