Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

NumeDeCod

HyperYM 1.14.02.B
Click pentru a vizualiza atașamentul

=> functioneaza normal tastele death.gif
NumeDeCod
HyperYM 1.14.03 public release
Click pentru a vizualiza atașamentul

Fixed bug fata de 1.14.xx: contorul de verificare a flood-ului de status message nu se reseta la 0 dupa detectarea primului flood => devenea imposibila revenirea la status personal...

Changelog fata de versiunea 1.13

x-ander
Ultima versiune nu este testata pt mess 6.. in consecinta ea nu functioneaza... vreau o vers mai veche..
Morticia
Cum pot salva mai multe statusuri???
oz666
OK, am trecut de 27, trebuie sa ma apuc sa lucrez la help biggrin.gif. In weekendul asta sper sa-l termin ca apoi plec in timp unde nu exista pc. @Morticia daca doresti sa salvezi mai multe statusuri, sfatul meu este sa faci un fisier txt pe desktop in care fiecare linie reprezinta un status. Ex:
CODE
1. Ascult %mT%. Ora %cH%:%cM%
2. Ma uit la %mT%.

Si schimbi statusul din mouse, iar ca variabila introduci %msg% biggrin.gif nu cred ca s-a inteles wink.gif
NumeDeCod
QUOTE(Morticia @ Aug 5 2005, 16:04)
Cum pot salva mai multe statusuri???
*

Apesi butonul Salveaza status aflat deasupra casutei unde scrii formatul statusului tau. Apoi poti alege oricand pe cel dorit apasand sageata de derulare a listei de statusuri si apesi iar butonul Ok.
NumeDeCod
QUOTE(x-ander @ Aug 5 2005, 15:53)
Ultima versiune nu este testata pt mess 6.. in consecinta ea nu functioneaza... vreau o vers mai veche..
*

ce anume nu functioneaza, mai exact?

Morticia
QUOTE(NumeDeCod @ Aug 5 2005, 18:43)
Apesi butonul Salveaza status aflat deasupra casutei unde scrii formatul statusului tau. Apoi poti alege oricand pe cel dorit apasand sageata de derulare a listei de statusuri si apesi iar butonul Ok.
*

Mersi. Folosesc programul inca de la Oo-hay si stiam teoretic, dar nu imi mai salva decat 4 statusuri. Acum merge.
NumeDeCod
QUOTE(oz666 @ Aug 5 2005, 16:56)
OK, am trecut de 27, trebuie sa ma apuc sa lucrez la help biggrin.gif. In weekendul asta sper sa-l termin ca apoi plec in timp unde nu exista pc.

Bafta la creat Help-ul (in ce limba va fi, apropo?). Poti vedea lista completa a facilitatilor navigand prin change-log-ul programului
Astept cu interes sa vad ce iese coolspeak.gif
Evident, vei aparea in casuta de About cool.gif
oz666

tongue.gif M-am gandit sa-l fac in romana si apoi in engleza. Ma apuc maine dupa ce tencuiesc in baie laugh.gif . Astept cu nerabdare sa ma vad la about cool.gif
cornel2005
am si eu o problema cu HyperYM (am folosit ultimele 3 versiuni). De fiecare data cand apas click dreapta in orice fereastra de yahoo(Beta ultima versiune) sau chiar cand apas anumite butoane mi se inchide de tot mesengerul. am dezinstalat yahoo, sters hyperym(inclusiv intrarile din registry), ....apoi reinstalat Yahoo si persista in continuare aceeasi problema. nu stiu c sa mai fac please HELP ! worthy.gif
NumeDeCod
Din pacate ma tem ca problema ta tine strict de yahoo! messenger nu de programul meu.
cornel2005
pai nu am avut niciodata astfel de problema, decat dupa c am folosit acest program
NumeDeCod
yi si tu ce versiune de windows si de messenger... asa nu te pot ajuta. oricum sunt sigur in proportie de 99% ca nu are cum sa fie din cauza HyperYM...
cornel2005
XP sp2, Yahoo M 7.00.248 (dupa reinstalare)
zi-mi si mie cum sterg complet hyperYm din calculator, ca tot am vazut pe aici in forum ca daca apesi click dreapta nu stiu c faci.........la mine yahoo se evapora imediat cand apas clk dr.
Andrei
QUOTE(cornel2005 @ Aug 6 2005, 20:35)
XP sp2, Yahoo M 7.00.248 (dupa  reinstalare)
zi-mi si mie cum sterg complet hyperYm din calculator, ca tot am vazut pe aici in forum ca daca apesi click dreapta nu stiu c faci.........la mine yahoo se evapora imediat cand apas clk dr.
*

Si ceva programele cu emoticonuri sau alte programase din astea mai ciudate?
cornel2005
QUOTE(Andrei @ Aug 6 2005, 19:40)
Si ceva programele cu emoticonuri sau alte programase din astea mai ciudate?
*

am mai folosit in trecut si alte programe pt. yahoo, dar cum am zis si mai sus problema a aparut imediat dupa c am inceput sa folosesc hyperym.
Andrei
QUOTE(cornel2005 @ Aug 6 2005, 21:04)
am mai folosit in trecut si alte programe pt. yahoo, dar cum am zis si mai sus problema a aparut imediat dupa c am inceput sa folosesc hyperym.
*

Eu personal m+am cam saturat de astfel de programe... emoticonurile nu le vad toti, reclame iti baga... o gramada mizerii...

