Acum am si eu o intrebare, la o versiune mai veche era posibil sa poti schimba culoarea folosita de robot cand raspundea, dar nu mai stiu comanda folosita.
De exemplu puneam ceva de genu :
Sal %nume%, dar sunt ocupat, mesajul tau l-am primit la %cH%:%cM% si o sa raspund cat pot de repede.
Dar nu mai stiu care era comanda, parca ceva de genu %color% unde color era numele culorii, chiar nu mai stiu, si chiar imi placea chestia aia. Apoi cand am dat update, nu mai aparea chestia aia la informatiile despre setari, dar tot mergea folosita
Acum am si eu o intrebare, la o versiune mai veche era posibil sa poti schimba culoarea folosita de robot cand raspundea, dar nu mai stiu comanda folosita.
DACA STIE CAREVA CUM sa fac, as fi foarte bucuros
Citeste mai cu atentie semnatura mea
Wraith_01
19th November 2005, 14:40
Multumesc pentru ajutor , ^^
grim_riper
20th November 2005, 11:05
ca sa activez ala o trebuit sa instalez wmp9 .. l-am instalat. am activat si tot nu mere alte sfaturi
Motanu D
21st November 2005, 01:06
QUOTE(grim_riper @ Nov 20 2005, 11:05)
ca sa activez ala o trebuit sa instalez wmp9 .. l-am instalat. am activat si tot nu mere alte sfaturi
Din cate am observat eu, ca sa mearga MSN nu trebuie WMP9 ci WMP10. Eu am WMP10, MSN 7.5 si HYM 1.41 si merge MSN impecabil.
grim_riper
21st November 2005, 11:47
din cate stiu si cred eu pe win98 care il aveam si acu am trecut din pacate pe ME ...WMP10 parca nu merge si singurul care merge este 9 si asta mi la si cerut msn-ul; nu sunt sigur daca am versiunea 7.5 sau 7.0 de msn cu toate ca i-am dat update HYM 1.41.. si tot nu vrea ... orice status personal pun nu numai ce ascult sau ceva la genu ... pur si simplu nu merge statusul personal deloc
NumeDeCod
21st November 2005, 15:58
Nu e testat pe MSN 7.0 ci pe 7.5. Sorry.
grim_riper
21st November 2005, 17:39
deci tre sa stau fara ca msn 7.5 cere XP si doar daca il faci sa mearga si pe 7.0 ar fi ceva ... daca nu at stau cuminte....
- Headphones in status-Nume de cod esti the beeeeeeeesssstttttttttt.....asta cautam de mult EDIT[u]_ totusi..nam reusit sami dau seama cum sa pun la status castile..si parca ai zis odata ceva si de fake webcam...poti sa mah ajuti pls sami dau seama cum se face....poate mai e si alcineva interesat de asta si ar vrea sa afle...yo folosesc programu de mai mult timp si sunt foarte multumit..daca ash sti si cum sa fac chestiile astea..ash fi cel mai fericit
NumeDeCod
22nd November 2005, 11:14
QUOTE(Celestin @ Nov 22 2005, 09:59)
versiunea asta imi aduce fortat YM in foreground
cu weather sau games activate
si daca YM este deja dar weather si games nu sunt active, atunci le face active
Pune sa ai la taburile alea si Yahoo Music (aka Launchcast). Poti apoi minimiza acel tab (desi nu ar mai trebui sa se deschida).
PS: Merge doar pe YM 7.0 build-urile 426 si 437
Celest
22nd November 2005, 14:08
da, merge ...
cat despre casti si fake webcam ... errrr ...
Andrei
22nd November 2005, 14:55
imi arata numai " [//] " in status... (comanda este %mT% [%mB%/%mC%/%mF%])
iar de casti nici vorba... n-am reusit...
edit: nu era winamp selectat... dar casti tot nu am reusit sa pun.
Reikon
22nd November 2005, 15:56
QUOTE(Andrei @ Nov 22 2005, 14:55)
iar de casti nici vorba... n-am reusit...
Pentru casti scrii la Personal status "/me" inainte de mesaj, deci cam asa sa arate: /me %mT% P.S. NumeDeCod, grozav program!
xcuseme
22nd November 2005, 16:18
tocmai l-am instalat si eu p-asta ultimul si se pare ca sunt probleme
Ym-ul se deconecteaza permanent... Si mi se tot maximizeaza de-aiurea lista de useri.
Ascultam radio de la di.fm, winamp 5.11. Statusul era /me Title
Bodala
22nd November 2005, 16:54
La icons daca pui mose-ul peste busy sau idle se schimba icoana, nu ar fi mai bine dupa ce dai click sa se schimbe icoana?
2xtrm4u
22nd November 2005, 17:57
tare rau..ms reikon pt chestia cu castile nici yo nu stiam cum se pune..[ar fi bine daca araparea comenzile astea in lista care apare cand ai mouse peste statusul personal] acu mai ramane treaba cu fake webcam..stie cineva?
-EDIT- la chestia cu castile daca dupa statusul care are formatul /me %mT% se mai folosesc si alte comenzi sau caractere ascii apare in fatza melodiei A iar dupa melodie AA7:52 ...ar fi klumea daca sar putea face ceva sa dispara astea...chiar daca se folosesc si alte comenzi sau caractere ascii..ca sa nu mai fiu nevoit sa schimb formatul de la status pe carel am deja sil folosesc la winamp atunci cand vreau sa folosesc optiunea asta .. ideal ar fi daca ar aparea la sectiunea yahoo icons ceva pt treaba cu castile si cu fake webcam..
NumeDeCod
22nd November 2005, 18:01
QUOTE(Reikon @ Nov 22 2005, 15:56)
Pentru casti scrii la Personal status
LOL. A fost o simpla coincidenta faptul ca a mers cu ceea cea isugerat tu; acum mi-am dat seama de unde ai scos aceasta idee (attach-ul meu). oricum nu e neaparat corecta solutia ta.
xcuseme
22nd November 2005, 18:04
da nici nu vrei sa ne spui ...
NumeDeCod
22nd November 2005, 18:11
QUOTE(xcuseme @ Nov 22 2005, 16:18)
tocmai l-am instalat si eu p-asta ultimul si se pare ca sunt probleme
Ym-ul se deconecteaza permanent... Si mi se tot maximizeaza de-aiurea lista de useri.
Ascultam radio de la di.fm, winamp 5.11. Statusul era /me Title
Versiunea postata aici este creata pentru a functiona impreuna cu YM 7.0. 426 SAU 7.0.437
xcuseme
22nd November 2005, 18:12
fix 7.0.437 am
NumeDeCod
22nd November 2005, 18:39
QUOTE(xcuseme @ Nov 22 2005, 18:12)
fix 7.0.437 am
pune sa ai in content tabs iconul pentru yahoo music.
grim_riper
22nd November 2005, 19:56
ms mult pt faza cu enteru .... da faptu ca il scoate in fata e cu adevarat stresanta.... scriu pe msn sau chiar pe forum si apare y!mess in fata si schimba si fereastra activa ... vezi ca in lista cu comenzi cand treci pe deasupra statusului personal e o comanda care e deplasata de la locul ei (tempometru grafic)