Trucuri de formatare a raspunsului trimis de robot
Setarea fontului si a marimii textului
CODE
<font face="Arial" size="14">Sunt scris cu Arial la 14 pixeli!</font>
<font face="Tahoma">eu sunt Tahoma</font>
<font size="12">eu sunt la 12 pixeli</font>
Schimbarea atributelor textului
CODE
<b>bold</b>
<i>italic</i>
<u>subliniat</u>
Schimbarea culorii textului
Pur si simplu creati o eticheta cu numele hexazecimal al culorii dorite (puteti lua aceasta valoare cu o gramada de programe: photoshop, dreamweaver, etc.).
Puteti inchide marcajul folosind eticheta </font>.
CODE
Urmatorul text <#FF00FF>este scris cu culoarea in format HTML #FF00FF (Magenta) iar acum <#880000>cu un rosu mai inchis.</font>. Suntem inca in zona de actiune a primei culori</font> iar acum am scapat de tot.
Nume de culori predefinite
Exista zece culori care au nume. Le puteti folosi direct ca nume al unei etichete,
CODE
<black>negru</black> (identic se pot inchide si alte culori)
<gray>gri
<red>rosu
<green>verde
<blue>albastru
<yellow>galben (?!)
<orange>portocaliu
<purple>purpuriu
<cyan>bleumarin
<pink>roz
Efecte speciale
Daca credeati ca trebuie sa umblati prin panoul de "Text effects" ca sa creati acele gradienturi binecunsocute va inselati. CHiar mai mult, folosind direct codurile de mai jos puteti crea mesaje cu mai multe gradienturi diferite sau combinatii diverse intre cele doua efecte existente: gradientare si alternarea culorilor.
FADE effect
<fade culoare1,culoare2,...,culoareN>text gradientat</fade>
CODE
<fade #ff0000,#0000ff>merge de la rosu spre albastru</fade>
<fade #008800,#880000,#0044ff>merge de la verde inchis la rosu inchis la albastru</fade>
ALTernate effect
<alt culoare1,culoare2,...,culoareN>text cu litere de culori diferite</alt>
CODE
<alt #ff0000,#0000ff>rosu si albastru</alt>
<alt #008800,#880000,#0044ff>trei culori cunosc pe lume</alt>
Exemplu
<#000088><font face="Tahoma" size="10"><b>Acest mesaj</b> este scris <u>in intregime</u> cu fontul <red>Tahoma</red>

. <fade #ff0000,#888800><font size="12">Putem</font> aplica diverse efecte numai anumitor</fade>
<alt #000000,#888888,#cccccc>zone ale textului</alt> ;;), si de asemenea <b>putem <i><red>imbrica <u>etichete</u></red> una in alta :-??</i> <font face="Courier New">exact ca in</font></b> HTML

</font>.</font> Tot ce nu este formatat special apare cu fontul si culoarea setate implicit