[PAREREA MEA] addonurile alea + hyperym = mica neintelegere. tu ai scos hym, ai reinstalat yahoo, dar neintelegerea a ramas (chiar dac tu ai dezinstalat si programele alea, urme tot au ramas. [/PAREREA MEA]

Ai sters si directorul lui yahoo din program files dupa dezinstalare?
Ca sa verifici daca e de la yahoo + hym incarca pe alt pc (un coleg/vecin sau la servici, sau unde poti)... undeva unde nu s-au mai instalat si alte prostioare pe calc.
cornel2005
QUOTE(Andrei @ Aug 6 2005, 20:09)
Eu personal m+am cam saturat de astfel de programe... emoticonurile nu le vad toti, reclame iti baga... o gramada mizerii...

[PAREREA MEA] addonurile alea + hyperym = mica neintelegere. tu ai scos hym, ai reinstalat yahoo, dar neintelegerea a ramas (chiar dac tu ai dezinstalat si programele alea, urme tot au ramas. [/PAREREA MEA]

Ai sters si directorul lui yahoo din program files dupa dezinstalare?
Ca sa verifici daca e de la yahoo + hym incarca pe alt pc (un coleg/vecin sau la servici, sau unde poti)... undeva unde nu s-au mai instalat si alte prostioare pe calc.
*

Am dezinstalat YM, sters director, cautat si sters urme de YM prin registry, reinstalat YM .........aceeasi problema
Intradevar am dat unui prieten ultima versiune de hyperym si la el merge. nu sunt probleme. Eu insa am incercat intr-un timp scurt ultimele 3 versiuni de hyper +oohay(primul folosit)...
Andrei
QUOTE(cornel2005 @ Aug 6 2005, 21:25)
Am dezinstalat YM, sters director, cautat si sters urme de YM prin registry, reinstalat YM .........aceeasi problema
Intradevar am dat unui prieten ultima versiune de hyperym si la el merge. nu sunt probleme. Eu insa am incercat intr-un timp scurt ultimele 3 versiuni de hyper +oohay(primul folosit)...
*

Si nu e clar? nu ai spus nimic de acele addonuri. Pe alea le-ai scos? Stiu unu cu emoticonuri (pe care l-am vazut la una din retea) ca se activa la clic dreapta si ii dadea nu-stiu-ce drac de lista de fetze din alea... Poate nu l-ai dezinstalat calumea (pe addon) si inca mai crede ca poate sa lucreze... nume de cooood. HELP biggrin.gif ce parere ai?
NumeDeCod
Verifica ce ai prin startup. Ai scanat de virusi si mai ales de spyware? Inainte sa reinstalezi yahoo mess fii sigur ca directorul c:\program files\yahoo\messenger nu exista / e gol.
Problema apare si cand hyperym este deschis sau chiar si cand el nu ruleaza? daca problema apare chiar si daca hyperym e inchis, si nu apare nici in tray, atunci nu e vina mea
cornel2005
multumesc ca (nu ) m-ati ajutat deloc....o sa reinstalez xpu, c sa fac...asa ami trebuie cand folosesc programe facute noaptea acasa
NumeDeCod
QUOTE(cornel2005 @ Aug 7 2005, 14:46)
multumesc ca (nu ) m-ati ajutat deloc....o sa reinstalez xpu, c sa fac...asa ami trebuie cand folosesc programe facute noaptea acasa
*

Nu mi-ai raspuns la intrebare: problema apare sau nu cand HyperYm NU ruleaza?

Eu incerc sa iti explic omeneste ca HyperYM nu se baga in threadul messengerului, asa ca degeaba vii cu acuze. Probabil e doar o coincidenta ca problemele au aparut odata cu folosirea programului meu. Intrarile din registri nu au nici o legatura cu problema ta. Daca ai vedea codul sursa si te-ai pricepe sa il citesti ti-ai da seama ca nu are CUM sa fie din cauza programului meu.

Imi pare sincer rau ca ai ajuns la concluzia asta despre programele facute noaptea acasa. huh.gif mellow.gif
oz666
Lol, esti singurul care a avut probleme de genul asta. Eu il folosesc de la prima versiune si nu am avut nici un fel de problema si apar unii care sunt plini de spyware si virusi si dau vina pe un program clean. Sfatul meu e sa cauti in event viewer sa vezi ce tip de error a provocat inchiderea programului si daca exista o solutie pt rezolvare.
oz666
@Numedecod m-am gandit la un feature, e putin exagerat dar pe viitor cine stie biggrin.gif. Ar fi interesant sa implementezi cu ajutorul librariei lui RAZ o medota sa a trimite un sms automat celui care foloseste Hyperym un mesaj de la un anumit id. Pe moment atasez un screen cu structura helpului.Click pentru a vizualiza atașamentul
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.