Masina unui prieten a fost incendiata azi noapte
Pagini: 1, 2

ike_dubaku

Asa cum zice titlul,masina unui prieten a fost incendiat sau a luat foc singur,inca nu se stie,chiar in fata la bloc la noi,si a luat foc si masina parcata in fata lui.

Cred ca Peugeot-ul,e paguba totala,Golful in schimb se mai poate repara,desi mirosul de fum nu stiu daca iese vreodata din tapiterie.

Daca a fost incendiat e foarte nasol....Poze mai jos.
ady_chesnoiu
Nasol rău dacă a incendiat-o , dar este posibil . Golf se mai poate face ceva de el ... Dar cu mulți bani .

undercoverbrother
e golf 4.
se face ieftin, sa fim seriosi.
ady_chesnoiu
QUOTE (undercoverbrother @ Mar 24 2009, 10:16) *
e golf 4.
se face ieftin, sa fim seriosi.

Totuși tot spatele + un pic din interior este ars complet .
ike_dubaku
Paguba tot paguba e.Nimanui nu i-ar placea sa-si vada masina arsa,ca o fi Golf 4 sau X5.
jay333
Macar aveau CASCO? Cu toate ca, daca politia scrie "incendiere" si polita nu acopera si vandalismul, nu prea cred ca firma de asigurari va plati daunele.
ike_dubaku
Nici unul dintre ei nu aveau FULL CASCO!

aeon
e tare interesant cum s-a extins focul la distanta aceea asa (care nu e chiar mica) incat a toznit si luneta golfului
eu as fi zis ca mai mult de o afumare si eventual ceva basici pe vopseaua golfului nu erau alte daune, dar realitatea e alta
de retinut...

conu71
datorii neplatite? imi pare rau pentru prietenul tau
ike_dubaku

prietenul are o participatie la un club de noapte de la noi in oras.99% e ceva dubios,reglare de conturi....tipul fiind destul de certaret,si nesimtit. laugh.gif
jay333
QUOTE (ike_dubaku @ Mar 24 2009, 10:25) *
Nici unul dintre ei nu aveau FULL CASCO!

Nasol. Poate pana la urma o fi fost de la vreo defectiune la instalatia electrica, spre binele lor.
melcu79
Locatia?

Daca tot e "smardoi", CASCO avea?
ike_dubaku
QUOTE (melcu79 @ Mar 24 2009, 10:41) *
Locatia?

Targu Mures
Cipsu
QUOTE (ike_dubaku @ Mar 24 2009, 10:34) *
99% e ceva dubios,reglare de conturi....tipul fiind destul de certaret,si nesimtit. laugh.gif

Daca e adevarat, de ce te lamentezi...cine seamana vant culege...furtuna; "smardoiala" iti mai pocneste in fata cateodata
ike_dubaku
QUOTE (Cipsu @ Mar 24 2009, 10:46) *
Daca e adevarat, de ce te lamentezi...cine seamana vant culege...furtuna; "smardoiala" iti mai pocneste in fata cateodata

Pai asa e el,eu ma inteleg super cu el,doar e prietenul meu. tongue.gif
Cipsu
QUOTE (ike_dubaku @ Mar 24 2009, 10:47) *
Pai asa e el,eu ma inteleg super cu el,doar e prietenul meu. tongue.gif

Asta nu e nimic rau, doar ca nu pot sa gasesc "puterea" sa-mi para rau pentru ce i s-a intamplat...sunt riscuri care si le-a asumat, cel mai probabil in mod constient; in schimb ma bucur sa aud ca nu a fost in masina, e o posibilitate ca data viitoare calca pe nervi pe cineva mai determinat.
undercoverbrother
smecheria romaneasca (falsa si rupta in cur de cele mai multe ori) se plateste.

odata ca vrei sa pari smecher si-ti iei de toti banii masina de nu-ti mai raman de casco,
iar a doua sa fii certaret de plictiseala cum ziceai tu ca e prietenul tau (astia de obicei erau mai mici cand erau copii si acum recupereaza), se intoarce pana la urma tot impotriva ta.

parerea mea, un cocalar mai putin pe sosele.

la inceput crezusem ca e un om onest care si-a luat si el un 206 cu 4000 de euro. cand colo...

pacat de celalalt sleep.gif
Evergreen
fauveul scapa ieftin ca vin multe cu volan pe dreapta in dezmembrari smile.gif iar instalatia electrica nu e asa de avariata ca la pejeu

din considerentele de mai sus adunate cu tarife si fransize, eu cred ca nu prea mai renteaza casco la masinile astea ....
CLAXON
Sigur nu a fost un scurt-circuit la Pejo? Expertiza ce zice?
filipxxx
Nici nu vreau sa ma gandesc ce inseamna sa faci instalatia electrica de la zero la la Peugeot-ul ala, stiut fiind ca solutiile francezilor la partea electrica nu sunt intelese nici macar de ei, dar apoi de unul prin vre-un service particular. biggrin.gif
P.S. Poate pui o poza cu capota ridicata. Daca a fost scurt, partea cu bateria ar trebui sa fie vizibil mai arsa decat cealalta.
ike_dubaku
ambele masini au fost duse la expertiza.Revin cu detalii!
cosminnuss
Tare am senzatia ca a fost scurt circuit. Am auzit de multe Peugeoturi care au ars de la un scurt.
Nu cred ca ar fi incendiat-o cineva aruncand ceva sub capota. Nu e la indemana si nici nu e o metoda sigura de distrugere.
C.F.S.
Foarte nasol moment!
ike_dubaku
Expertiza zice ca incendiul a fost cauzat de un scurt circuit,de la instalatia electrica a masinii.(Peugeot).

Prietenul meu zice ca nu a fost umblat la instalatie,casetofon original a avut,alarma si inchidere din fabrica,acumulator original,deci....
spare-me
QUOTE (ike_dubaku @ Mar 30 2009, 13:33) *
Expertiza zice ca incendiul a fost cauzat de un scurt circuit,de la instalatia electrica a masinii.(Peugeot).

Prietenul meu zice ca nu a fost umblat la instalatie,casetofon original a avut,alarma si inchidere din fabrica,acumulator original,deci....

prietenul tau sufera de mania persecutiei sau are cumva dusmani, afaceri/prieteni dubiosi/dubioase ? ca altfel...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.