Hyper YM - status manager and Y! autoreply system
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86

Snappy

@oz666 & @NumeDeCod

iata versiunea mea de faQ... oz666 poate le imibina NumeDeCod pe a mea si pe a ta si poate iese ceva util... ce am eu aici e la RC 3 (parca biggrin.gif)

din RC 4 nu e nimic bagat pe aici... nu am acoperit toate domeniile, dar... cat de cat sunt bune unele....

-------------- LATER EDIT -----------------

ori e mancata litera ori ii era foame rau Windows-ului meu biggrin.gif

Click pentru a vizualiza atașamentul
oz666
Snappy nu vreau sa par rautacios, dar asta faceam si eu biggrin.gif Credeam ca faci un *.help in adevaratul cuvant. Sau il ai si pe ala facut? Scuze chiar nu vrau sa par nesimtit, eu nu am facut nimic, ma apucasem tot asa sa scriu un txt dupa care am realizat ca nu are sens si am vrut sa fac un *.hlp. Am dat search am downloadat programele, m-am jucat putin cu unul dintre ele dupa care am realizat ca incepe bacu si eu ma tin de prostii. Trebuie sa fie si screen shoturi in help. Daca nu faci u ceva de gen o sa fac eu dupa ce termin cu admiterea la facultate asta daca nu e prea tarziu. Uite programele Click pentru a vizualiza atașamentul

Andrei
Daca am ceasul (ora si minutele) pus in status si yahoo intra automat pe idle, timpul de idle nu va fi niciodata mai mare de 59 secunde pentru ca se schimba statusul si o ia de la 0 secunde. ASTA CHIAR AM VERIFICAT.
NumeDeCod
QUOTE(Andrei @ Jul 12 2005, 12:05)
Daca am ceasul (ora si minutele) pus in status si yahoo intra automat pe idle, timpul de idle nu va fi niciodata mai mare de 59 secunde pentru ca se schimba statusul si o ia de la 0 secunde. ASTA CHIAR AM VERIFICAT.
*

Da. La fiecare refresh de status idle se reseteaza la 0. Pentru ultima oara ma repet: Idle-ul oferit de HyperYM nu face decat sa afiseze iconita albastra cu un ceas. NU se poate seta timpul de Idle, NU exista metode oficiale de a face acest lucru, si NU am nici cea mai mica putere de a schimba starea curenta de fapt a acestei probleme.

Cu alte cuvinte: take it or leave it. Idle-ul e pe mana lui Yahoo Mess., nu a unui 3rd party ca HyperYM.
Grave Land
NumeDeCod, programul tau nu salveaza toate statusurile.

Chiar daca i-am dat sa salveze doar variabila %mT%, la urmatorul restart tot n-am salvat acest status.

Ce trebuie sa fac?
Snappy
@oz666 nici o suparare smile.gif

eu am inteles din cele zise aci de NumeDeCod ca vrea ceva simplu la faQ sad.gif ai dreptate la faza cu poZe caci asa se intelege cel mai bine ORICE EXPLICATIE... dar... acum si eu sunt in mijlocul practicii si dupa 6 ore de stat cu nasu-n comp la firma nu prea mai imi arde nici macar de-ale mele sad.gif

poate pune NumeDeCod momentan faQ-ul text si apoi dupa ce termini tu cu admiterea si eu cu practica impartim munca in 2 si ii facem omului un help fain cu poze & stuff wink.gif

parerea mea... biggrin.gif
Snappy
@Grave Land

incearca sa adaugi manual in RegEdit (daca stii sa lucrezi cu el)

QUOTE("NumeDeCod")
Start -> Run -> type "regedit" fara ghilimele -> Ok

Din stanga sapati: deschideti HKEY_CURRENT_USER -> Software -> HyperYM -> [ID-ul vostru de Yahoo] -> CustomList

De aici in partea dreapta aveti toate statusurile, in coloana cu Data. Stergeti valorile pe care le aveti de sters cu tasta Delete, selectand in prealabil numele acelei chei.

In final, restart HyperYM. Voila!

doar ca tu vei adauga o cheie si nu vei sterge

adica: click drepata --> NEW --> String Value --- pune-i ce nume vrei tu si la Value Data status-ul dorit smile.gif

@NumeDeCod - daca sunt pe INVISIBLE si inchid HyperYM ma face vizibil... nu e prea placut, nu? tongue.gif

oz666
QUOTE(Snappy @ Jul 12 2005, 23:11)
@NumeDeCod - daca sunt pe INVISIBLE si inchid HyperYM ma face vizibil... nu e prea placut, nu? tongue.gif
*

Subscriu. Snappy, sunt deacord. Eu pe 26 iulie sunt liber biggrin.gif
NumeDeCod
QUOTE(Snappy @ Jul 13 2005, 00:11)
@Grave Land

incearca sa adaugi manual in RegEdit (daca stii sa lucrezi cu el)
doar ca tu vei adauga o cheie si nu vei sterge

adica: click drepata --> NEW --> String Value --- pune-i ce nume vrei tu si la Value Data status-ul dorit smile.gif

*

Va rog sa nu va jucati cu registrii decat daca stiti ce faceti. In plus, daca puneti numele cheilor la modul random acele statusuri nu vor putea fi sterse de versiunea viitoare a programului (numele lor nu este creat aleator, la salvare).
oz666

@Numedecod recent am intalnit o problema la prg si nu stiu daca e de la mine sau nu. Am schimbat pc si acum am un athlon 64 3000+. FAza e ca eu setez la robot sa raspunsa automat la mesaje si sa minimalizeze ferestrele; dupa ce dau restart programul revine la setarile initiale(robot anulat)...build 13 RC 4
NumeDeCod
QUOTE(oz666 @ Jul 14 2005, 16:39)
@Numedecod recent am intalnit o problema la prg si nu stiu daca e de la mine sau nu. Am schimbat pc si acum am un athlon 64 3000+. FAza e ca eu setez la robot sa raspunsa automat la mesaje si  sa minimalizeze ferestrele; dupa ce dau restart programul revine la setarile initiale(robot anulat)...build 13 RC 4
*

