Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

shm3k3rul

Este misto programul. Felicitari si bafta in continuare.
kye04
intrebare:cum fac sa imi arate numai ceasul,adik nu vreau sa-mi arate ce ruleaza in winamp sau bsplayer....chiar si atunci cind rulez aceste programe tot ceasul sa-l arate

logatul
scrii doar %cH%:%cM% la status
NumeDeCod
QUOTE(flyerwizard @ Aug 14 2005, 01:47)
Salut,

Ca sa-mi apara mesajul de stare in albastru am trecut si www.ceva dupa %mT% %mTB% de exemplu. Dar daca inchid winamp, ramane in YM www.ceva scris la status. Exista alta modalitate de a aparea statusul albastru si nu stiu eu?
Sau daca nu, programul nu se poate inchide odata cu winamp-ul? Sau altceva ca dupa ce inchid winamp sa nu mai apara nimic la status?
Thanks!
*

HyperYM nu e plugin pentru Winamp. Sunt sigur ca multi utilizatori nu intampina problema ta deoarece folosesc statusuri mai complexe decat simpla afisare a ceea ce se aude din Winamp, pentru acest simplu scop existand pluginuri...
NumeDeCod
QUOTE(Andrei @ Aug 16 2005, 00:53)
subscriu. si pe mine ma enerveaza chestia asta. dar am scos sunetele. dar tot as vrea ceva care sa-i educe spunandu-le sa zica salut...

probabil ceva care sa recunoasca textul BUZZ!!! din fereastra
si apoi sa-i raspunda cu un mesaj predefinit...
*

Se poate implementa foarte usor si se poate face diferenta intre conversatiile incepute civilizat si cele cu BUZZ. Asta ar necesita doua setari diferite pentru fiecare contact adaugat in lista robotului...
Andrei
QUOTE(NumeDeCod @ Aug 16 2005, 23:00)
Se poate implementa foarte usor si se poate face diferenta intre conversatiile incepute civilizat si cele cu BUZZ. Asta ar necesita doua setari diferite pentru fiecare contact adaugat in lista robotului...
*

coolspeak.gif
[eventual si posibilitatea de a trimite un mesaj automat oricand in timpul discutiei daca apar buzuri... ca sunt unii care desi vorbesti cu ei tot mai dau buzz.. ca asa i-a invatat mama lor...]
MarianG
@ numdecod banuiesc ca robotul va avea 2 liste una pt conversati incepute civilizat si una pt cele incepute cu "Buzz". smile.gif

Cuculetzu
Aoleo, mai da de unde aveti idei din astea?
Te felicit NumeDeCod pentru programul creat de tine...este excelent, dar de ce a trebuit sa te apuci de un asemenea program?? Io zic sa vezi si tu daca poti sa faci unu cu Intrare pe un server internet dar cu IP indetectabil...ar fi cool sa nu-ti cunoasca IP-ul nimeni cu nici un program daca se poate...sau poate exista vreun program din asta nu?
Te rog ajuta-ma si pe mine cu vreun link sau macar raspunde...

Thanx NumeDeCod! death.gif
Andrei
Poate nu am fost atent eu, dar o optiune pentru a arata volumul sonorului din winamp este/nu se poate?
NumeDeCod

%mV%  volum (BSplayer only)

nu se poate.
logatul
@numedecod

ne spui si noua cum tb sa arate setarile ?? sau in ver urmatoare vor putea fi stabilite
NumeDeCod
QUOTE(logatul @ Aug 18 2005, 15:04)
ne spui si noua cum tb sa arate setarile ?? sau in ver urmatoare vor putea fi stabilite
*

Am zis ca se poate implementa, deci nu e ceva ce este deocamdata posibil. O sa apara cand o sa apara.

Oricum am inceput sa ma plictisesc de lucrul la acest program, el a inceput in decembrie 2004 ca un proiect pentru uz personal, nu am preconizat ca va lua astfel de proportii... probabil va avea loc operatia pe creier promisa la robot, si o versiune finala pentru ceva vreme buna. Astept si Help-ul lui Oz care se lasa asteptat si acela...
NumeDeCod
HyperYM v1.15.5
Click pentru a vizualiza atașamentul
New:

- raspuns distinct pentru conversatii incepute cu BUZZ.
add
merge.
Bodala
Ceva misto ar fi daca ai face butoane la comenzile de la statusu personal adik cand apare lista cu comenzi sa dai click pe comanda si sa o insereze sa nu mai stau sa scriu "%msg%" (asta pt lenesi biggrin.gif) ca e enervant ca mai si dispare lista si tre sa dai click in alta parte si dupaia iar ...

