Programul e OK. Ideea e geniala! Dar... desi programul pare usor de utilizat, mi-a dat destula bataie de cap

Probabil un redesign (oh! god! I hate this word) in care utilizatorul sa inteleaga ce face fiecare buton/combo/radio/etc ar fi mai mult decat binevenit. Si variabilele mi s-au parut un chin... Nu stiu... fa fereatra mai mare, adauga mai multe label-uri cu text cat mai mult ca sa priceapa toata lumea ce trebuie sa faca...
Probabil redesign-ul este ultimul lucru la care te gandesti acum (si pe buna dreptate) dar, as spune eu, e necesar. O situatie de genul asta (de frustrare ca nu prea stii cum sa faci setarile) poate face pe cineva sa renunte la program.
De asemenea, un Help, cat de sumar, ar fi de mare ajutor. Ar fi bine sa gasesti 2 ore libere (atat dureaza, poate chiar mai putin) sa explici (chiar si intr-un HTML sau TXT daca nu HLP) cam ce face programul si cum sa-l faci sa mearga. E foarte important sa faci o descriere buna a programului, pentru ca mai intai cineva citeste despre el (o descriere, un ad, etc) si abia apoi, daca-i place il foloseste.
Ca sa inchei, cred ca acesta deja nu mai este un 1-man-project ci trebuie sa te gandesti sa lucrezi in echipa. Ar fi mult mai bine (pt tine, si mai ales pentru proiect in sine) sa ai pe cineva care sa te ajute. Se cheama diviziunea muncii

Cauta programatori competenti, care sa aiba habar si de VB si de C++ si de API-uri, etc. Da-le la inceput ceva mai usor de lucru (ca sa se acomodeze si ca sa vezi si tu daca se ridica la standardele tale) si incet incet iti vei face un mic Microsoft Team

Eu zic sa mai astepti cu public release-ul... rezolva toate bug-urile, fa-l sa mearga struna, fa-i un help "puternic" si apoi 'let it fly'. Si crede-ma ca daca faci totul ca la carte 'it will fly high'.
Mult succes. Daca te pot ajuta cu ceva, contacteaza-ma.