Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

NumeDeCod

HyperYM 1.36.4
Click pentru a vizualiza atașamentul
Hot stuff:
- Quick PM menu / tray menu. Sorts instantly most 20 used yahoo contacts after percent of importance...

Lista Quick PM va fi initial goala si se va umple pe masura ce discutati cu alte persoane. In functie de frecventa noilor convorbiri, cu timpul ordinea din lista va reflecta perfect realitatea.

Fixed:
- media length now correct for %mD% > 3599 seconds (1 hour)
- crash on status save when YM button unchecked
juke
QUOTE(NumeDeCod @ Oct 27 2005, 12:37) *
Salut, ..... Astfel ALT + p va selecta option-ul de Status personal... la fel pentru meniuri. Trucul este sa folosesti caracterul & inaintea literei dorite sa fie ca accelerator...

un pic inspre bine ar fi ....
doar ca eu nu am reusit decat daca tabcontrol "Status" are focus si am folosit si soricelul ... smile.gif

NumeDeCod
QUOTE(juke @ Oct 27 2005, 18:39) *
un pic inspre bine ar fi ....
doar ca eu nu am reusit decat daca tabcontrol "Status" are focus si am folosit si soricelul ... smile.gif

La mine merge chiar si cand e activ alt tab. Probabil nu ai restartat HyperYM dupa ce ai modificat fisierul ca sa aiba efect 100%.
Bodala
De la versiunea anterioara (1.36.3):
- am pus status dorm de %rM% min si robotu si nu mia raspuns la nici un pm si cand am dat cu mousu peste el in tray a disparut
- ascultam radio si deodata a dat eroarea de mai jos (nu cred ca mia dat buffer, adik a mers constant)
nebun`
QUOTE(NumeDeCod @ Oct 27 2005, 17:30) *
Am facut in HyperYM asa ceva azi... vezi topicul respectiv smile.gif

marfa smile.gif) merge super ... si acum sa fiu putin "offtopic" .. cand se incepe conversatia cu Buzz pe langa mesajul de rigoare ar fi misto sa ii dai si tu un buzz back ... sa-l enervezi putin.. si inca o chesti "quick PM-urile" nu ar putea sa apara %numele% in loc de ID ? si la robot de ex ai versiune 1 cu id-urile si mesajele aferente si sa ai si o alta versiune gen ... plecat in rockoteca ... alegi robot ... rockoteca si numai da mesajul : Momentan nu is pe Messenger de ex. ci il da ceva de genu : Sunt plecat in Rockoteca ... intelegi ideea? si asa mai departe gen 5 versiuni .. 5 mesaje complet diferite in fuctie de cine te cauta ...si ce varianta de robot ai ales ar fi super marfa
si inca o idee si gata promit ... un shortcut gen Ctrl+Alt+Y sa activeze robotu` cand te joci si te seaga unii cu buzz buzz
NeBuNyKy
* Am facut un EXPORT la penultima versiune. Acum am vrut sa reincarc setarile si am dat IMPORT. Am dat Cancel fiindca m-am razgandit si mi-a dat measajul IMPORT DONE. PlEASE RESTRAT.
* Am dat import la o lista care avea un nume de grup OFFLINE (la acest grup nu raspunde robotul), iar in lista robotului nu imi afiseaza nimic. Daca vreau sa-mi creez din nou acest grup zice ca deja exista.
Vezi si u care e buba la astea 2.
Mersik

Cred ca buba de sus cu un grup numit OFFLINE e doar pt versiunea 1.36.4, acum am pus pe 1.36.3 si vad ca merge OK.
NumeDeCod
QUOTE(NeBuNyKy @ Oct 27 2005, 23:33) *
Vezi si u care e buba la astea 2.

cred ca nu ai redeschis programul si de aia nu vedeai grupul acela.

