What's his/her name?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Mosotti
nu stiu daca a mai fost, dar ideea este urmatoarea: din pra multa dragoste de sine sau pentru partener/partenere oamenii incep sa dea nume organelor principale. pe-al meu, de exemplu, il cheama "micul gigant", pentru ca are moaca de matiz. care e situatia in cazul vostru? nu fiti timizi/timide, stiu ca toate poarta un nume...
toyomi
ptr. ca traiesc in japan , pe micuta toyomi o cheama " sushi ".

Coana
confusedsmiley.png a mea n-are nume......sa-i zic Coana?
toyomi
QUOTE(Coana @ Mar 17 2005, 19:04)
confusedsmiley.png  a mea n-are nume......sa-i zic Coana?
*

conitza ...
Mosotti
nu, e prea vulgar pentru o chestie atit de delicata...

edit: poate iconitza, ca sa se inchine toti la ea
denis.m
dupa o varsta nu mai e delicata, deci depinde de varsta ta Coano, daca esti trecuta de 30 o poti numi "Scovearca"
toyomi
QUOTE(arun @ Mar 17 2005, 19:08)
dupa o varsta nu mai e delicata, deci depinde de varsta ta Coano, daca esti trecuta de 30 o poti numi "Scovearca"
*

nu , stafidutza..

Necronomikon
Io o numesc The Big Kahuna.
denis.m
de ce? in Japonia stafidele sunt cat un pantof de 46?
Mosotti
in sfirsit unu care raspunde sec. ce dracu, e mare lucru sa spui cum il/o cheama. chiar tre sa umblu iarna dupa voi cind va pis*ati in boscheti si urlati "bai [numele], unde te-ai ascuns?"
toyomi
QUOTE(arun @ Mar 17 2005, 19:11)
de ce? in Japonia stafidele sunt cat un pantof de 46?
*

stafidele sint cat craterul muntelui Fuji , ah , da, micuta vulcanoiaca
Coana
arun mama....da ce ai vazut tu de semana cu pantofu de 46? ai inotat nitel? sau ai marit prea tare ultima poza vazuta? tongue.gif
Cred ca ramane fara nume.....nu-mi plac varientele voastre...haha
denis.m
QUOTE(toyomi @ Mar 17 2005, 14:13)
ah , da, micuta vulcanoiaca
*

erupe secretii?

ontopic - nici eu n-am nume
Alina
offtopic Pai de ce nu vorbim de lungime, latime, adancime, arie, circumferinta etc... ca vad ca la nickname-uri nu suntem destul de inventivi roll2.gif
Mosotti
pentru ca lungimea si latimea variaza
Mtz
Napoleon.

enjoy,
Mtz
Alina
QUOTE(Mosotti @ Mar 18 2005, 00:34)
pentru ca lungimea si latimea variaza
*

Pai observ ca si nick-ul variaza... and the point is?.... naughty.gif
Mtz
The best point is Point G. wink.gif

enjoy,
Mtz
Alina
QUOTE(Mtz @ Mar 18 2005, 00:45)
The best point is Point G. wink.gif

enjoy,
Mtz
*

Insa, nu toata lumea stie acest lucru... naughty.gif
Mosotti
well, variaza are mai multe sensuri, unele absconse
shumilica
cand o alint ii spun "my precioussss" cand ma supara ii spun "penis tu vezi ce ai facut ?"
Se mai supara ea pe mine ca mereu imi spune ca se plictiseste ca o strang hainele, ca vrea si ea la aer sau la un picnic pe un cearceaf de femeie, dar eu o impac cum stiu eu mai bine smile.gif ii spun "las ca o sa vina si vremea ta.. uite acum a fost iarna... vroiai sa te scot pe geru ala... ursuaica mea hibernista" si daca nu si nu o pup si ii trece smile.gif
Totusi, sunt mandru de ea, e tunsa scurt, e trendy! chiar daca nu mai are gluga de la varsta de 2 zile nu a racit niciodata pana acum! are sistemul imunitar bun baga-o-ar taticu in tot ce se apuc smile.gif !
uite se pare ca acu s-a trezit.. va pupa pe toti si va ureaza un picnic intra-vaginal cat mai lung si mai placut!
Alina
Absconse neintitiatilor... wink.gif Acum depinde de fiecare ce sens prefera... Hai ca o dam in sefeuri. sleep.gif
Mosotti
-------
daca nu si nu o pup si ii trece
-------
damn monster
Alina
@shumi am avut pentru o clipa senzatia ca sunt pe un site cu povestiri adevarate si marturii adolescentine ...
Mai copile, daca ai peste 18 ani, treci pe site-uri xxx... Si mai lasa pupatul, sa nu ajungi ca ala din poza aia dragalasa postata de moso recent ...
Alina
QUOTE(Mosotti @ Mar 18 2005, 01:00)
-------
daca nu si nu o pup si ii trece
-------
damn monster
*

parca Marylin Manson reusea nebunia asta, dar dupa ce si-a scos o coasta.... oare shumi cum reuseste??...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.