"BUZZ your momma, modda'fuka' " "Stricati-s-ar G-ul 'rai al 'req de urat"
Acum ca avem o lista de raspunsuri, nu s-ar putea face o lista ca la statusuri care sa o incarcam dintr-un txt apoi sa trimita aleator sau succesiv la oameni mesajele? odata unul, a doua oara alt mesaj... si tot asa.
add
19th August 2005, 13:23
QUOTE(Andrei @ Aug 19 2005, 14:22)
Acum ca avem o lista de raspunsuri, nu s-ar putea face o lista ca la statusuri care sa o incarcam dintr-un txt apoi sa trimita aleator sau succesiv la oameni mesajele? odata unul, a doua oara alt mesaj... si tot asa.
sa-l mai lasam o zi doua
Andrei
19th August 2005, 13:24
QUOTE(add @ Aug 19 2005, 14:23)
sa-l mai lasam o zi doua
Duminica inaintam o cerere oficiala, da?
logatul
19th August 2005, 13:47
QUOTE(RoCkeR-G330 @ Aug 19 2005, 11:52)
Bah va rog ceva...dak s-ar putea sa se faca numele melodiei shi cel care o canta sa fie separate... sa treaca omu' ce vrea intre ele... am vazut ca e cautata chestia asta
cuculetz ....ti-ai facut inca un user ?
logatul
19th August 2005, 14:29
Pai hai sa facem o lista cu ce ne-am mai dori..si pe masura ce (sper) numedecod reuseste sa rezolve "doleantele" lista sa fie updatata.
Deci..iata lista:
1. butoane la comenzile de la statusu personal adik cand apare lista cu comenzi sa dai click pe comanda si sa o insereze. 2. Importare listei de contacte din yahoo in cea pentru robot, pentru facilitarea managementului mesajelor personalizate. 3. o lista ca la statusuri care sa o incarcam dintr-un txt apoi sa trimita aleator sau succesiv la oameni mesajele? odata unul, a doua oara alt mesaj...si pt buzz si pt robot normal. 4. [NEW] Optiunea de intrerupere a raspunderii automate a robotului atunci cand suntem pe "invisible"
Am adaugat ultimele cererii (poate mai sunt si din urma nerezolvate). Cine mai doreste sa adauge..este liber sa o faca in continuare.
Daca te gandesti ca la un moment dat sa comercializezi acest program...eu sunt primul care ti-as da banii (sa fie ceva rezonabil ~ 10 $)
NumeDeCod
19th August 2005, 15:42
QUOTE(geo_990 @ Aug 19 2005, 14:09)
Nu pot sa-l instalez pe win98. Apare eroarea din attachment
1. butoane la comenzile de la statusu personal adik cand apare lista cu comenzi sa dai click pe comanda si sa o insereze. 2. Importare listei de contacte din yahoo in cea pentru robot, pentru facilitarea managementului mesajelor personalizate. 3. o lista ca la statusuri care sa o incarcam dintr-un txt apoi sa trimita aleator sau succesiv la oameni mesajele? odata unul, a doua oara alt mesaj...si pt buzz si pt robot normal. 4. [NEW] Optiunea de intrerupere a raspunderii automate a robotului atunci cand suntem pe "invisible"
1. k, o sa fac un rightclick menu 2. Imposibil 3. Use %msg% 4. Dezactivezi robotul si gata, daca tot esti Invizibil
Andrei
19th August 2005, 16:16
QUOTE(NumeDeCod @ Aug 19 2005, 17:04)
1. k, o sa fac un rightclick menu 2. Imposibil 3. Use %msg% 4. Dezactivezi robotul si gata, daca tot esti Invizibil
3. merge si pentru raspunsul automat la BUZZ??? noi la rasp. la buzz ne referim...
NumeDeCod
19th August 2005, 16:36
QUOTE(Andrei @ Aug 19 2005, 17:16)
3. merge si pentru raspunsul automat la BUZZ??? noi la rasp. la buzz ne referim...
