Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

NumeDeCod

Oo-hay nu mai exista decat pe huburile de DC. S-a renuntat la dezvoltarea sa de peste 2 luni. Un simplu click pe "Verifica update" din meniul programului rezolva problema directionandu-te direct pe pagina de download a HyperYM.
NumeDeCod
As vrea sa atrag atentia asupra descoperiirii unui fals grosolan.

Daca intampinati vreodata un program numit YES SMC acesta este de fapt HyperYM, modificat prin inginerie inversa. Casuta de About este si ea modificata, ca si pagina de verificare a ultimei versiuni. Tot ce tine de mine, ca autor original al programului, a fost inlaturat pana la ultimul octet, atat din executabil, cat si din fisierul text Romana.lng...

Ca sa vedeti si voi ce opere fac unii iata aici adresa unde se gaseste aceasta facatura:
http://hecaru.3x.ro/

Inca o data: acesta este un fals ordinar! HyperYM nu este open-source, nu are mai multe nume, codul sau sursa din care se compileaza este doar in posesia mea. Faptasul ce are adresa de mai sus nu a facut decat sa isi atribuie munca mea schimband niste octeti prin executabil, lucru care este oricum si asa impotriva legilor dreptului de autor.

Cam atat deocamdata. Multumesc unui anume utilizator ce a vrut sa ramana anonim pentru semnalarea acestei clone ordinare.

user_generic
las ac noi stim cine-i autorul moral coolspeak.gif peacefingers.gif
monik^^^
super program, dar am gasit si eu o mica defectiune. Atunci cand pun idle fals apare ceasul doar la cei care se afla in acel moment pe messenger. Cei care intra apoi nu`l vad. Te rog sa rezolvi problema daca poti dry.gif huh.gif
Snappy
@NumeDeCod - acela care ti-a furat programul nu stie ce este aceea programare si cata munca implica ea.

Tu nu te stressa pt el, deoarece atunci cand vor aparea intrebari referitoare la el, lumea isi va da seama ca habar n-are...

ce a facut el poate face oricine, caci in ziua de azi sunt zeci de programe ce editeaza si modifica controalele programelor. Pacat ca ele nimeresc doar pe mana uno0r "oameni" care DOAR folosindu-le se cred mari "hecari" (macar acest cuvant de l-ar scie corect daca tot se cred asa)

noi apreciem munca ta si o vom aprecia. mai ales ca ai facut ceva BUN si FREE... din partea mea ai tot respectul peacefingers.gif
tzeposu
Am si eu o problema la vers 1.13.05 nu pot sa salvez statusul creat de mine.Ce este de facut??
nc3b
Of, of, of. Cateodata te intrebi... ce naiba... are decompilator, se pricepe cat de cat sa-l foloseasca, da nu-i da prin minte, daca tot a aflat cum functioneaza programul sa faca el alt program... nuu.. il lasa identic si schimba o fereastra, doua, acolo.. (probabil si alea furate sau generate automat).. ntz ntz ntz... puke.gif

Andrei
%mD% nu ar trebui sa afiseze durata totala a melodiei??? La mine scade pe masura ce trece timpul... un fel de %mP%, doar ca invers (mp creste, md scade) deadtongue.gif
tzeposu
Nu ma ajuta si pe mine nimeni cu statusul??sad.gif( Se inchide programul cand vreau sa-l salvez sad.gif(
Snappy

@tzeposu arunca o privire aici (o pagina in urma wink.gif)

http://forum.softpedia.com/index.php?showt...ndpost&p=743016

@andrei - am verificat si eu, dar totul e OK la mine... curioasa treaba...
NumeDeCod
QUOTE(tzeposu @ Jul 25 2005, 20:01)
Am si eu o problema la vers 1.13.05 nu pot sa salvez statusul creat de mine.Ce este de facut?? sad.gif( Se inchide programul cand vreau sa-l salvez sad.gif(
*

te rog sa specifici ce versiune de windows ai si daca e cazul daca esti logat pe PC cu un cont limitat.
QUOTE(Andrei @ Jul 25 2005, 20:24)
%mD% nu ar trebui sa afiseze durata totala a melodiei??? La mine scade pe masura ce trece timpul... un fel de %mP%, doar ca invers (mp creste, md scade) deadtongue.gif
*

Ai vreo setare speciala in Winamp?
Andrei
era playlistul tembel... arata 28 minute la melodia aia... care defapt avea 4 minute. nu am inteles exact, dar l-am refacut si si-a revenit.
SuperStar
Am si eu o problema.. Downloadez programul si cand dau sa il dezarhivez, se face folderu ala HyperYM si cand intru in el e gol .. ce poate sa fie? huh.gif
Andrei
QUOTE(SuperStar @ Jul 30 2005, 13:04)
Am si eu o problema.. Downloadez programul si cand dau sa il dezarhivez, se face folderu ala HyperYM si cand intru in el e gol .. ce poate sa fie? huh.gif
*

Actualizeaza si tu programu ala cu care dezarhivezi (adica sa intalezi o versiune mai noua)... Mi s-a intamplat si mie asta, dar cu alte arhive.
bossu
QUOTE(NumeDeCod @ Jul 19 2005, 22:23)
As vrea sa atrag atentia asupra descoperiirii unui fals grosolan.

