vffv
23rd March 2005, 21:58
Intotdeauna ti-au placut cosmeticele ?
Tu si prietenele tale stati ore intregi in fata oglinzii ?
Te intereseaza o modalitate prin care sa achizitionezi sau sa vinzi(cu comision de 50%) cosmetice naturale?
Atunci iti oferim ocazia vietii tale!
Mai mult... Creaza-ti propria retea MLM(gen Avon, Oriflame) si ai comision intre 5-42% din vanzarile celor inscrisi de tine! E job-ul perfect pentru orice studenta in cautarea stabilitatii financiare(poti castiga pana la maxim 30.000Euro lunar, o suma frumusica, nu?!).
E o sansa pe care nu ai voie sa o ratezi! Cu siguranta gasesti cel putin 5-10 colege din Caminul Studentesc care vor cumpara de la tine macar cel mai ieftin produs. Iar asta inseamna ca tu castigi la un calcul rapid 500-700 de mii pe luna! E bine, mai ales ca lumea obisnuita cu un produs revine la el de fiecare data cand se termina.
Nu-i asa ca ti-am facut ziua mai buna?! Aveai impresia ca a locui in Caminul Studentesc e o povara, o rusine, o lipsa de comfort... Da! Asta am crezut si noi, pana cand am observat potentialul de clienti(sute sau mii de tineri posibili clienti cu un spirit de intrajutorare ajuns la apogeu tu avand o multime de cunostinte si prieteni care ar prefera sa cumpere de la tine in schimbul altui reprezentant necunoscut, modalitate uluitoare de a-ti face publicitate in mod gratuit precum panoul cu anunturi al Caminului ca sa nu mai vorbim de reclama din gura in gura.
Asa am facut si noi impulsionati de dorinta si de credinta de a avea un trai mai bun! Si, putem spune ca am reusit.
Dar despre ce produse e vorba?!
Produsele cosmetice despre care vorbim sunt produse de o companie multinationala, recunoscuta la nivel mondial, avand 3 certificate europene de calitate. Dupa standardul European se considera ca daca o colectie de cosmetice are prag de netoleranta 3% atunci ea este buna! Produsele acestei companii au trecut cu brio acest test obtinand 0,03% netoleranta.
Compania se bazeaza pe sistemul de vanzare Direct Marketing(cunoscut in Romania datorita Avon, Oriflame etc...) si anume vanzari directe prin reprezentanti, insa cu umbunatatiri majore, castig mai bun, oportunitate de dezvoltare mult mai mare, si cu un respect fata de reprezentant ce-l consideram superior).
Ca un plus, ne laudam cu produse realizate complet natural, iar fardurile, rujurile si inca cateva produse ce nu pot fii naturale chiar 100% contin insa cel mai mare procentaj de compozitie naturala de pe piata internationala. Toate produsele sunt concentrate(nu contin apa) ele aplicandu-se in cantitati foarte mici fiind astfel si foarte rentabile.
Cum poti castiga pana la 50% din vanzarea directa si inca 5-42% din retea?!
Simplu. Iti putem explica usor pentru ca politica firmei este sinceritatea. In vanzarea clasica din pretul de magazin al unui produs doar 15-25% reprezinta costul sau real de productie, restul este platit pentru depozitarea rezervelor, reclama, vanzarea en-gross, administratie, transport, personal etc... Prin urmare marketingul traditional(si anume vanzarea in magazine) presupune mult mai multi intermediari ceea ce inseamna cheltuieli mai mari ce se resimt in pretul final al produsului.
Dar totusi sa presupunem ca nu doresti sa iti creezi propria retea de reprezentanti introdusi de tine in sistem sau sa vinzi produse altor persoane. Ce castigi asa?!
Simplu. Cumperi produsele la pret de reprezentant!(ceea ce inseamna ca esti propriul tau reprezentant si propriul tau client, astfel castigi totusi o reducere de 50% din fiecare produs - adica diferenta dintre pretul de client si cel de producator).
Daca esti hotarata, atunci te vrem ! Te vrem sa faci parte din reteaua noastra, una din cele mai mari de acest tip din Romania. Beneficiezi astfel de experienta noastra, de suportul nostru oricand ai nevoie, de materialele noastre promotionale, de filozofia si increderea noastra in tine.
Intrebarea nu e daca se poate intrucat noi am dovedit-o. Intrebarea nu e daca si tu o sa poti. Intrebarea e daca vrei sa poti, daca vrei sa incerci, daca vrei sa nu te dai batuta pana cand ajungi la 30.000Euro lunar. Atentie, odata ajunsa la pragul de castig de 42%(castig strict din retea, la el se adauga 50% per produsul vandut de tine) sau al oricare alt prag inferior incepand cu 5% nu poti sa scazi!
P.S. Daca e considerata reclama, atunci va rog sa stergeti topicul fara nici un fel de regret, voi fi de acord cu decizia voastra. Pentru mai multe informatii astept PM sau email la officeunet@gmail.com