Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

oz666

QUOTE(NumeDeCod @ Aug 20 2005, 00:26)
Winamp:
CTRL + P
General Preferences
Titles
si scrii acolo cum vrei sa iti arate titlurile in playlist.

Asta ca sa nu degeneram.
*

dry.gif Mii de scuze, in seara asta ma ocup de problema. Sunt in curatenie totala, dezastru mare pe aici, dat cu var....Nu am mai stat la pc de 1 saptamana. Noaptea asta sper sa reusesc sa fac ceva cat de cat acceptabil, urmand sa completez.Inca nu am incercat noua versiunea sunt tot la 1.15.02.B
add
la design cand se umbla?

Andrei
QUOTE(add @ Aug 23 2005, 18:41)
la design cand se umbla?
*

da' ce are?
add
ee... "default"... pe tema aia de mac (a pus careva un screenshot) arata bine, da sa-l vezi pe 2k
mervey
Pe mine o sa ma numiti de acum omul cu probleme..sper ca de data asta nu e la fel de lame precum cea de mai sus! Cand primesc buzz si e setat sa inchida fereastra, incearca sa mai trimita ceva text, dar mult prea repede! Tre sa fac eu ceva sau e bug? Arata cam asa:Click pentru a vizualiza atașamentul
Andrei
QUOTE(mervey @ Aug 23 2005, 19:11)
Pe mine o sa ma numiti de acum omul cu probleme..sper ca de data asta nu e la fel de lame precum cea de mai sus! Cand primesc buzz si e setat sa inchida fereastra, incearca sa mai trimita ceva text, dar mult prea repede! Tre sa fac eu ceva sau e bug? Arata cam asa:Click pentru a vizualiza atașamentul
*

asa face... primeste buzz, trimite textul, inchide fereastra... undeva la 1-2 secunde dureaza tot
add
incearca si tu sa nu mai pui BMP-uri... try JPG

NumeDeCod
HyperYM 1.15.74 a primit azi certificarea Softpedia 100% clean (nu contine virusi, spyware, si poate fi folosit fara griji)

http://www.softpedia.com/progClean/HyperYM-Clean-26105.html

Am atasat sursele Visual Basic ale vechiului oohay pentru cine e interesat (oohay nu a apucat deloc vremea lui Y!M 7.0 deci sursele nu sunt compatibile cu acesta). Consider ca HyperYM si-a depasit "stramosul" de mult (si CU mult).
mervey
am inteles ca asa face, dar ideea e ca fereastra nu se inchide..da eroarea aia si tot eu trebuie sa dau OK-ul! Atunci ce rost mai are sa selectezi sa inchida automat fereastra la buzz daca tot eu trebuie sa o inchid?? down.gif Ideea era sa faca el toata treaba!
NumeDeCod

QUOTE(mervey @ Aug 23 2005, 23:47)
am inteles ca asa face, dar ideea e ca fereastra nu se inchide..da eroarea aia si tot eu trebuie sa dau OK-ul! Atunci ce rost mai are sa selectezi sa inchida automat fereastra la buzz daca tot eu trebuie sa o inchid??  down.gif  Ideea era sa faca el toata treaba!
*

folosesti versiunea 6.0 de messenger? eu nu am patit sa apara eroarea aia (mesajul netrimis e cel mult al doilea trimis, nu vad unde se incalca limita de 3 mesaje/s)
Bodala
Inca ceva cred ca e din cauza diacriticelor "marþi" in loc de marti.
NumeDeCod
Data e luata din sistem, nu e treaba mea daca aveti sau nu configurate ca lumea Windowsurile. Ca sa fac o exceptie, o sa te ajut spunandu-ti sa setezi din control panel limba cum trebuie

Control panel -> regional and language settings -> advanced -> alegi romanian.
Andrei
Asteptam HyperGmailTalk coolspeak.gif
Bodala
QUOTE(NumeDeCod @ Aug 24 2005, 00:15)
Data e luata din sistem, nu e treaba mea daca aveti sau nu configurate ca lumea Windowsurile. Ca sa fac o exceptie, o sa te ajut spunandu-ti sa setezi din control panel limba cum trebuie

