Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

MarianG

QUOTE(mervey @ Sep 7 2005, 02:49)
Vom fi mîndri să spunem că-ti suntem contemporani !  laugh.gif  tongue.gif
*

Care "vom fi" multi dintre noi deja suntem..cel putin eu + cei din lista mea (35) suntem. Voi....?
logatul
Stiu ca tot eu ti-am zis de facilitatea de a avea un raspuns automat la primul buzz in conversatie (imi pare rau daca te-am chinuit cu asta..dar uite ce bine a iesit pana la urma coolspeak.gif ).

Mai vin cu o chestie.....de la un timp conversatiile incep cu audibles. Normal ca le pot da disable..dar uneori le mai folosesc si eu biggrin.gif . Ideea este: mai poti crea un filtru si pentru astea ??

Multumim!

NumeDeCod
QUOTE(logatul @ Sep 7 2005, 14:54)
mai poti crea un filtru si pentru astea ??
*

Si marmota invelea ciocolata in staniol...
logatul
Just Checking smile.gif

Dar..eu zic ca ar fi posibil...daca e pastrata si optiunea "caption" din yahoo.....se poate face o lista la cuvintele care vin cu audibles (fac eu lista aia, la cele standard),pt ca banuiesc ca animatia aia nu ai cum sa o detectezi
NumeDeCod
QUOTE(logatul @ Sep 7 2005, 15:32)
Just Checking smile.gif

Dar..eu zic ca ar fi posibil...daca e pastrata si optiunea "caption" din yahoo.....se poate face o lista la cuvintele care vin cu audibles (fac eu lista aia, la cele standard),pt ca banuiesc ca animatia aia nu ai cum sa o detectezi
*

Fa tu lista aia si vorbim dupa. Chiar astept cu nerabdare mai ales alea chinezesti sa vad cum le scrii.
Oricum, nu te chinui - se poate detecta animatia (codul sursa al ferestrelor de conversatie are vreo 60 KB de Javascript si HTML initial), ala e un Flash. Dar nu voi face inca un raspuns diferit pentru asa ceva.
logatul
Am zis doar la cele standard...normal ca la celelalte death.gif

Am inteles.
MarianG
Mai stie cineva ceva de oz666 ca tare as vrea sa stiu cum arata help-ul.

NumeDeCod
QUOTE(MarianG @ Sep 8 2005, 15:41)
Mai stie cineva ceva de oz666 ca tare as vrea sa stiu cum arata help-ul.
*

Din cate se pare e bine mersi, mai posteaza pe softpedia cate vreo 2 mesaje pe zi, dar pe noi ne-a cam lasat cu ochii-n soare. Mai asteptam cateva zile si declaram locul liber pentru "Help author".
luckyboy
Poti sa il faca sa mearga si pentru YahooMulti Messenger.De exemplu,la mine eu trebuie sa am deschise 2 conturi cu Yahoo unul pentru mine si unul pentru prietena mea si cand trebuie sa imi arate statusul se blocheaza la un cont pe o melodie precedenta iar la celalalt nici nu arata.
NumeDeCod

QUOTE(luckyboy @ Sep 8 2005, 20:04)
Poti sa il faca sa mearga si pentru YahooMulti Messenger.De exemplu,la mine eu trebuie sa am deschise 2 conturi cu Yahoo unul pentru mine si unul pentru prietena mea si cand trebuie sa imi arate statusul se blocheaza la un cont pe o melodie precedenta iar la celalalt nici nu arata.
*

Nu se poate. Ar iesi un haos total cu setarile programului.
luckyboy
Eu nu zic sa faci setari diferite pentru fiecare cont ci sa recunoasca ca exista mai multe conturi si sa arate la fiecare acelasi status,daca se poate.Programul este super si il folosesc de cand l-ai facut dar tocmai acum m-am lovit de chestia asta
NumeDeCod
Fiindca multi dintre voi va legati de multe ori de chestiunile marunte la aparitia unor noi versiuni, va intreb de pe acum: sunteti de acord cu schimbarea metodei de aparitie a meniului de selectare a variabilelor din clic dreapta in clic pe butonul mijlociu, de scroll, a mouse-ului? Unii vor clic dreapta pentru copy, paste etc...

