Samsung S5230
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33

tedulus

am sa incerc sa schimb simul si revin si eu cu detalii despre durata bateriei...
CRYSSBOY
albanezule ca sa ai si tu meniu din ala trebuie sa ii schimbi softul. si sa iti mearga youtube-ul la fel.

albanezu21
CRYSS tu nu stii cum se schimba? sau unde pot gasii ceva tutoriale? dak vrei baga id`ul meu si mai vorbim
CRYSSBOY
http://la-gigel.blogspot.com/2009/08/cum-m...g-ul-s5230.html ai tot ce-ti trebuie aici.
beckham7
De ce nu merg jocuri sau aplicatiile mai mari? Are cineva o solutie pentru asta ?
crazybass
Nu merg aplicatile pentru ca nu au jad file, eu am instalat din gresala un joc de 1mb juma cu extensia lui de jad si a mers de ex: jocul xxx.jar de 1 mb are si xxx.jad de cativa kilo, le copiezi pe amandoua pe card si instalezi xxx.jad si o sa mearga... cel putin mie mi-a mers...
tedulus
am schimbat si eu sim-ul cu unul dala model vechi si astept sa vad daca este vreo schimbare la viata bateriei. Cel de la germanos a zis ca de luna viitoare primesc s5230 star...probabil un nou lot revizuit....

latinogirl
CITAT (serpantes @ 20th August 2009, 22:12) *
incearca la setari profiluri, selectezi new message, apoi derulezi pana la message alert repetition selectezi once (in cazul in care e pe periodic). vezi daca e ok asa. eu ti-am dat pasii pe engleza, asa am eu setat telefonul
bafta

Multumesc mult.In ce priveste soneria mesajelor, doar cele 4 tonuri se pot folosi, nu ? sau se pot seta si melodii?
tedulus
CITAT (latinogirl @ 21st August 2009, 18:50) *
Multumesc mult.In ce priveste soneria mesajelor, doar cele 4 tonuri se pot folosi, nu ? sau se pot seta si melodii?

poti pune ce mp3 vrei tu.. te duci la mp3-uri si la melodia care iti place ii dai "set as"
vladutgm

CITAT (crazybass @ 21st August 2009, 19:04) *
Nu merg aplicatile pentru ca nu au jad file, eu am instalat din gresala un joc de 1mb juma cu extensia lui de jad si a mers de ex: jocul xxx.jar de 1 mb are si xxx.jad de cativa kilo, le copiezi pe amandoua pe card si instalezi xxx.jad si o sa mearga... cel putin mie mi-a mers...

Daca spui ca se pot instala jocuri daca ai .jad, este un programel care face fisierul .jad daca ai jocul .jar - Halmer

Se dezarhiveaza si se "trage" jocul peste fisierul EQHalmer.exe. In acelasi director (folder) va aparea fisierul .jad corespunzator jocului java.

Bafta!
beckham7
Pai knd deschid jocul imi spune "eroare java.nu exista memorie disponibila" Ink ceva eu nu pot s instalez jocurile cu extensie .jad imi spune "fisier incorect" de ce ?
crazybass
de ce joc e vb... il poti upluada sa vad daca si mie imi face la fel? Apropo are cineva midnight pool 3d
141516
Are cineva instalata aceasta versiune de soft S5230XXIG2 ? Daca da imi puteti spune si mie ce imbunatatiri are fata de S5230XEIG4. La versiunea S5230XEIG4 am observat un bug,cand intri in agenda telefonica apare un scroll in stanga sus,este un fel de scurtatura te duce la litera dorita greu il poti folosi.. la prima versiunea de soft care am avuto nu avea problema asta.

In legatura cu jocurile aceeasi problema o am si eu... cu ambele versiuni de software pe care le-am avut.

Alte noutati au mai aparut despre el naughty.gif ??

Postez eu un joc care are si jad dar la mine cel putin nu functioneaza
CRYSSBOY
pai la xeig4 ai limba romana sau engleza??
crazybass
uite la jocul undercover 3d fisierul cu extensia .jad il copiezi cu undercover3d.jar si instalezi cu fisierul cu extensia .jad ca sa mearga... mie cel putin mi-a mers
141516
ms mult crazybass chiar a mers,oare asa trebuie facut la majoritatea jocurilor?

in legatura cu softul am limba engleza,romana nu are. toate softurile aici le gasiti http://45f4fd7c.linkbucks.com/url/http://s...rmware-Download a mai fost postat de un user situ acesta iar ultima versiune de soft este S5230XXIG2 europe.
crazybass
Nu stie cineva/ nu are cineva Midnighht Pool 3D ca nu il gasesc nicaieri... imi place ff mult jocu...
beckham7
Are cineva idee de ce nu pot sa instalez fisiere .jad ? de exemplu la jocul ala undercover, am copiat in telefon intr un folder pe amandoua j cu extensia .jar j cu extensia .jad si knd dau pe undercover.jad imi spune : "fisier incorect" :-??

Scz pt ink un post, dar am incercat cu jad-ul ala trimis de tine crazybass si a mers :| . Spune mi si mie cum l-ai faqt,cu ce program, te rog...
crazybass
Uite dezarhivezi si ai si JADmaker dai drag and drop la joc.jar si iti creaza automat joc.jad

P.S. NU ARE NIMENI MIDNIGHT POOL 3D
andreybadboy96
CITAT (crazybass @ 22nd August 2009, 23:42) *
Uite dezarhivezi si ai si JADmaker dai drag and drop la joc.jar si iti creaza automat joc.jad

P.S. NU ARE NIMENI MIDNIGHT POOL 3D

Poftim smile.gif
crazybass
Multumesc peacefingers.gif
p1974d
CITAT (pandaru @ 17th July 2009, 13:17) *
http://javagamesunlimited.blogspot.com/search?q=Motion JOCURI java care folosesc accelerometrul.Nu sunt testate.

Ps: si pe mine tot o zi ma tine bateria

ce le faceti la telefoanele astea de va tin numai 1-2 zile ?...folosesc acest telefon de 1 luna iar bateria ma tine 10-11 zile...este, totusi, doar un telefon si nu aparat de fotografiat, mp3 etc...folositi-l pentru destinatia sa initiala...
rhomeoo
bine ba baiatule !!! telefou tau e cu baterie solara ??? smile.gif)))))))))
andreybadboy96
CITAT (p1974d @ 23rd August 2009, 16:17) *
ce le faceti la telefoanele astea de va tin numai 1-2 zile ?...folosesc acest telefon de 1 luna iar bateria ma tine 10-11 zile...este, totusi, doar un telefon si nu aparat de fotografiat, mp3 etc...folositi-l pentru destinatia sa initiala...

Domne cat poti sa minti ! Nu vezi bine ce zici ? 10 zile ohmy.gif:O:O Atunci nokia 1100 cate zile tine 30-40 ??? :-??

Scuze daca am folosit un limbaj dur, dar era prea .... :|
beckham7
Fratilor dar niste jocuri care foloseste accelometrul n-ati gasit ? Spune-ti si voi ceva. Multumesc
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.