Windows XP asta e cretin, daca se da restart/shutdown programul nu primeste mesajul de inchidere si nu salveaza setarile... nush ce sa-i fac sad.gif

workaround: inchizi HyperYM inainte sa dai shutdown smile.gif
NumeDeCod
QUOTE(Snappy @ Jul 13 2005, 00:11)
daca sunt pe INVISIBLE si inchid HyperYM ma face vizibil... nu e prea placut, nu? tongue.gif
*

Esti sigur ca e de la HyperYM? Puteam sa jur ca am rezolvat problema asta de ceva vreme...

@Grave Land: vorbesti de versiunea 13 RC4? Mie mi se pare ca merge foarte bine.
NumeDeCod
HyperYM 1.13.05 released smile.gif

Revin maine cu lista noutatilor (fata de build 12). Cateva lucruri noi fata de build 13 RC4... cel mai important fisierul de limba aproape complet translabil...
RAZ
QUOTE(NumeDeCod @ Jul 14 2005, 18:46)
Windows XP asta e cretin, daca se da restart/shutdown programul nu primeste mesajul de inchidere si nu salveaza setarile... nush ce sa-i fac sad.gif

workaround: inchizi HyperYM inainte sa dai shutdown smile.gif
*

in ce-l dezvolti poate iti dau un tip wink.gif
NumeDeCod
C++.

case WM_DESTROY: saveSettings() ...
RAZ
case WM_QUERYENDSESSION : saveSettings() .... return 1; .... wink.gif
NumeDeCod
QUOTE(RAZ @ Jul 15 2005, 15:47)
case WM_QUERYENDSESSION :  saveSettings()  .... return 1; ....  wink.gif
*

10x RAZ, merge! Am folosit insa WM_ENDSESSION wink.gif
RAZ
bucuros ca am putut ajuta, dar o sa te lovesti si de WM_QUERYENDSESSION .. mai incolo... useri de 98 e posibil sa nu poata inchide windows-ul pana nu inchide aplicatia ta coolspeak.gif ... sau sper sa ma insel cool.gif
NumeDeCod
Am postat pe pagina de download lista completa a noutatilor fata de versiunea anterioara (de pe 20 iunie 2005). Adaug aici doar diferntele fata de RC4:

- removed Win XP features (transparenta, efecte speciale fereastra...)
- am scos de la Optiuni editbox-urile invechite si nefolosite
- Winamp v2.x buffering detection biggrin.gif - il lasam pe oz666 sa testeze smile.gif

Multumesc tuturor beta-testerilor de pe softpedia biggrin.gif La mai putin de 18 ore de la release kitul versiunii 1.13 a fost deja descarcat de vreo 330 de oameni!
Grave Land
QUOTE(NumeDeCod @ Jul 15 2005, 16:57)
Am postat pe pagina de download lista completa a noutatilor fata de versiunea anterioara (de pe 20 iunie 2005). Adaug aici doar diferntele fata de RC4:

- removed Win XP features (transparenta, efecte speciale fereastra...)
- am scos de la Optiuni editbox-urile invechite si nefolosite
- Winamp v2.x buffering detection biggrin.gif - il lasam pe oz666 sa testeze smile.gif

Multumesc tuturor beta-testerilor de pe softpedia biggrin.gif La mai putin de 18 ore de la release kitul versiunii 1.13 a fost deja descarcat de vreo 330 de oameni!
*

Mi-a dat crash YM de la ultima varianta a programului si acum nu se mai conecteaza.
oz666
Testez, ironia e ca acum nu face buffer laugh.gif Astept orele 21-22 cand reteaua e full.
Edit
A inceput si bufferul biggrin.gif In momentul in care face buffer statusul se schimba in Buffer..si apoi revine la "treaba initiala". Pana acum nu s-a pus automat pe available si nici nu m-a deconectat de la yahoo. Inca biggrin.gif
NumeDeCod
QUOTE(Grave Land @ Jul 15 2005, 19:04)
Mi-a dat crash YM de la ultima varianta a programului si acum nu se mai conecteaza.
*

Explica mai detaliat, pentru ca nu am inteles nimci din ce-ai scris.
Grave Land
QUOTE(NumeDeCod @ Jul 15 2005, 19:11)
Explica mai detaliat, pentru ca nu am inteles nimci din ce-ai scris.
*

Detaliat:

Aveam penultima versiune de HYM, care a spus ca versiunea a expirat etc.

Bun,am downloadat ultima versiune (desi nu inteleg de ce nu lasi omul sa aleaga varianta pe care o vrea- poate mie mi-a placut o anumita distributie) dupa care am deschis WinAmp.

Atunci YM a "performed a illegal operation" (sau ceva echivalent) si s-a inchis.Dupa ce am redeschis YM, acesta n-a mai vrut sa se conecteze timp de o ora sau cam asa ceva.
Andrei
@NumeDeCod: vezi "Grave Land" ti-am mai zis si eu chestia aia... tongue.gif

@NumeDeCod: ai scos sliderul ala cu transparenta?
alina_ally23
Am incercat si eu "oohay"...super klumea, dar nu-mi place ceva si poate se poate repara: nu-mi place cum afiseaza numarul de zile, ore, minute...n-ar trebui niste spatii pe acolo sau niste ":" intre ele?...sunt prea inghesuite
Click pentru a vizualiza atașamentul
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.