Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

MarianG

QUOTE(Andrei @ Aug 31 2005, 20:49)
da, exact. subscriu.

totusi, ce a facut nume de cod la programul asta ca nu mai gasesc buguri... pe care va plateste ca betatesteri? smile.gif) coolspeak.gif
*

De fapt mai este asta dar la urmatoarea nu va mai fi.
Click pentru a vizualiza atașamentul
NumeDeCod
QUOTE(Hideki @ Aug 31 2005, 19:29)
nu shtiu cine tzi-a bagat p gat ideea de "- resizable status list box"
mi se pare o prostie ... era mai bun drop-down-ul veki!
*

de ce e o prostie? incearca sa-ti motivezi parerile mai bine. e foarte bun mai ales in cazul unor statusuri lungi asemanatoare la care doar partea din final difera, ca sa stii exact ce alegi / stergi.

NumeDeCod
HyperYM GT 1.24

- fixed bug - nonYM users could not use just for GoogleTalk

- other minor fixed bugs
Grave Land
De ce nu-i zici HyperIM acum?smile.gif
PS: O sa-l bag si eu pe GTalk.
Bodala
QUOTE(NumeDeCod @ Aug 31 2005, 21:39)
de ce e o prostie? incearca sa-ti motivezi parerile mai bine. e foarte bun mai ales in cazul unor statusuri lungi asemanatoare la care doar partea din final difera, ca sa stii exact ce alegi / stergi.
*

Iti spun eu de ce pare o prostie pt ca se deschide ca in poza si tre sa tragi de fiecare data de el, fal macar sa se deshida mai mare sau sa tina minte cat lai marit data trecuta
MarianG
QUOTE(Bodala @ Sep 1 2005, 00:05)
Iti spun eu de ce pare o prostie pt ca se deschide ca in poza si tre sa tragi de fiecare data de el, fal macar sa se deshida mai mare sau sa tina minte cat lai marit data trecuta
*

Uite cum era ultima data biggrin.gif:D Click pentru a vizualiza atașamentul stiu ca e acelasi status , nu stau eu acum sa scriu 10 statusuri sa vezi tu exact
NumeDeCod
HyperYM GT 1.25
- new: spanish language file! laugh.gif laugh.gif (l-au facut spaniolii nu eu)
- new: tries to detect at start currently opened player
- 2 new presets (1 for countdown time, 1 for movie watchers)
- remembers status list size, initial larger height...
- bug fixes

Asta e versiune public release.

nknwd
nu mai merge idle-ul :/
Andrei
QUOTE(nknwd @ Sep 1 2005, 16:22)
nuuuuuuuuu !!!!!!!! ce ai facut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! m-ai distrus!!  death.gif

unde e checkboxul pentru Idle ? sad.gif
*

Chiar asa... UNDE E???? nono.gif
nknwd

apesi pe personal status si apare acolo.. dar nu mai merge :/
NumeDeCod
nu am umblat la idle, merge ca de obicei
Grave Land
QUOTE(NumeDeCod @ Sep 1 2005, 15:32)
nu am umblat la idle, merge ca de obicei
*

Cum naiba, eu nu vad butonul de idle Fals sad.gif

Edit: acum se cheama "inactiv".E acolo, nu-l vedeam de ochi tongue.gif
NumeDeCod
QUOTE(Grave Land @ Sep 1 2005, 18:32)
eu nu vad butonul de idle Fals sad.gif

Edit: acum se cheama "inactiv".E acolo, nu-l vedeam de ochi tongue.gif
*

Checkurile Busy & Idle sunt vizibile doar daca este selectat Status personal. Era un bug faptul ca erau vizibile chiar de la start. Sper ca e clar.

Se cheama "inactiv" de ceva vreme, nu stiu cum de abia acum se observa aceste detalii. Nu va convine, switch to English coolspeak.gif

Ah! Nu cumva sa aud de bugul cu inserarea gresita a presetului "return time" cursing.gif
Bodala
QUOTE(NumeDeCod @ Sep 1 2005, 15:42)
HyperYM GT 1.25
- new: spanish language file!  laugh.gif  laugh.gif  (l-au facut spaniolii nu eu)
- new: tries to detect at start currently opened player
- 2 new presets (1 for countdown time, 1 for movie watchers)
- remembers status list size, initial larger height...
- bug fixes

Asta e versiune public release.
*

1 - width nu poti sa faci sa se salveze?
2 - sa tina minte si dupa ce inchizi programu?
3 - trebuie sa ai 3 sau mai mult de 3 statusuri ca sa poti vedea status-ul in lista

poza 1: 2 status-uri
poza 2: 3 status-uri
NumeDeCod
la mine merge perfect, inaltimea minima e muuuuult mai mare decat ce ai prins tu, latimea se salveaza de asemenea (desi nu si dupa inchidere program).

