service pentru reparatii pe CASCO la Generali?

Licah

Salut,

Imi poate recomanda cineva, din proprie experienta, un service autorizat din lista service-urilor autorizate a celor de la Generali unde sa pot repara masina usor avariata in parcare?? Ma intereseaza sa fie seriosi, sa faca treaba ok, iar timpul in care imi tin masina acolo sa fie cat mai mic..cam pretentios nu? smile.gif)

Inspectorul de la constatari mi-a "recomandat" unul no name pe undeva pe la Iancului??

va multumesc!
floterminator
Eu am lucrat cu cei de la Di bas dar astia sunt service Opel Chevrolet.....acum nu stiu daca fac si alte marci...dar iti spun ca au decont direct cu Generali...si au fost promti.....am fost multumit de lucrare....

bossake
Poate ne spui si ce masina ai smile.gif
Licah
QUOTE (bossake @ Mar 25 2009, 19:43) *
Poate ne spui si ce masina ai smile.gif

opel Astra Classic!
floterminator
Du-te la Di Bas atunci daca ai Opel.....eu am avut lucrarea la ei de care am fost f multumit........Astra H....si o ruda de-a mea a fost tot la ei.....cu o Vectra C...si eu zic ca au lucrat bine......
negociator
Eu am Opel Corsa. Iti recomand eu un service la care sa NU te duci: Opel GTT. Lucreaza foaaaaarte lent, iar ca bonus iti pateaza masina cu diluant... ! sad.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.