Cine a zis ca nu merge?
logatul
19th August 2005, 16:54
utilizand %msg% va incarca aceeasi lista ca si cea de la status...ma gandesc eu
Andrei
19th August 2005, 17:49
QUOTE(logatul @ Aug 19 2005, 17:54)
utilizand %msg% va incarca aceeasi lista ca si cea de la status...ma gandesc eu
pai daca am un status cu ceva texte incarcate dintr-un fisier... aceleasi texte o sa apara si la aia care dau buzz???
nu vroiam chiar asa. la aia cu buzz trebuie sa apara textele de mai sus... ca le-am facut lista.
dupa mine sunt 2 liste diferite. 1 cu statusuri, 2 cu mesaje pt "buzz-uitori"
"Raspuns trimis automat de HyperYM" ??? apare textul asta in bara de jos... si nu apare textul care trebuia sa-l trimita...
LATER EDIT: s-a rezolvat, trimite si textul, dar tot apare mesajul ala in bara (la cel care priemste buzzul)
- real time variables preview & insertion (right click on status edit box) - 2 status presets with realtime preview
Fixed bug:
- Winamp variables engine initialization on program start
EDIT: cine se plimba invizibil pe aici? lol, deja primul download si abia daca au trecut 4 minute
Andrei
19th August 2005, 20:01
QUOTE(NumeDeCod @ Aug 19 2005, 20:32)
EDIT: cine se plimba invizibil pe aici? lol, deja primul download si abia daca au trecut 4 minute
vezi pe ala care posteaza ... asa ii descoperim pe astia ascunsi...
NumeDeCod
19th August 2005, 20:03
gata stiu, tu erai
Andrei
19th August 2005, 20:06
QUOTE(NumeDeCod @ Aug 19 2005, 21:03)
gata stiu, tu erai
Pai daca au am facut al 2-lea dld... si apar si online...
Later edit: mie nu imi schimba statusul cand trece la o alta melodie... [afisaza numele, durata, graficul, bitrate, sample rate, versiune si nu mai stiu ce ]
Hideki
19th August 2005, 22:57
sa trimita ambele mesaje nu se poate ? si cel pt buzz si cel normal ? multi incep cu un mesaj si apoi recurg la alte metode sonore
NumeDeCod
19th August 2005, 23:38
QUOTE(oz666 @ Aug 14 2005, 05:13)
Am avut netu cazut in aceasta perioada. Duminica (azi) daca termin rapid cu asezatul cartilor in biblioteca si nu mai am altceva de facut o sa pun o varianta demo a helpului .
Oz666, daca mai ai de gand sa ne arati Help-ul ala te rog sa o faci cat mai curand, ca vine versiunea de release peste noi...
RoCkeR-G330
20th August 2005, 00:21
Nici un cuculetz aici... doar o mare ****... scz dak vb obscen. In fine... dak io vreau sa trec ~ in loc de - la status... cred ca ar fi mai interesant. Sau ceva de genul
Artist: %artist% ~ Title: %title%
cum am vazut la unii cred ca ar fi interesant nush de ce....
NumeDeCod
20th August 2005, 00:26
QUOTE(RoCkeR-G330 @ Aug 20 2005, 01:21)
Nici un cuculetz aici... doar o mare ****... scz dak vb obscen. In fine... dak io vreau sa trec ~ in loc de - la status... cred ca ar fi mai interesant. Sau ceva de genul Artist: %artist% ~ Title: %title% cum am vazut la unii cred ca ar fi interesant nush de ce....
Winamp: CTRL + P General Preferences Titles si scrii acolo cum vrei sa iti arate titlurile in playlist.
Asta ca sa nu degeneram.
RoCkeR-G330
20th August 2005, 00:34
Uitatzi ce face omu de plictisealaaaaaaaaaa... shi nu... nu e
NumeDeCod
20th August 2005, 00:38
QUOTE(RoCkeR-G330 @ Aug 20 2005, 01:34)
Uitatzi ce face omu de plictisealaaaaaaaaaa... shi nu... nu e
Mersi. Le-am inclus si pe acestea in fisierul de mesaje antiBuzz.
Optiunea de raspuns antiBuzz aleatoriu va apare maine!
EDIT: -Incearca sa scrii "BUZZ!!!"... dekt chiar sa il dai... poate mai are treaba omu'... nu va merge (va fi privit tot ca un BUZZ normal de HYM) .
MarianG
20th August 2005, 00:52
Hyper Ym in limba engleza , aici aveti english.lng inlocuitil cu cel din hyper ym\lang