Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

Andrei

QUOTE(NumeDeCod @ Sep 25 2005, 00:35)
Optiunea de a inchide fereastra de conversatie normala devine deja suspecta, fiind undeva la granita domeniului software curat / virus.

Cea mai buna optiune este sa folosesti optiunea de minimizare a mesajelor (eventual direct din preferintele Yahoo! Messenger), si sa tii cateva programe "de umplutura" in taskbar, astfel incat cand primesti mesaj de la cineva sa nu apara nimic suspect pe ecran (eventual folosesti optiunea Autohide din Taskbar Properties).
*

EVENTUAL FOLOSESTE MUNCA!!! nono.gif nono.gif nono.gif

asta e problema voastra? cum sa va ascundeti? mai bine v-ati face griji de felul cum munciti. ca sun sa trimit cate un fax si "chestia" de la capatul celalalt nu stie de unde sa-mi dea ton de fax... si alte prostii d'astea minore. in schimb sta toata ziua pe la baie in oglinda sau isi face unghiile. si mai ia si cateva sut ede E salariu.
NumeDeCod
HyperYM 1.32.7 a devenit versiune de release si poate fi descarcat direct folosind optiunea de update sau de pe pagina oficiala.

In esenta este acelasi cu beta 1.32.6 cu unele bugfixuri minore descoperite ulterior.

Mikaela
Era mult mai simplu ca acest robotel sa faca acest lucru. Sa nu folosesti 5 programe sau optiunile acelea zapacite din Prefereces de la Yahoo. Eu am sugerat asta pentru ca in anumite cazuri este nevoie de putina "intimitate". Si nu vad de ce ar trebui sa ne temem de o asemenea optiune ca de virusi.
Eu am scris ce mi-as fi dorit suplimentar de la acest program. Daca nu se poate....

Multumesc mult oricum !
MarianG
QUOTE(Mikaela @ Sep 25 2005, 01:29)
Era mult mai simplu ca acest robotel sa faca acest lucru. Sa nu folosesti 5 programe sau optiunile acelea zapacite din Prefereces de la Yahoo. Eu am sugerat asta pentru ca in anumite cazuri este nevoie de putina "intimitate". Si nu vad de ce ar trebui sa ne temem de o asemenea optiune ca de virusi.
Eu am scris ce mi-as fi dorit suplimentar de la acest program. Daca nu se poate....

Multumesc mult oricum !
*

Ai putea pur si simplu sa bifezi din program ca fereastra sa se duca in taskbar si poti tine taskbar-ul sub ecran, sa nu vada nimeni nimic (sau o sa ii bifezi auto-hide la proprietati)
Celest
QUOTE(Andrei @ Sep 25 2005, 00:47)
EVENTUAL FOLOSESTE MUNCA!!!  nono.gif  nono.gif  nono.gif

asta e problema voastra? cum sa va ascundeti? mai bine v-ati face griji de felul cum munciti. ca sun sa trimit cate un fax si "chestia" de la capatul celalalt nu stie de unde sa-mi dea ton de fax... si alte prostii d'astea minore. in schimb sta toata ziua pe la baie in oglinda sau isi face unghiile. si mai ia si cateva sut ede E salariu.
*

cum ar fi sa stai in banca ta si sa nu-ti mai dai cu parerea despre munca altora ?

si cum ar fi sa il lasi pe autorul programului sa decida ce si cum o sa faca ?

si culmea. cum ar fi sa intelegi si sa nu imi raspunzi offtopic pe acest topic ?

aviz amatorilor de off-topic !
logatul
tot nu ai raspuns la intrebarea referitoare la cum o sa iti dai seama cine te-a cautat? Plus ca mai e o chestie: sunetul de la mesaj sosit o sa ii alerteze pe colegii tai cei indiscreti (unde lucrezi ????!!) si o sa vrea sa vada cine ti-a dat mesaj..nu vor vedea nimic...vor deveni foarte curiosi. Si o sa te trezesti cu alte programe in calculator pt ca tu nu vrei sa dai un simplu log-off. Eu cred ca ce vrei tu este posibil sa faca NumeDeCod dar nu stiu cata "intimitate" o sa iti confere aceasta facilitate.

PS: inca imi dispare dupa un timp din tray iconita si se si inchide cu aceasta ocazie.
Bodala
Limbile le-ai aranjat in ordine alfabetica? daca da romana trebuie mai jos cu o casuta biggrin.gif
Functia count up nu cred ca merge scade chiar daca bifez chiar daca debifez ??????

MarianG
QUOTE(Bodala @ Sep 25 2005, 01:55)
Functia count up nu cred ca merge scade chiar daca bifez chiar daca debifez ??????
*

La mine merge coolspeak.gif
NumeDeCod
QUOTE(Bodala @ Sep 25 2005, 01:55)
Limbile le-ai aranjat in ordine alfabetica? daca da romana trebuie mai jos cu o casuta biggrin.gif
*

Pai efectul e realtime. Daca ai bifat si dupa un timp ai debifat sunt sanse sa fi ajuns la timpul ramas/trecut initial death.gif
NumeDeCod

QUOTE(Mikaela @ Sep 25 2005, 02:56)
Cum este posibila inchiderea ferestrei la BUZZ, asa poate fi si in cazul situatiei explicate de mine. Doar este optiune! Nu este obligatoriu. Daca pe mine ma ajuta acest lucru, doar am sugerat si am intrebat daca ar fi posibil.