Control panel -> regional and language settings -> advanced -> alegi romanian.
*

Ms da eu dadeam mereu remove la romana cand instalam windows-u pt cami apare chestia aia cu EN si RO in taskbar si ma enerveaza, mai bine era daca mergea cu marti biggrin.gif, da acum am bagat si ro
Andrei
QUOTE(Bodala @ Aug 24 2005, 13:39)
Ms da eu dadeam mereu remove la romana cand instalam windows-u pt cami apare chestia aia cu EN si RO in taskbar si ma enerveaza, mai bine era daca mergea cu marti biggrin.gif, da acum am bagat si ro
*

bara ai poti sa o scoti din control pannel daca te deranja ca aparea acolo, in plus il poti tine pe engleza... in ambele situatii merge ori perfect (fara caractere ciudate) si fara bara aia langa ceas coolspeak.gif
Snappy
@andrei cu totii asteptam HyperGTalk ,dar intai sa asteptam sa scoata Google FINAL-ul caci BETA asta e cam slabut wink.gif

si la cat de tari sunt Google eu cred ca asta e doar asa... o chestie ca sa rada "sefii cei mari" de clientul lor de IM pt ca in momentul lansarii GTalk FINAL sa ramana lumea masca photo.gif

revenind la HyperYM - pana acum totul a decurs PERFECT.... good job numedecod peacefingers.gif
Andrei
QUOTE(Snappy @ Aug 24 2005, 14:38)
@andrei cu totii asteptam HyperGTalk ,dar intai sa asteptam sa scoata Google FINAL-ul caci BETA asta e cam slabut wink.gif

si la cat de tari sunt Google eu cred ca asta e doar asa... o chestie ca sa rada "sefii cei mari" de clientul lor de IM pt ca in momentul lansarii GTalk FINAL sa ramana lumea masca  photo.gif
revenind la HyperYM - pana acum totul a decurs PERFECT....  good job numedecod  peacefingers.gif
*

Google Talk o sa... cucereasca piatza (ca sa nu zic altfel ca nu cred ca am voie) daca face o chestie gen Gaim (mai multe retele), cu facilitatile lui Yahoo (send file, loguri)... si restul...

ma vad stand cu GT conectat pe gt, Yahoo, msn si icq... toate intr-un loc... w00t.gif
marius
Poate nu am vazut eu...dar daca nu este, se poate adauga si Windows media player la lista de playere?...adaica sa imi citeasca filmul din WMP 10?
Merci
NumeDeCod
QUOTE(marius @ Aug 24 2005, 16:49)
Poate nu am vazut eu...dar daca nu este, se poate adauga si Windows media player la lista de playere?...adaica sa imi citeasca filmul din WMP 10?
Merci
*

Am zis deja acum cateva zile ca am facut tot ce e posibil sa integrez suport pt WMP si nu exista nici o modalitate documentata de a scoate info din WMP cu o aplicatie externa.
add
Statisticile sunt in Romana wink.gif
NumeDeCod
HyperYM Special Edition sneak preview
Click pentru a vizualiza atașamentul
cool.gif poza nu e trucata
add
loooool... verific maine tongue.gif
Bodala
QUOTE(NumeDeCod @ Aug 25 2005, 00:33)
HyperYM Special Edition sneak preview
cool.gif  poza nu e trucata
*

Nu vad cei schimbat la el?(ca merge pe google talk?)
Ps. Cum imi fac cont la googule? ... cu invitatie parq da nush pa nimeni sad.gif
add
vezi ca e un thread cu o carca de invitatii...
NumeDeCod
Va prezint, cu placere, (cel mai probabil) primul status manager pentru Google Talk.
Singura facilitate nesuportata este din pacate robotul automat (sa speram ca Google va integra el asa ceva in versiunile viitoare). HyperYM 1.20 SE permite setarea statusului in Yahoo! Messenger, Google Talk!, sau in ambele deodata.
Reclama
Castiga un master in IT la Berlin. Inscrie-te la Scoala de Eficienta! Detalii aici.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.