NeBuNyKy
Am redeschis programul. Nu e din cauza aceasta.
Chiar inainte sa pun textul asta am reinstalat versiunea noua si imi spune ca am un grup acolo pe care nu-l vad, si nici nu-l pot crea.
Momentan raman la versiunea 1.36.3 imi merge super.
Daca imi spui pe unde isi tine robotu' filele in afara de Program Files poate reusesc sa repar chestia asta. Sigur tine minte pe undeva grupul, altfel nu vad de unde stie, dupa uninstall, ce setari aveam facute. Dupa ce am dat uninstall m-am uitat prin program files sa nu-si lase vreo codita, dar nu-i nimic acolo.
Mesik
NumeDeCod
HyperYM 1.36.4 B

- fixed bug: robot groups not showing in v 1.36.4
- fixed bug: %cD% was truncated after 25 chars
2xtrm4u

yo ash sugera sa se schimbe iconitza...fara suparare...da arata zici cai facuta de un copil de gradinitza....sau sa se organizeze un fel de concurs in care fiecare sa propuna o noua iconitza..si care e votata ca fiind cea mai klumea sa devina noua iconitza de la HyperYM...e doar o propunere.....
in rest..super tare programu.....nam nimik de reprosat.....
si..pt cei care nu stiu...pt ca statusu sa apara cu albastru trebuie sa scrieti un url in fatza statusului predefinit(ex: www.numedecod.ro )(nu de alta da am intalnit o persoana care nu vroia sa foloseasca programu pt ca nu scria cu albastru statusu... dry.gif )

se pare ca am totusi ceva de reprosat sad.gif am luat noua versiune cu quick PM si mi se intampla urmatoru lucru...yo am patchuit yahoo ca sa pot sa intru pe mai multe conturi odata..iar daca incerc sa folosesc optiunea quick PM( de ex dau pe gogu sa vb cu el) mi se lanseaza un alt yahoo messenger si daca mah loghez pe respectivu mess abia atunci imi apare fereastra cu gogu ca sa vb cu el...e foarte enervanta faza....sper ca se poate face ceva pt a se remedia problema....adik...daca tre sa fac asta de fiecare data cand vreau sa folosesc optiunea quick pm mai bine incep sa caut prin lista pe persoana cu care vreau sa vb.....multumesc anticipat tongue.gif
MarianG
I-ar a raspunde robotu cand deschid eu o conversatie.......editasem un raspuns pt anumite persoane...apoi cand am vrut sa vorbesc cu una din ele a trimis robotul respectivul mesaj. sad.gif
serghei
QUOTE(MarianG @ Oct 29 2005, 14:19) *
I-ar a raspunde robotu cand deschid eu o conversatie.......editasem un raspuns pt anumite persoane...apoi cand am vrut sa vorbesc cu una din ele a trimis robotul respectivul mesaj. sad.gif

si mie mi s-a intimplat asta, dar numai pe Win 98
DarkDog
Am incercat programul si trebuie sa-ti zic felicitari ohmy.gifK:

Ar fii destul de interesant o portare pe linux(gaim cu xmms), dar banuiesc ca este destul de greu sa faci asta.
MarianG
Acum cand deschid calculatorul imi apare mesajul "HyperYM.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." "AppName: hyperym.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: hyperym.exe
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0000a8bd" Si nu mai pot sa il deschid programul nici decum........am sa il reinstalez poate merge
Later : Tot nu merge
nebun`
QUOTE(MarianG @ Oct 30 2005, 12:33) *
Acum cand deschid calculatorul imi apare mesajul "HyperYM.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." "AppName: hyperym.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: hyperym.exe
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0000a8bd" Si nu mai pot sa il deschid programul nici decum........am sa il reinstalez poate merge
Later : Tot nu merge

si eu am exact aceeasi problema .. numai ca eu dadeam vina pe Yahoo Profiles .. mi-am facut ieri inca unu si din momentul acela nu a mai vrut sa mearga de nici o culoare ... sau poate are el un bug ....
NumeDeCod
QUOTE(nebun` @ Oct 30 2005, 12:28) *
si eu am exact aceeasi problema .. numai ca eu dadeam vina pe Yahoo Profiles .. mi-am facut ieri inca unu si din momentul acela nu a mai vrut sa mearga de nici o culoare ... sau poate are el un bug ....

