Transport Gara Constanta - Aeroprtul M.K.

bubalus

Linie de transport auto Aeroport Kogălniceanu - Gara Constanța

Ca urmare a creșterii traficului de călători pe Aeroportul Internațional Mihai Kogălniceanu Constanța, prin implicarea mai multor companii aeriene low-cost, conducerea aeroportului anunță că toți călătorii vor avea la dispoziție, începînd din 22 martie, o linie expresă de transport călători, care va lega Aeroportul de Gara Constanța. Directorul general al aeroportului, Constantin Teodorescu, a precizat că prețul unei călătorii va fi de 10 lei.
laurentcauia2
In sfarsit incep sa miste treburile in tara asta, noroc mare avem cu cei care lucreaza pe afara ca altfel nu cred ca vin companiile aeriene la noi pentru turism

fly_dream
Ne va costa biletul la autobuz mai mult decat zborul la Pisa, dar bine ca este! Plus ca bucurestenii (si nu numai) mai au de platit si trenul pana la Constanta... Noroc ca zborurile sunt la pranz, altfel n-aveam nici o sansa cu mersul trenurilor!
diasul
Am fost zilele trecute pana la Aeroportul Kogalniceanu, si am vazut si microbuzul pentru gara Constanta asteptand pasagerii. Parca spunea respectivul ca un drum este 8 lei.
Cotizo
buna ziua prieteni,

imi puteti spune va rog cum pot ajunge intr-o zi de vineri - dimineata din gara constanta la aeroportul M.K. si inapoi?

precizez ca ajung in gara la 6.30 am, si voi pleaca din aeroport spre gara la 13.30.

astept raspunsurile voastre,

va multumesc

bubalus
Astea sunt orele autobuzului care merge de la gara la aeroport:

From Rail Station: Lun 10:40 Mar 04:25/07.30 Mie 15:40 Joi 04:25 Vin 10:40 Sam 04:25 Dum 15:40

From Airport: Lun 13:15/17.25 Mar 17:30 Mie 17:25/18.15 Joi - Vin 13.15/17.25 Sam - Dum 17.25/18.15

Deci Vineri ai la 10.40 si inpoi la 13.15/17.25

daca vrei sa mergi in afara orelor astea..poti folosi microbuzele care merg la Mihail Kogalniceanu (cred ca pleaca din Autogara Nord / Tomis III)...sau taxiul (sunt vreo 25 de km)..la tarif de 2lei si ceva pentru exterior ...in jur de 50-60 de lei.
mav1983
Vreau sa plec la PISA de la MK intr-o zi de vineri la ora 13:15 cu Ryanair.Eu nu am masina si vin cu trenul;problema este ca din ce am vazut pe CFR nu sunt trenuri dimimeata decat un accelerat care ajunge la 11:15.Am vazut ca autobuzul acela care pleca spre MK din gara vinerea pleca la ora 10:40 deci cam devreme fara de cum ajung eu.
Intrebare: alt mijloc de a junge in aeroportul MK mai exista? in afara de taxi.Daca stie cineva cu siguranta acest lucru va rog sa imi spuneti si mie.
Multumesc frumos.

bubalus
QUOTE (mav1983 @ May 18 2009, 07:28) *
Vreau sa plec la PISA de la MK intr-o zi de vineri la ora 13:15 cu Ryanair.Eu nu am masina si vin cu trenul;problema este ca din ce am vazut pe CFR nu sunt trenuri dimimeata decat un accelerat care ajunge la 11:15.Am vazut ca autobuzul acela care pleca spre MK din gara vinerea pleca la ora 10:40 deci cam devreme fara de cum ajung eu.
Intrebare: alt mijloc de a junge in aeroportul MK mai exista? in afara de taxi.Daca stie cineva cu siguranta acest lucru va rog sa imi spuneti si mie.
Multumesc frumos.

cred ca in cazul tau...cea mai buna varianta e taxiul....ar trebui sa scapi cu 50-60 de lei.
mai sunt niste microbuze care merg la kogalniceanu in localitate...te-ar lasa in drumul national...si mai mergi tu vreo 500m pana in aeroport. problema e ca ai timpul limitat. check-in-ul se va inchide la 12.30. si mi se pare ca astea pleaca din alta autogara...nu cea de langa gara. nu stiu daca ajungi in timp.
daca trenul are si ceva intarziere...o sa devina o problema si ajungerea cu taxiul....

mav...de unde vii cu trenul? poate gasesti un microbuz care ajunge mai devreme in constanta.
mav1983
vin din Bucuresti, dar daca dau banii pe taxi inca 20 de euro acolo aproximativ...+ bilet avion + tren + etc etc
mai bine plec din buc cu Myair smile.gif
bubalus

QUOTE (mav1983 @ May 20 2009, 11:49) *
vin din Bucuresti, dar daca dau banii pe taxi inca 20 de euro acolo aproximativ...+ bilet avion + tren + etc etc
mai bine plec din buc cu Myair smile.gif

in cazul asta cea mai buna solutie este sa vii in constanta cu autobuzul.
ai din bucuresti la 5.30 prima cursa ...care ajunge in jur de ora 9.
a doua cursa pleaca la ora 7.00 si ajunge la ora 10.15-10.30.
trenul face vreo 4-5 ore...cu autobuzul faci vreo 3 jumate.
autobuzele pleaca din gara de nord si se opresc in gara constanta.... cred ca e cea mai buna varianta in cazul tau.
mav1983
aaa da.super asa.multumesc mult pt info bubalus.
bubalus
QUOTE (mav1983 @ May 22 2009, 06:58) *
aaa da.super asa.multumesc mult pt info bubalus.

ai putea totusi sa suni inainte la dispeceratul din bucuresti sa te interesezi la orele exacte de plecare a autobuzelor.
0743.333.332 / 0743.333.315.
in cazul in care alea sunt orele ... te-as sfatui sa pleci cu ala de 5.30. vara drumul de la cernavoda la constanta e f aglomerat si s epierde mai mult timp. daca pleci cu ala de 7 o sa fi cam la limita.
Plecarile din Bucuresti catre toate traseele se face de pe str. Baldovin Pârcalab nr.2 ( intesectia str. Dinicu Golescu cu str. Stefan Furtuna – ca reper – in spatele Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului).

Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.