Sugestia ta va fi implementata, poate asa o sa aiba o bucurie inclusiv si cei care doresc ca robotul sa raspunda la fiecare replica a apelantilor dry.gif impusc si eu asa doi iepuri deodata coolspeak.gif
Bodala
QUOTE(NumeDeCod @ Sep 25 2005, 02:42)
Pai efectul e realtime. Daca ai bifat si dupa un timp ai debifat sunt sanse sa fi ajuns la timpul ramas/trecut initial  death.gif
*

Am deschis HYM am bifat Count UP am scris la mins 20 si am bifat status personal unde era var %rM% si la status imi apare 20 si incepe sa scada. Unde am gresit?
EDIT: Aha gata acum urca da daca scriu 20 urca de la 20 - 21 etc de la 0 nu merge trebe de la 1
Papulici
Super tare programul.Felicitari !!!!!!!!!!!!!!
DURONu
Salut

Folosesc de mult acest programel cred ca de la primele aparitii f. interesant. Inainte foloseam WindowsXp si nu am intampinat nici o problema dar m-am gandit sa mai schimb atmosfera si am instalat de data aceasta Windows 2000 + Sp4.

De fiecare data cand il rulez primesc o eroare de genu CRC128 oricum atasez o poza mai jos poate imi puteti spune care sa fie problema.
Va multumesc.
NumeDeCod
QUOTE(DURONu @ Sep 25 2005, 09:30)
Salut

Folosesc de mult acest programel cred ca de la primele aparitii f. interesant. Inainte foloseam WindowsXp si nu am intampinat nici o problema dar m-am gandit sa mai schimb atmosfera si am instalat de data aceasta Windows 2000 + Sp4.

De fiecare data cand il rulez primesc o eroare de genu CRC128 oricum atasez o poza mai jos poate imi puteti spune care sa fie problema.
Va multumesc.

*

http://forum.softpedia.com/index.php?showt...ndpost&p=833877

Postezi aici rezultatul.
add
mie nu-mi mai merg variabilele cu %m...%

am foobar si ultima versiune asta cu 7 in coada. :| in loc de mT imi arata uninteresting :-s
NumeDeCod
QUOTE(add @ Sep 25 2005, 14:47)
mie nu-mi mai merg variabilele cu %m...%

am foobar si ultima versiune asta cu 7 in coada. :| in loc de mT imi arata uninteresting :-s
*

tii cumva foobar in tray? pune-l pentru putin timp sa se vada fereastra, alegi din nou foobar in lista de playere si poti minimiza inapoi in tray, ar trebui sa "do the trick"
Bodala
Cam ce mi s-a intamplat: deschid hym aleg fisier (un txt cu versuri) bifez succesiv si pun sa varieze la 3 sec imi da atentionarea ca schimba prea rpd pun 4 lafel pun 5 statusu meu era cel de ieri ... a si la status personal "%msg%" ca in poza oare e din cazua ca am 2 iduri? da la celalalt nu schimbase nimik deocamadata nu pot sa inchid nici un id da am inchis programu lam deschis si lafel face o sa mai incerc cu 1 singur id inainte sa dau restart la pc ... brb
NumeDeCod
QUOTE(Bodala @ Sep 25 2005, 15:31)
oare e din cazua ca am 2 iduri? da la celalalt nu schimbase nimik deocamadata nu pot sa inchid nici un id da am inchis programu lam deschis si lafel face o sa mai incerc cu 1 singur id inainte sa dau restart la pc ... brb
*

Daca stai cu 2 ID-uri pe YM si il inchizi pe ultimul cu care te-ai inscris va trebui sa te reloghezi pe Yahoo Messenger cu ID-ul online ramas deschis, degeaba dai restart la HyperYM, nu rezolvi nimic.
add
QUOTE(NumeDeCod @ Sep 25 2005, 14:53)
tii cumva foobar in tray? pune-l pentru putin timp sa se vada fereastra, alegi din nou foobar in lista de playere si poti minimiza inapoi in tray, ar trebui sa "do the trick"
*

no it doesn't. si da stau numai cu foobarul minimizat in tray, l-am scos, restartat, reselectat etc. nimic.
NumeDeCod
QUOTE(add @ Sep 25 2005, 15:40)
no it doesn't. si da stau numai cu foobarul minimizat in tray, l-am scos, restartat, reselectat etc. nimic.
*

ce versiune ai? de foobar
add
0.8.3
DURONu
asa am rulat programul respectiv si am primit cod eroare: 80090016 am apasat ok si apoi ERROR: CryptAcquireContext.
B3aT
Versiunea 1.32.7 feedback
nu retine setarile :
- cele 2 checkbox`uri (yahoo si gtalk)
- la %msg% >: aleator sau succesiv , nr de secunde,
- tipul de status (personal , predefinit /invizibil )
- formatul datei

Todo :
la formatul datei pune si un example sub textbox
sa salveze automat statusul (sau optiune auto save /manual ) smile.gif

sorry daca deja au fost reclamate biggrin.gif
NumeDeCod
QUOTE(Mikaela @ Sep 25 2005, 22:39)
unde vad daca noua versiune o contine? Vei scrie pe site-ul tau sau pe forum?
*

Da, insa estimez abia pe la sfarsitul saptamanii viitoare noutati privitoare la HyperYM.
Bodala
Abea astept noutatile in primu rand cea cu winampu ca imi da la erori nici radio nu mai pot sa ascult ca da eroare si se inchide de la buffer sad.gif(
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.