Sincer nu stiu de ce la tine arata asa! Si nici nu imi pot imagina vreun motiv pentru care la tine se comporta asa.

Si apropo, poti face resize tragand de coltul dreapta jos... ar trebui sa tina minte inaltimea si latimea!
Bodala
QUOTE(NumeDeCod @ Sep 2 2005, 01:27)
la mine merge perfect, inaltimea minima e muuuuult mai mare decat ce ai prins tu, latimea se salveaza de asemenea (desi nu si dupa inchidere program).

Sincer nu stiu de ce la tine arata asa! Si nici nu imi pot imagina vreun motiv pentru care la tine se comporta asa.

Si apropo, poti face resize tragand de coltul dreapta jos... ar trebui sa tina minte inaltimea si latimea!
*

Stiu ca pot face resize dar e aiurea sa fac mereu resize sa aleg status-ul.
Daca am 2 statusuri se vede ca in prima poza de mai sus daca am 3 se vede ultimul status perfect(ca in a doua poza) daca am 4 se vad 2 si tot asa mai departe, tre sa ai >2 statusuri ca sa vezi ce e in lista
NumeDeCod
k. daca ai > 5 statusuri deja nu mai este o problema si nu se observa smile.gif iar daca ai mai mult de 15 statusuri o sa vezi chiar ca e foarte util.
Grave Land
NumeDeCod ma intrebam daca ai putea face un modul de raspunsuri predefinite pentru un anumit utilizator stabilit.Asa cum ai facut, de pilda, optiunea "raspund eu, nu robotul".
TimeLimit
bug, sau din cauza sistemului meu? poate am procedat gresit cu ceva, desi nu cred.
Cand il setez sa raspunda robotul...ii raspunde doar primului care ma apeleaza, iar celor care ma apeleaza dupa aia nu le mai raspunde, insa scrie ceva de genul Raspunsul robotului trimis sau ceva de genul. Raspunde la 2 doar in cazul in care este setat sa dea raspuns la un anume user, ceea ce face, la al doilea ii trimite mesajul care`l trimite la toata lumea, dar la al trei-lea nu-i mai trimite nimic. O sa pun si un screenshot cu prima ocazie, momentan nu am unu' disponibil.
NumeDeCod
QUOTE(TimeLimit @ Sep 4 2005, 14:20)
bug, sau din cauza sistemului meu? poate am procedat gresit cu ceva, desi nu cred.
Cand il setez sa raspunda robotul...ii raspunde doar primului care ma apeleaza, iar celor care ma apeleaza dupa aia nu le mai raspunde, insa scrie ceva de genul Raspunsul robotului trimis sau ceva de genul. Raspunde la 2 doar in cazul in care este setat sa dea raspuns la un anume user, ceea ce face, la al doilea ii trimite mesajul care`l trimite la toata lumea, dar la al trei-lea nu-i mai trimite nimic. O sa pun si un screenshot cu prima ocazie, momentan nu am unu' disponibil.
*

daca ar fi din cauza sistemului tau nu sunt vrajitor sa stiu ce ai acolo, zi si detalii despre el... wallbash.gif
NumeDeCod
HyperYM 1.30.0.161

- full support for 4th multimedia player: iTunes (good iTunes SDK!)[/B]
- autodetection of current player at runtime, not only at start (first found, first used)
- comes with installer and uninstaller included in just 76 KB (thanx to Nullsoft guys)
NumeDeCod
Caut persoana talentata la webdesign pentru însuflețirea paginii oficiale a programului HyperYM (adaugare screenshoturi, descriere, eventual un quick start / faq / "complete idiots guide into HyperYM" etc.

Este asigurat si suport php. Pagina HyperYM este de sine statatoare, neexistand limitari de design. Cine se simte in stare sa ma contacteze pe YM, stiti voi cum ma gasiti smile.gif
Bodala
In sf fereastra cu status-uri mai mare. Asa mai merge biggrin.gif
NumeDeCod
HyperYM 1.31

New:
- you can now set a rounding value for seconds, used with the two seconds macros
(defaults to 30)

- always on tray icon
- show/hide toggling through tray icon
mervey
Nu știu dacă te incălzește cu ceva, dar felicitari pentru ambiția cu care ai lucrat la progrămașul ăsta, pentru voința cu care ai perseverat. A crescut în cîteva luni cît winampu biggrin.gif într-un an și merge super.
Vom fi mîndri să spunem că-ti suntem contemporani ! laugh.gif tongue.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.