Transfer gara - aeroport Timisoara

nic_biso

As dori sa stiu cat dureaza transferul cu taxi dintre Gara de Nord din Timisoara (din cate stiu, acolo ajung trenurile dinspre Bucuresti) si aeroport?
Dat fiind timpul de numai 2 ore intre ora sosirii trenului dinspre Bucuresti si ora decolarii, timpul de transfer ar trebui sa fie maxim 45 minute - 1 ora. Credeti ca e realizabil?

Si ca pret, aveti idee cat ar costa aproximativ? Cati km sunt?

Multumesc anticipat.
denky
QUOTE (nic_biso @ Mar 22 2009, 21:57) *
As dori sa stiu cat dureaza transferul cu taxi dintre Gara de Nord din Timisoara (din cate stiu, acolo ajung trenurile dinspre Bucuresti) si aeroport?
Dat fiind timpul de numai 2 ore intre ora sosirii trenului dinspre Bucuresti si ora decolarii, timpul de transfer ar trebui sa fie maxim 45 minute - 1 ora. Credeti ca e realizabil?

Multumesc anticipat.

Salut,

depinde si de ora la care ajunge trenul. Oricum, timpul e suficient.
Atentie la taximetre, nu e indicat neaparat de luat taxiul din fata garii, ci mai bine trebuie traversat vav de gara, sunt taxiuri ale firmelor de taxi, in spatele statiei de troleibuz.
Nu stiu cat poate cere pana la aeroport, dar nu poate depasi 500 mii lei.

Daca mai e ceva, raspund cu placere.

QUOTE (denky @ Mar 22 2009, 22:25) *
Salut,

depinde si de ora la care ajunge trenul. Oricum, timpul e suficient.
Atentie la taximetre, nu e indicat neaparat de luat taxiul din fata garii, ci mai bine trebuie traversat vav de gara, sunt taxiuri ale firmelor de taxi, in spatele statiei de troleibuz.
Nu stiu cat poate cere pana la aeroport, dar nu poate depasi 500 mii lei.

Daca mai e ceva, raspund cu placere.

Nu m-am gandit niciodat cati km sunt de la gara pana la aeroport. daca vrei sa nu te plimbe taximetristul, spune-i ca vrei sa mergi pe la Catedrala, pe Bd. C.D. Loga, pe la Prefectura, Bd. Tache Ionescu si iesire spre Aeroport. E sigur traseul cel mai bun, ai incredere, la orice ora din zi si din noapte

mercedes60
QUOTE (nic_biso @ Mar 22 2009, 21:57) *

Multumesc anticipat.

aprox. 30 lei si ca timp, in functie de trafic, 20,cel mult 30 minute.
peterbald
30 lei am plătit și eu în ianuarie de la aeroport până în centru pe Republicii (lângă operă). Mare atenție însă ce fel de taxi iei de la gară.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.