Ah, da, sa ridice mana cine are doar 2 butoane la mouse (cei cu un singur buton sa se abtina wink.gif )
Bodala
QUOTE(NumeDeCod @ Sep 9 2005, 14:09)
Fiindca multi dintre voi va legati de multe ori de chestiunile marunte la aparitia unor noi versiuni, va intreb de pe acum: sunteti  de acord cu schimbarea metodei de aparitie a meniului de selectare a variabilelor din clic dreapta in clic pe butonul mijlociu, de scroll, a mouse-ului? Unii vor clic dreapta pentru copy, paste etc...

Ah, da, sa ridice mana cine are doar 2 butoane la mouse (cei cu un singur buton sa se abtina wink.gif )
*

Era bine si asa cu click dreapta (copi, paste se poate mai simplu cu ctrl+c, ctrl+v)
logatul
hai sa vedem acum cati dintre voi nu au mouse cu scroll smile.gif
NumeDeCod
[total offtopic]
Reply #667
[/total offtopic]
Nu de alta, dar am examen peste 9 ore si sta de dupa-masa cifra asta 666 aici pe forum
NumeDeCod
Click pentru a vizualiza atașamentul

* fixed bug: program crash if countdown days was very large
* memory leak fix
* Macro menu selection replaced by middle-click and alternatively leftbutton + rightbutton both pressed
* (no-update issue bug fixed for this version)
NumeDeCod
Versiunea 1.31.02 avea un bug imens, si anume nu putea verifica existenta unor versiuni noi.
Sorry, nu pot edita mesajul sad.gif asa ca iata versiunea ok
Click pentru a vizualiza atașamentul
the1no1
ai putea insera o optiune de raspuns dupa fiecare mesaj proimit in acceasi fereastra(de la acceasi persoana)?raspunsul ar putea fi acelasi sau altu predefinit inainte. sleep.gif
NumeDeCod
QUOTE(NumeDeCod @ Sep 8 2005, 17:29)
Mai asteptam cateva zile si declaram locul liber pentru "Help author".
*

Gata. Il declar pe oz666 M.I.A. Voi face eu manualul putin cate putin, deocamdata va fi disponibil direct pe web pe pagina oficiala.
extas
Salut!
NumeDeCod - scrie pls IDul tau de YM am ceva interesant pt programul tau.
Bineinteles voi discuta si aici detaliile dar nu inainte de a vorbi cu tine.
Bodala
Ps: iar a apaurt faza cu bling bling in taskbar biggrin.gif(doar cand schimba status-ul la gtalk)
NumeDeCod
QUOTE(Bodala @ Sep 12 2005, 22:41)
Ps: iar a apaurt faza cu bling bling in taskbar biggrin.gif(doar cand schimba status-ul la gtalk)
*

La mine nu a mai facut niciodata "blink blink" de cand rezolvasem problema.
extas
Neseriozitate - sau poate ca n-ai timp
cand esti dispus sa vezi anuntama la ID: slosai
NumeDeCod
QUOTE(extas @ Sep 13 2005, 01:36)
Neseriozitate - sau poate ca n-ai timp
cand esti dispus sa vezi anuntama la ID: slosai
*

Puteai foarte bine sa cauti in profilul meu ce id am, asta in afara faptului ca ti l-am trimis si in mesaj privat. Singurul loc unde nu-l poti afla e aici in vazul tuturor; cine e interesat stie cum sa ma caute.
extas
QUOTE(NumeDeCod @ Sep 13 2005, 02:43)
Puteai foarte bine sa cauti in profilul meu ce id am, asta in afara faptului ca ti l-am trimis si in mesaj privat. Singurul loc unde nu-l poti afla e aici in vazul tuturor; cine e interesat stie cum sa ma caute.
*

Sunt sigur c-ar fi o mie de modalitati...sa CAUTI si sa gasesti date de contact a producatorului, tinand cont ca orice site respectabil are o mica rubrica unde scrie "Contact" iar continutul lui nu neaparat e sa fie ceva de genul (adresa strada mama tata) era suficient un ID (mai ales ca si softul tine de de acest aspect) si in eventualitate un tel. Iar daca esti total impotriva acestei modalitati se putea face o forma de trimitere a mesajelor direct de pe site (un php...ceva).
Intr-un final oricum merci ca m-ai contactat.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.