Unde gasesc adidasi buni si ieftini?
Pagini: 1, 2

SNap

Comanda-ti de la Foot Locker, sunt reduceri si cu tot su transport iesi pana in 150$
Tzepi
da, e cea mai buna afacere.
dar vezi sa fie pe stoc ceea ce iti iei

iti recomand www.eastbay.com, cunosc pe cineva care da comanda acum pe 1 aprilie

don_dannielo
Nu (mai) exista incaltaminte sport Nike sau Adidas din piele. In cel mai fericit caz, "genuine leather" este doar partea din fata, unde este torsiunea mai mare. Fasia aceea de piele, inalta de 2-3 cm, care inconjoara regiunea degetelor. Nu exista nici un motiv practic, cu atat mai mult financiar, de a pune piele in partea din spate (la calcai), de exemplu.
rox
hmmm...banuiesc k nu te intereseaza incaltamintea sport de la sketchers, k eu de acolo imi iau, dar mie mi se pare k si modelele pt baieti arata chiar bine...au si nike, si puma, dar eu tot fan sketchers raman... in cazul in care habar n-ai dp ce vb eu aici, merita sa dai o raita pe la ei. se gasesc inmagazinele champion, de obicei, in unirea, mall, carrefour...
rox
cat despre incaltamintea sport din piele...inclin sa cred k singurele modele care chiar sunt din piele sunt cele de piele intoarsa..in rest, cum zicea cineva, doar unele parti sunt din piele
GrLght
QUOTE(rox @ Mar 25 2005, 11:23)
hmmm...banuiesc k nu te intereseaza incaltamintea sport de la sketchers, k eu de acolo imi iau, dar mie mi se pare k si modelele pt baieti arata chiar bine...
*

mersi pt pont, dau o raita maine prin mall sa vad care-i treaba
CRISTAKEM10
Deci cine spune ca nu se mai gaseste incaltaminte sport din piele "naturala'' se inseala amarnic.
Prieteni incaltaminte sport nu inseamna doar NIKE ADIDAS REEBOK PUMA !!!
Eu sincer inclin spre produsele autohtone care KIAR sunt din piele produse. Nu de altceva dar in ROMANIA pielea inca se vinde ieftin smile.gif
Acum nu pot sa te ajut cu sfaturi de produse ( BRAND) dar te sfatuiesc sa cauti FABRICI de profil si sa iei direct de la SURSA .

Danutz
mie imi plac aia Adidas superstar , aia negrii
pretul 4.5 bulioane cica din piele
mufa
QUOTE(CRISTAKEM10 @ Mar 25 2005, 14:12)
Eu sincer inclin spre produsele autohtone care KIAR sunt din piele produse. Nu de altceva dar in ROMANIA pielea inca se vinde ieftin smile.gif
*

Te referi cumva la BIT-uri ? biggrin.gif
shumilica

bit, killtec, antilopa & company !
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.