E din cauza unui bug ce apare cand in lista QuickPM apare cel de al 21-lea ID. Din cauza ca se salveaza in registri, programul moare si la start. Deocamdata nu aveti ce face decat sa stergeti din Registry unele valori din cheia
HKEY_CURRENT_USER\Software\HyperYM\QuickPM astfel incat sa ramana maxim 20... recomandarea mea e sa le stergeti pe cele care au valoarea mai mica pentru a prelungi "viata" programului...
NumeDeCod
HyperYM 1.36.5 [still testing version] wink.gif

- fixed crash if Quick PM list > 20 IDs
- sets Personal status on program start if last selected
- deletes all duplicate IDs in "Closed PMs" list when any of them double-clicked
Bodala
Cu radiou de la winamp nu se intelege deloc dupa cateva min da err. urmatoare
2xtrm4u
QUOTE(2xtrm4u @ Oct 29 2005, 11:29) *
se pare ca am totusi ceva de reprosat sad.gif am luat noua versiune cu quick PM si mi se intampla urmatoru lucru...yo am patchuit yahoo ca sa pot sa intru pe mai multe conturi odata..iar daca incerc sa folosesc optiunea quick PM( de ex dau pe gogu sa vb cu el) mi se lanseaza un alt yahoo messenger si daca mah loghez pe respectivu mess abia atunci imi apare fereastra cu gogu ca sa vb cu el...e foarte enervanta faza....sper ca se poate face ceva pt a se remedia problema....adik...daca tre sa fac asta de fiecare data cand vreau sa folosesc optiunea quick pm mai bine incep sa caut prin lista pe persoana cu care vreau sa vb.....multumesc anticipat tongue.gif

imi raspunde si mie cineva pls....ca mi se pare foarte folositoare optiunea quick PM numai ca nu pot sa o folosesc pt ca am yahoo mess patchuit....
NumeDeCod
QUOTE(2xtrm4u @ Oct 30 2005, 19:40) *
imi raspunde si mie cineva pls....ca mi se pare foarte folositoare optiunea quick PM numai ca nu pot sa o folosesc pt ca am yahoo mess patchuit....

Nu se poate face nimic. Asa iti trebuie, messenger patchuit ti-a trebuit, mesenger patchuit ai. Pune Y!Multi Messenger si o sa scapi.
ccezar2004
am mai citit pe aici si pot sa zic ca imi place programelul...
ce am eu de zis e ca nu imi merge tot timpul faza cu afiasare melodiei in status la yahoo si msn.... mi se intampla sa am hyperm deschis pe staus personal (%mT% %mB% %mS%) si totusi sa nu schimbe status la messenger-e....
sau cand inchid player-ul (WMP) status-ul ramane pe ultima melodie ascultata....
mi se intampla doar mie?
ccezar2004
inca una
ca sa mearga melodia la msn (v7.5) trebuie neaparat selectata o iconitza... altfel nu vrea... cel putin la mine...
oricum e clar .... implementarea e mult mai buna pe yahoo decat pe msn....

si inca una
nu mere faza cu pauza si stop... desi e bifat tot ce trebe..... pe langa asta, daca inchid player-ul (WMP 10) imi ramane ultima melodie cantata..... si mi se intampla cand il redeschid dupa ceva timp sa nu stie sa o mai schimbe cu cea curenta....
xcuseme
si mie imi da erori cand il folosesc impreuna cu radio de la di.fm

Exemple:
======
Faulting application hyperym.exe, version 0.0.0.0, faulting module hyperym.exe, version 0.0.0.0, fault address 0x0000ee16.
======
Faulting application hyperym.exe, version 0.0.0.0, faulting module ntdll.dll, version 5.1.2600.2180, fault address 0x00010f29.
======
Faulting application hyperym.exe, version 0.0.0.0, faulting module kernel32.dll, version 5.1.2600.2180, fault address 0x0000d189.
======
Faulting application hyperym.exe, version 0.0.0.0, faulting module user32.dll, version 5.1.2600.2622, fault address 0x0000a890.

.....
XP sp2, sistemul din semnatura
ccezar2004
banuiesc ca la radio e oarecum logic deoarece titlul piesei(radio) se poate schimba destul de des.... zic eu... chiar am vazut ca are si o protectie la schimbari prea dese de status
xcuseme
Logic sa dea eroare? smile.gif LOOL
Nu e deloc logic.
Titlul piesei la un radio de pe net se schimba cel putin la fel de des ca atunci cand asculti mp3-uri de pe HDD.
La di.fm sunt de obicei mixuri... care dureaza chiar si 2h.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.