Edit1: am testat si raspunsu la buzz da ceva cam aiurea ca raspunde si robotu daca scrie ceva, n-ai putea sa faci cumva sa bifezi daca vrei doar buzz sau raspuns?
Edit2: si inca ceva daca pe respectivu il am pe offline tot ii raspunde deci te prinde ca stai pe offline biggrin.gif
Cuculetzu
Care imi da si mie codu sursa la programelu asta ma.....
Da sa vad si io ce poate sa faca/////////////
Aloooooooooooooooooooooooooooooooo
Daca nu va suparati, de ce nu faceti voi un Messenger in romaneste???

Va ajut si io daca vreti sa faceti si voi unu`

sau macar pate vreti sa faceti un Winamp romanesc versiunde downloadabila......
logatul
Asta da raspuns prompt. Multumim!
Cum sa incetezi dezvoltarea lui?? Inca mai sunt lucruri de adaugat (dupa cum se observa). Se poate importa cumva lista de contacte din yahoo in cea pt robot (am prea multe nume de scris, si raspunsuri destul de diferite)?

@cuculetzu - omule..inca nu imi dau seama ce este cu tine. Nu prea sunt multe de spus despre comportamentul tau....probabil si varsta este de vina.
Daca nu va suparati, de ce nu faceti voi un Messenger in romaneste???

Vrei tu sa ai optiunile in limba romana sau sa fie un program separat ?
Va ajut si io daca vreti sa faceti si voi unu`

Ma indoiesc ca acest lucru este posibil
sau macar pate vreti sa faceti un Winamp romanesc versiunde downloadabila......

La faza cu "romanesc" ..citeste un pic mai sus. La faza cu ver downloadabila deadtongue.gif
Aloooooooooooooooooooooooooooooooo

Vezi ca trebuie sa formezi 77482585 9 si apoi sa incepi sa te exteriorizezi cam 10 min pana isi dau seama oamenii unde stai sa vina sa te ia death.gif
NumeDeCod
QUOTE(Cuculetzu @ Aug 19 2005, 00:07)
Care imi da si mie codu sursa la programelu asta ma.....

Uite aici esenta programului:
CODE
int APIENTRY WinMain (HINSTANCE hInstance, HINSTANCE hPrevInstance, LPSTR lpCmdLine, int nShowCmd) {
    hymain = new CHYMain (hInstance);
    int codIesire = hymain->principal (lpCmdLine);
    delete hymain;
    return codIesire;
}
coolspeak.gif Daca ai nevoie si de celelalte 10 clase C++ sa-mi spui.
Andrei
QUOTE(add @ Aug 18 2005, 20:23)
merge.
*

"Va calc in picioare daca mai dati buzz!!!" - A la Soldat Trasca... (sau cum il cheama pe ala din Trazniti in NATO) biggrin.gif

acum trebuie sa gasim replici pt buzz smile.gif)

later edit:

"Nu este frumos sa dai buzz cand incepi o discutie!!!
------------------------------------
O campanie de educare initiata de un grup de utilizatori ai Yahoo Messenger."

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
MarianG
QUOTE(Andrei @ Aug 19 2005, 08:52)
"Va calc in picioare daca mai dati buzz!!!" - A la Soldat Trasca... (sau cum il cheama pe ala din Trazniti in NATO)  biggrin.gif

later edit:

laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
*

Offtop/ Gen 90213 Omega Team : "Be Smart, Be You, don't use buzz"
RoCkeR-G330
Bah va rog ceva...dak s-ar putea sa se faca numele melodiei shi cel care o canta sa fie separate... sa treaca omu' ce vrea intre ele... am vazut ca e cautata chestia asta biggrin.gif
Andrei
QUOTE(RoCkeR-G330 @ Aug 19 2005, 12:52)
Bah va rog ceva...dak s-ar putea sa se faca numele melodiei shi cel care o canta sa fie separate... sa treaca omu' ce vrea intre ele... am vazut ca e cautata chestia asta biggrin.gif
*

Si la ce ar fi utila? o sa vezi numai titlurile melodiei... nu am acum exemple, dar e un plugin de winamp care face asta si nu mai intelegi nimic din statusul ala... ori asculta melodie, ori spune ceva (daca titlul mel s-ar putea confunda cu un text de status).
geo_990
Nu pot sa-l instalez pe win98.
Apare eroarea din attachment
add
QUOTE(Andrei @ Aug 19 2005, 08:52)
"Va calc in picioare daca mai dati buzz!!!" - A la Soldat Trasca... (sau cum il cheama pe ala din Trazniti in NATO)  biggrin.gif

later edit:

laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
*

"BUZZ your momma, modda'fuka' " laugh.gif
"Stricati-s-ar G-ul 'rai al 'req de urat"
add
@nume de cod

pe cand ceva design si o varianta in engleza sa vedem cum prinde la straini? sunt convins ca ar avea succes imens ca nu mai e asa ceva pe piata. Vrei sa-l faci comercial sau il lasi free pt toata lumea? ceva planuri de viitor.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.