Daca intampinati vreodata un program numit YES SMC acesta este de fapt HyperYM, modificat prin inginerie inversa. Casuta de About este si ea modificata, ca si pagina de verificare a ultimei versiuni. Tot ce tine de mine, ca autor original al programului, a fost inlaturat pana la ultimul octet, atat din executabil, cat si din fisierul text Romana.lng...

Ca sa vedeti si voi ce opere fac unii iata aici adresa unde se gaseste aceasta facatura:
http://hecaru.3x.ro/

Inca o data: acesta este un fals ordinar! HyperYM nu este open-source, nu are mai multe nume, codul sau sursa din care se compileaza este doar in posesia mea. Faptasul ce are adresa de mai sus nu a facut decat sa isi atribuie munca mea schimband niste octeti prin executabil, lucru care este oricum si asa impotriva legilor dreptului de autor.

Cam atat deocamdata. Multumesc unui anume utilizator ce a vrut sa ramana anonim pentru semnalarea acestei clone ordinare.
*

Sal Numedecod! Abia azi am aflat de programul tau si vreau sa iti spun ca cel care a modificat programul tau este coleg cu mine!! Abia acum mi-am dat seama cat de fals a putut sa fie cand se lauda la mine ca a facut el programul ala!
Snappy
bossu ia prima caramida pe care o gasesti pe strada si arunca tu dupa el pentru noi.

multumesc anticipat
NumeDeCod
HyperYM v1.14.01
Click pentru a vizualiza atașamentul

* Salveaza setarile programului la inchiderea PC-ului

* Mesajele salvate de status pot fi sterse (fara a umbla prin registri)
Right click => sterge din lista un status

* BUG fix: Invisible nu era pastrat intotdeauna (redevenea.. available)

* BUG fix: nu se salvau statusurile deloc w00t.gif (trebuia sa semnalati mai galagios acest bug, mie mi s-a parut ca merge foarte bine, pana azi cand am vazut ca era varza codul sursa in privinta asta biggrin.gif )

Il astept pe "hecariciu" sa lanseze daca mai poate YES SMC 1.14.01, cred ca ii va lua cativa ani buni sa sparga o securizare pe 128 de biti a unor portiuni de program laugh.gif laugh.gif
Andrei
Cred ca am facut primul dld al noii versiuni biggrin.gif
Presupun ca una din partile codate pe 128 biti e cea cu numele programului din bara de titlu, unde apare si "numedecod.ro" biggrin.gif
add
QUOTE(NumeDeCod @ Aug 1 2005, 18:14)
HyperYM v1.14.01

* Mesajele salvate de status pot fi sterse (fara a umbla prin registri)
Right click => sterge din lista un status

*

la mine nu merge chestia asta :-s
Andrei
QUOTE(add @ Aug 1 2005, 18:50)
*

nici la mine, dar cred ca nu am inteles noi exact cum se face.
NumeDeCod
QUOTE(add @ Aug 1 2005, 18:50)
*

deschizi combobox-ul ca sa apara lista aia cu statusuri si dai clic dreapta pe un status din acea lista.

Daca statusul a fost pus manual in registri evident ca nu va fi sters. V-am atentionat sa nu faceti chestia asta. Numele cheilor identifica fiecare inregistrare, si daca e pus la nimereala programul nu poate sterge acele chei.
add
eu unu l-am bagat pe acolo pe unde vreau sa le sterg biggrin.gif deci n-am umblat in registri smile.gif pur si simplu adaug un status si nu vrea sa-l stearga apoi.
NumeDeCod
HyperYM 1.14.02

* bug fix de la versiunea 1.14.01 => pot fi sterse statusurile...

Uitasem din vedere ca mai exista si alte comboboxuri in primul tab al programului... era subclasata doar lista primului folosit, care nu era neaparat cea cu formatul mesajului biggrin.gif Acum merge sigur.
Andrei
mai am o problema. nu pot sa folosesc tastele sageata stanga si dreapta in casuta de status personal. nici delete... nici home, end...
Bodala
Bug - nu merge sters raspunsu robotului, merge doar sa scriu in rest nimik.

Uitasem v1.14.02
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.