Minitur Romania

HAZ_MY

Cam asta va fi traseul weekendul viitor. As avea nevoie de informatii gen: starea drumurilor, radare mobile, obiective de neratat si eventual ceva cazare ieftina sau restaurante. Dau o bere daca ne intalnim biggrin.gif

HAZ_MY
ceva indicatii despre drumul Bran - Sinaia; Sinaia - Bicaz; Sucevita - Cluj-Napoca??

dintimisoara
Hai sa-ti raspun eu cate ceva uitandu-ma pe harta ta:
-Brasov-Sighisoara este foarte bun,destul de circulat
-Sighisoara-Tg.Mures sosea buna,se circula ok,destul de circulat
-Tg.Mures-Turda...nu stiu
-nici restu,pana in Bistrita
-Bistrita -Suceava...soseaua alterneaza,cand drum infect,cand drum bun...pe Tihuta stiu ca inca se lucraza la sosea.Informeaza-te daca este zapada,eu asa stiam.Insa per ansamblu intre Bistrita si Suceava drumul este bun si foarte prost.
-Suceava-Piatra Neamt,sosea excelenta...mergi cu 140 si ai impresia ca te tarai smile.gif
-Piata Neamt-Sf,Gheorghe soseaua e asa si asa...alterneaza ca pe Tihuta,drum bun cu drum cu gropi.

Sper sa nu fi dat vreo informatie eronata.
Drum bun!
HAZ_MY
Avand in vedere ca jumatate din drum e prin munti voi lasa gumele de iarna.
Multumesc pentru informatii.
HAZ_MY
Pensiunea Sanlex e ocupata si inca nu am gasit o alternativa asemanatoare in Bicaz.

Am ales sa merg Sinaia - Piatra Neamt prin Bacau (pe european) cum se prezinta drumul, cam care ar fi media orara posibila pe european?
paul_kelso
In Bicaz poti incerca Motel Cristina. Dupa ce treci barajul, pe stanga. Are si casute+iesire la lac.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.